Ano, je od Piešťan a aj priamo v PN má nejaké stroje na predaj. Bol som uňho keď som zháňal hlavu na Z25. Vyfúkol mi predtým dve 25ky, samozrejme priekupník. Z obchodu nič nebolo, hlavu nechcel dať odtlakovať a ani zapožičať na odtlakovanie so 100%nou zálohou a v prípade, že je hlava bude zlá vrátim mu ju a on mne peniaze. Nepristúpil na to, tak z obchodu nič nebilo. Cena bola tuším 150€ a v katastrofálnom stave.Jaro25 píše:Zasa jedna 25-ka s rovnou nápravou v ponuke. http://stroje.bazos.cz/inzerat/13442825/Zetor-25-n.php
Ak sa nemýlim, ten chlap je niekde od Piešťan.
Janickov Zetor 25A
Re: Janickov Zetor 25A
Tiež ma napadlo, že to bude priekupník, lebo v minulosti som mu videl viacero inzerátov, kde ponúkal vraky 25-iek. Na Slovensku sa mu asi moc nedarilo, tak skúša u susedov.
- Janicko777
- Kontaktovat uživatele:
Chlapci, dakujem za echo. Nejako nemam chut sa unahlene do toho vrhnut a vycalovat za to poriadny balik priekupnikovi. Ceny traktorov su rozne, kazdy pyta nieco ine. Mam informacie, ze sa taky traktor da zohnat aj za 200 eur a to uz sanka dole. Verim, ze raz sa mi N-ko do ruk dostane, samozrejme za rozumny peniaz. 200 euro je hrozne malo, no dat 1300 eur (ako urcoval cenu Tom) za lego system je zas samovrazda.
Zetor 7745, Zetor 6718 a Zetor 25A
Není zrovna u této pětadvacítky ta přední náprava nějaká "domadělaná"? C vím, tak měly čtvercový průřez, a tato vypadá že je z nějakého I profilu...Jaro25 píše:Zasa jedna 25-ka s rovnou nápravou v ponuke. http://stroje.bazos.cz/inzerat/13442825/Zetor-25-n.php
Ak sa nemýlim, ten chlap je niekde od Piešťan.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Ja sa teda nepopvažujem za veľkého znalca Z-25N, ale videl som na obrázkoch minimálne dva druhy týchto rovných náprav. Niektoré mali spojovačku priamo na ramená pri kolesách a niektoré cez pomocné páky. Aký však mali profil nápravnice si nepamätám.
- Janicko777
- Kontaktovat uživatele:
Tome, mas pravdu. Tato je nejaka dorabana. Normalne by mala byt taka ista ako je aj na novsich 25kach.
Jaro veru nepleties sa, ale cez tie paky to mali asi len prve vyrobene kusy, lebo v katalogu ND o nich nieje ani zmienka.
Jaro veru nepleties sa, ale cez tie paky to mali asi len prve vyrobene kusy, lebo v katalogu ND o nich nieje ani zmienka.
Zetor 7745, Zetor 6718 a Zetor 25A
Trošku sa to podobá na nápravu zo Z 15, ale len trošku.