NAVIJÁK Z KOLESOVEJ REDUKCIE E 514 + 512
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
- čmoudek
- Kontaktovat uživatele:
Re: NAVIJÁK Z KOLESOVEJ REDUKCIE E 514 + 512
Ale většina zná tvoji upravu v této podobě jinak pěkná práce.
KOSA Z RUSKA BROUSEK Z VÍDNĚ OBOJÍ TO SEKA BÍDNĚ
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Dnes som žačal rozrábať koncáky čo som priviezol v nedelu z Ostravi a moc sa im nechcelo na kladivo nereagovali ale lis sa snimi nehral
pekna praca FERO
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Dalšie fotky pre carera ak to máš zložené tak ako ja na fotkách tak by ti mala vychádzať medzera aj na vrchu aj naspodu 18 mm takto si to vycentruj a tie platne čo budeš navárať musíš mať tak isto nastavené na stred otvoru aby si v tejto polohe mohol s redukciou hýbať do všetkých strán rovnako ale byť na tvojom miesťe tak to len nabodujem a radšej to overím na traktore
- super 50 sk
no za par ročkov konkuruješ US steal
FERO 873 píše:Fotky pre carera
Nic jinýho k tomu nejde napsat.
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
tomu sa hovorí zákaznícky servis žiaľ toto je ten lepší prípad sú tu ktorý si stiahnu moje fotky a na BAZOSI predávajú svoje navijáky pod mojimi fotkami a keď ich nato upozorním aby si láskavo spravili vlastné tak sa mi začnú vyhrážať trestným oznámenim za to že som zverejnil jeho meno ,telefon a e-mail a najlepšie natom všetkom je ked má tú odvahu a pošle mi sms v ktorej sa mi vyhráža že mi hekne moje stránky a zmaže ich a keď ho naserem že zmaže aj forum NAŠETRAKTORY
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Keďže som tu nenašiel vlákno v ktorom by som mohol vysloviť poďakovanie členom fora tak to napíšem sem v pripade že také vlákno je tak sa vopred ospravedlňujem a poprosím rezisa aby to tam presunul včera som na BAZOSI našiel na predaj velké kolo do kolesovej redukcie ktoré predával martiinek5 po telefonickom dohovore som začal hladať dopravu pretože sa mi moc nechcelo 80 km tak som si spomenul na dalšieho člena ktorí bíva neďaleko a tým je mihi po telefonáte na moje prekvapenie velmi ochotne zareagoval a sám sa s martiinek5 spojil a koleso nielenže vyzdvihol ale aj zaplatil a dnes už mám koleso u jeho brata v Prievidzi takže pobede si pôjdem poň týmto sa im chcem poďakovať za dobrý obchod a ochotu ktorú prejavili Týmto sa páni zaraďujeťe do radu spolu s DODOTRAK,JOSIP,SLIMAK ktorý velmi ochotne a promptne pomohly keď bolo treba ak som na niekoho zabudol tak sa ospravedlňujem ale je vás viac
Zdar.U koho si necháváš dělat zubový spojky.