Malá 70 od Vladimíra2
Re: Malá 70 od Vladimíra2
pekne ti to tam sedlo akorat nebude se nafta špatne lejt ??? ikdyž s tou spotřebou - nalejes a rok jezdíš
- milstav1
Pěkně mu to jde od ruky ale myslím že to nebude furt sundávat aby dolil naftu ale s tou spotřebou to bude oněco lepší ale nebude to stačit na celej rok jak píšeš
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
nevidim na to dobre ale ak s ada tak ten +12V od baterky strc do hadice od vody nejakej hrybsej aby si to niekde nepresuchal....
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné,pěkné. Využitej každej centimetr. Jojo kluci neočekávejte zase nějaké zázraky s tou spotřebou. U bořka nakladače jak jsem měl,tam jsem nestačil dolejvta,nádrž byla asi na 7- 8 litrů,a dolejval jsem furt. Je pravda že jsem to nezhasínal,protože to blbě chytalo,a jezdilo to převažně na jedničku,dvojku a od půl plynu do plne,kvůli čeláku. Tady to asi bude lepší,odhadem tak na polovinu co 1203. Dvanáctka ta lemtala 12 litrů.v traktoru tak 15,nafťák bere tak 5,tak tady tak 7. Asi tak,jen moje srovnání
- milstav1
No taky si myslím měl sem dvouvál slavii ta jezdila za pakatel nalels 10 litru a vrkals celej tyden včíl mám tří vál a jde to poznat ten už je rozežranej kor pokud ho pohoníš
- mariokrska@seznam.cz
Vlado,opravdu klobouk dolu
moc pjekna a precizni prace..
moc pjekna a precizni prace..
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Taky dost záleží na noze na plynu a otáčkách motoru . Když bude převážně bublat na vyšší volnoběh, určitě to nebude žrát nějak moc . Proti benzínu to určitě bude alespoň ta polovina .
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
...ikdyž jsem toho ještě mnoho nenajezdil,jsem ze spotřeby přímo nadšený.Mám v živé paměti,kolik toho vzala Octávka při prvních testech...
- michelink
- Kontaktovat uživatele:
ja také na to se nedá zapomenoutVladimír2 píše:...ikdyž jsem toho ještě mnoho nenajezdil,jsem ze spotřeby přímo nadšený.Mám v živé paměti,kolik toho vzala Octávka při prvních testech...
...dnes jsem se docela slušně povozil a začímám přemýšlet o nasazení kabiny...
hned to vypada lip takhle když je vše na svim miste a co zažitky jak je to rychli atd ??
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
jak se jezdilo? A kde máš čagan, že ho nikde nevidim?
http://www.traktorista.estranky.cz
Zetor 5718
domádo new holland TCE 45 r.v. 2009
motorobot PF 61 r.v. 1957
kultivátor MS 06 r.v. 1995
Zetor 5718
domádo new holland TCE 45 r.v. 2009
motorobot PF 61 r.v. 1957
kultivátor MS 06 r.v. 1995
...Ty jsi ale šťoural,na hraní mi stačí jeden kvalt...
Dobrý deň, tvoje vlákno napínavo sledujem už dosť dlhu dobu a nedočkavo čakám na každý nový príspevok. Tvoja 70-ka je pekne vyšperkovana klobuk dole. Nie na darmo sa hovorý, zlate česke ručičky. Vidím že aj u Vás nete toľko snehehu že neviete čo s ním
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
Vláďo, pěkně jsi vše poskládal do daného prostoru - to je fakt povedené! . Tak Ti přeji kromě obvyklých přání do nového roku i hodně trpělivosti k dotažení do dokonalosti (stejně jako to bylo u "benzínu").