Qětákuv DEUTZ FAHR

Holder, Fendt, Hanomag, Porsche, Itma, Fiat, NewHoland, Valtra,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
Chudej farmar

Re: Nový pomocník

#16 Nový příspěvek od Chudej farmar »

toz pekna masinka 8) gratuluju :) takze to ma jen 2 kvalty pod zatizenim?, to uz neni moc na dnesni dobu :( jinak fakt fajn masina na kolik to vyslo 1mega? nebo vice? akorat doufam ze se k tomu budes chovat lip jak k tem 70tkam :zly:
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)

5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)

Qěták
Kontaktovat uživatele:

#17 Nový příspěvek od Qěták »

Chudej farmar píše:toz pekna masinka 8) gratuluju :) takze to ma jen 2 kvalty pod zatizenim?, to uz neni moc na dnesni dobu :( jinak fakt fajn masina na kolik to vyslo 1mega? nebo vice? akorat doufam ze se k tomu budes chovat lip jak k tem 70tkam :zly:
Těch rychlosti pod zátěží neni moc ale podle mě to stačí.Vyšel nás něco těsně pod milion i s přední hyraulikou.Měli jsme od Daňhela nabídku na JD 6230 Standard za 1 090 000 Kč ale bez tý přední hydrauliky tak to je dalších 40 000 navíc.
Jinak jsme od toho prodejce dost dostali zdarma-Pracovní světla, rádio, maják, koule do závěsu, 2. kombinézy DF, model, kšiltovku a DVD Agrotron K.
Deutz-Fahr ganz klar

Janci
Kontaktovat uživatele:

#18 Nový příspěvek od Janci »

Tak to bola super kúpa. Gratulujem. :potlesk:
Zetor 4011

kapr

#19 Nový příspěvek od kapr »

Tom píše:Gratuluji ke koupi, my máme 5 Deutz - Fahrů, a maximální spokojenost, jediné co zlobí tak je přední náprava na Agroplusech, ale máme je v těžbě, takže to má čelní rampovač, takže to trpí.
A kabina je globální problém všech nových traktorů. Němcům a podobné pakáži to nepříjde, ale Češi, kteří jsou zvyklí, že do traktoru nasoukají sedm lidí je to problém :smich: Mě se to taky nelíbí :nene:
Ahoj když máš Deutzi do těžby hoď pár fotek do vlákna ukt, lkt
Jezdím se strojema, kterým věřím John Deere

Zetor 6211

#20 Nový příspěvek od Zetor 6211 »

to Qěták: natoč někdy video s novou mašinou, jestli to taky náhodou nemá zvuk jako dodávka jako např. JD... :shock: A hlavně se o to starejte líp než o 70tky, ale jinak výhodná koupě, když jste k tomu dostali i světla atd... :prace:
Zetor 6245(s motorem7201)
Nothing runs like a Deere :-)

Blajda

#21 Nový příspěvek od Blajda »

Pěkná mašinka 8)

Proč nemáte v předu vývodák?
Nebude potřeba?
Zetor 3011 a 6748

Qěták
Kontaktovat uživatele:

#22 Nový příspěvek od Qěták »

Zvuk to má takovej dost drkotavej a není to nic tichýho.Taky do není comon-rail ale pumpe-duse jako dieslový motory ve škodovkách.
Přední vývoďák neni potřebe prtože nemáme žádný rotačky ani louky.
Tady je docela dobrá stránka o tom traktoru: http://www.agrofarmtractor.com/
Deutz-Fahr ganz klar

Qěták
Kontaktovat uživatele:

#23 Nový příspěvek od Qěták »

Deutz-Fahr ganz klar

Casser X

#24 Nový příspěvek od Casser X »

Zdar,
nevím, jestli se motory Pumpe-Düse dávaly do škodovek, myslím si na 99% ze ne. Tenhle motor nemá klasické vstřikovací čerpadlo, ale, jednoduše řečeno, podávací čerpadlo tlačí naftu pod vačku, ta ji stlačí na vysoký tlak (několikrát vyšší než u normálního vstřikovacího čerpadla) a přímo v trysce je elektroventil, který pustí naftu v přesný okamžik na přesně dlouhou dobu do válce. Tenhle motor mám ve svém Fordu Galaxy, dával se ještě do Golfa, Passata, Sharana (což jsou se Seatem Alhambra a Fordem Galaxy trojčátka :) ) atd.

pirat
Kontaktovat uživatele:

#25 Nový příspěvek od pirat »

to qetak neuvazujes o prodeji nektere z tech sedmdesatek kdyz sis koupil toho deutze ????

Qěták
Kontaktovat uživatele:

#26 Nový příspěvek od Qěták »

Casser X píše:Zdar,
nevím, jestli se motory Pumpe-Düse dávaly do škodovek, myslím si na 99% ze ne. Tenhle motor nemá klasické vstřikovací čerpadlo, ale, jednoduše řečeno, podávací čerpadlo tlačí naftu pod vačku, ta ji stlačí na vysoký tlak (několikrát vyšší než u normálního vstřikovacího čerpadla) a přímo v trysce je elektroventil, který pustí naftu v přesný okamžik na přesně dlouhou dobu do válce. Tenhle motor mám ve svém Fordu Galaxy, dával se ještě do Golfa, Passata, Sharana (což jsou se Seatem Alhambra a Fordem Galaxy trojčátka :) ) atd.
Nemyslel jsem do starých 120 ,ale třeba to Octavií nebo Fabií.Přece Golf a Octavie jsou bratři s motory TDI.

To pirat:Jedna asi půjde z domu.
Deutz-Fahr ganz klar

Casser X

#27 Nový příspěvek od Casser X »

No já taky nemyslel 120-ku, do té se naftové motory nemontovaly na 100% :) , myslel jsem novou Oktávii. Do Felicií asi dávali jen naftové motory bez turba, dudíž nebyly označovány TDI. Motor "Pumpe-Düse" je označen také TDI, ale u VW není TDI jako TDI. Oba motory ( PD i normální turbodiesel s čerpadlem) se označují stejnĕ "TDI", přitom jsou naprosto rozdílné. Do Oktávek se dávaly ty normální, do Golfa určitĕ oba typy motorů, do Passatů také, záleží na roku výroby ...

Qěták
Kontaktovat uživatele:

#28 Nový příspěvek od Qěták »

Casser X píše:No já taky nemyslel 120-ku, do té se naftové motory nemontovaly na 100% :) , myslel jsem novou Oktávii. Do Felicií asi dávali jen naftové motory bez turba, dudíž nebyly označovány TDI. Motor "Pumpe-Düse" je označen také TDI, ale u VW není TDI jako TDI. Oba motory ( PD i normální turbodiesel s čerpadlem) se označují stejnĕ "TDI", přitom jsou naprosto rozdílné. Do Oktávek se dávaly ty normální, do Golfa určitĕ oba typy motorů, do Passatů také, záleží na roku výroby ...
To máš pravdu. 8)
Deutz-Fahr ganz klar

Casser X

#29 Nový příspěvek od Casser X »

Trochu jsme odbočili od Tvého stroje. :) Nemáš nĕjaké podrobnĕjší údaje o tom motoru v Tvém traktoru?

Qěták
Kontaktovat uživatele:

#30 Nový příspěvek od Qěták »

Co přesně by sis představoval?
Deutz-Fahr ganz klar

Odpovědět

Zpět na „Evropské stroje“