o tom kloubu z přední nápravy sem tady uz nekdy cetl,... (ale musi se tam pocitat s příklonem a odklonem kola)ota píše:Tak něco podobnýho se chystám taky dělat. Ale nemám zatím čas, tak budu sledovat a čerpat inspiraci. Ty kola na tom jsou super! Ty teda závidím. Akorát mám menší motor. Nápravy mám taky V3S a převodovku taky. Tak budu koukat jo, abych to mohl podle něčeho stavět. Máš to super rozjetý. Akorát já chci udělat ten středovej kloub z přední nápravy z náklaďáku z toho konce svisláku a kardan protáhnout vlastně místo poloosy středem.
1.traktor
- kukis
- Kontaktovat uživatele:
Re: 1.traktor
Lukáš....
- DODOTRAK
Fajn, ideš na to dobre len upozorňujem osa lamania musí byť presne v strede medzi náparavami inak ti to bude robiť problemi pri točení. Do toho klbu by som určite volil ložiská tie puzdra su o ničom to máš za dve sezony vymlátené.[/quote]kukis píše:
osa lámání bude uprostřed.. Jak to myslis s temi ložisky v kloubu, jak by měli vypadat??[/quote]
Ako som pozeral na foto ten klb sa mi zdá byť trochu poddimenzovaný asi by som tiež volil to čo ti tu radí Ota ja mám na svojom klbaku robený klb a mám to včetko na ložiskách raz za rok to premažem dekalamitkou a je to v pohode
- DODOTRAK
osa lámání bude uprostřed.. Jak to myslis s temi ložisky v kloubu, jak by měli vypadat??[/quote]DODOTRAK píše:Fajn, ideš na to dobre len upozorňujem osa lamania musí byť presne v strede medzi náparavami inak ti to bude robiť problemi pri točení. Do toho klbu by som určite volil ložiská tie puzdra su o ničom to máš za dve sezony vymlátené.kukis píše:
Ako som pozeral na foto ten klb sa mi zdá byť trochu poddimenzovaný asi by som tiež volil to čo ti tu radí Ota ja mám na svojom klbaku robený klb a mám to včetko na ložiskách raz za rok to premažem dekalamitkou a je to v pohode [/quote]
A ešte niečo daj tam potom dvojitý kardanový kríž nebude potom tak trpeť pri lámani
- kukis
- Kontaktovat uživatele:
nový kloub a zadní část rámu, přední část rámu jsem zpevnil (U 120 svařeno do jeklu)
rozměry jsou: šířka 180cm
světlá výška 40cm
rozvor 210cm
rozměry jsou: šířka 180cm
světlá výška 40cm
rozvor 210cm
Lukáš....
- jirik610
toho bych se nebál pokud to nebudeš stavět nazadní tak jako to dělaj machri s lakatošem tak asi nebude problém ten kloub zlamování vypadá moc dobře kardan poženeš vnitřkem ně ??
Je těžky bejt debil konkurence je veliká
traktor - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =20&t=9934
vlek - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 77&start=0
traktor - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =20&t=9934
vlek - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 77&start=0
-
luxusní prace už by to chtělo ale pokračovaní jsme hodně zvědav,
- bastardtraktor
Téééda
moc pěkně to děláš
nazačátku tématu bych to do Tebe neřekl, ale jsi machr .
moc pěkně to děláš
nazačátku tématu bych to do Tebe neřekl, ale jsi machr .
ooooooooooooo
- majky_boy
Super z coho su tie kolesa ? E303 s prevarenym stredom ?
SLIVOVICA...connecting people
- kukis
- Kontaktovat uživatele:
To bude tím, že když jsem sem před rokem a půl poprvé přišel, tak jsem o traktorech nic nevěděl, ani jsem neměl pořádnou představou co bych chtěl vlastně postavit. Dnes jsem na tom podstatně jinak.....bastardtraktor píše: nazačátku tématu bych to do Tebe neřekl
Lukáš....
- kukis
- Kontaktovat uživatele:
Jinak jsem začal upravovat olejovou vanu motoru... - motor bude ve výšce 153cm
Lukáš....
Zatím to vypadá fakt luksusně. Jinak to uchycení zadní nápravy se mi moc líbí.
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Na tenhle stroj se moc těším . A ty kola jsou fakt super . Škoda, že nemám takovéhle možnosti (vybavení dílny, možnost řezání tvarů, soustružení atd). Chtěl bych něco takového vytvořit, ale budu rád, když se mi s tím co tu mám (ruční vrtačka, flexa a COčko, + 100% práce venku - dílnu nemám) povede udělat něco co aspoň bude jezdit
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně