Kotel Viadrus
Re: Kotel Viadrus
[quote="StenliH"]Není to tajný proč by bylo našel jsem na allegru tlakový podavač 1720 zl tj x 6.12kč fén + jednotku k němu už mám .
Nechci provokovat, ale ty ovládací jednotky ST28 a ST81 nejsou určeny pro podávače, poněvadž nemají ovládání posuvu šneku, tudiž si s tím moc rozumět nebudou.
Nechci provokovat, ale ty ovládací jednotky ST28 a ST81 nejsou určeny pro podávače, poněvadž nemají ovládání posuvu šneku, tudiž si s tím moc rozumět nebudou.
Tak já mám rošty vypálené,zítra pro ně zajdu a hned je do kotle nacpu
hrd: Proč bys-te provokoval ? Mě by spíš zajímalo z čeho dedukujete že jaká koliv jednotka zde uvedená bude použitá k automatu
Můžete mé skromné mysli vysvětlit co mě vlastně chcete říct ? děkuji
Tady jsou fotky po 7 dnech topeni drevem bez vynaseni popela.
https://picasaweb.google.com/1081071450 ... PevnyRost#
Chlapi, nezkusite si nekdo nechat vypalit ten rost jen s dirama vepredu?
https://picasaweb.google.com/1081071450 ... PevnyRost#
Chlapi, nezkusite si nekdo nechat vypalit ten rost jen s dirama vepredu?
Tak rošt už je v kotli
Vypadaj pekne, akorat se me zda ze maj mozna zbytecny vule po stranach. Kudy vedes vzduch k J.S. trubce, kdyz ten rost je v tech mistech bez der?
Je to pálené dle výkresu od UR1SK nijak jsem neupravoval kyž to má odzkoušené. Ted jsem tam dal rošty tak jsem trubku vytáhl ven,ale zase jí tam dám v místě kde bude trubka vyříznu otvor.
Ja vim, mam planek vytisknutej, to jsou orgi. rozmery jako maji ty od viadrusu. Co je to za material?
nevím co to je vzal jsem kus železa co se válel v dílně jen rozdíl je že ve výkresu je psán 8mm plech já tam mám 10mm
-
Zdravím všechny, tak taky přikládám nějaké fotky z první úpravy kotel U22 po cca 11letech plech pro usměrnění spalin, po prvním pokusu zkracen o 6cm momentálně zkusím ještě opět prodloužit o 4cm
Zbytečné to není roztažnost materiálu . Musí to tak být . A prosím tě proč vlastně bráníš přístupu vzduchu přes rošt ? že ho dokonce izoluješ cihlami ? Nepochopil jsem co tím získáš JS trubka není nic nové to už za války na ten princip dělaly spalování mělo to jen malou vadu na kráse nikdy to pořádně nefungovalo . Dokonce ani ve Viadrusu to neudělá žádnou muziku jako že by kotel třeba o 10% lépe spaloval -- na těch 10 % ten nápad nemá . Ale klidně mě oprav pokud něco co píšu není dle tebe tak . Já jsem to všechno vyzkoušel a nenašel jsem v tom smysl . Třeba ty Ocelové rošty jo i litinové jistě protože to smysl u dřeva má .mastnacek píše:Vypadaj pekne, akorat se me zda ze maj mozna zbytecny vule po stranach. Kudy vedes vzduch k J.S. trubce, kdyz ten rost je v tech mistech bez der?
- Lars
- Kontaktovat uživatele:
StenliH: tý jo tak mě doma čekalo překvapení. tatík řikal že ty rošty koupí až po novém roce jestli zbudou nějaký kačky. po 14 dnech jsem přijel dom a koukám že je v dílně nějaký balík tak se ho ptám co to je. a že prý se nechal zblbnout a objednal ty plechy. tak to tam ráno hned namontujeme. už se těším až zatopíme. a vypadá to že jsem tatíka překecal k té regulaci.
kurva už dvakrát jsem to uřizl a furt je to krátký!!!!!
No vidím, že jsem Vaši osobu přeci jen kapku přizvedl ze židle a podráždil skrytou malou ješitnost.StenliH píše:Proč bys-te provokoval ? Mě by spíš zajímalo z čeho dedukujete že jaká koliv jednotka zde uvedená bude použitá k automatu
To, že máte i jiný a tedy odpovídající typ ovládácího panelu je jen dobře, poněvadž ta věta "fén + jednotku k němu už mám" sváděla k úvaze využití Vámi dříve zmiňovaných ovládacích jednotek. Ale nemám v úmyslu dál zabředávat do diskuze o ho..u, tečka.
No a k samotnému tlakovému podavači(hořáku) mohu jen dodat, že jste koupil dobře, poněvadž pokud je tomu uzpůsobená ovládací jednotka, tak v podstatě je skoro vyloučeno nějaké "zašprajcování" vytlačovaného materiálu, "poprostu, jest to taki ostatni hit na targu polskim, no i co polskie to swiatowe".
A pro ostatní uživatele si dovolím ještě přiložit video mechanické funkce tlakového podavače, poněvadž přeci jen funguje kapánek jinak než šnekové podavače.
http://www.youtube.com/user/kociolnik?feature=watch
Naposledy upravil(a) hrd dne pát pro 02, 2011 10:34 pm, celkem upraveno 1 x.
ahoj fero,ten vyrobeny rost nahradza povodny?FERO 873 píše:V pondelok idem dať tie rošty páliť tak ak by mal niekto záujem cena za sadu pre 4 článkový kotol je 10 € a pre 5 článkový 11 € foto som si dovolil požičať
hrd: Zdravím nenadzvedl pohoda a děkuji za video jsem rád vidět to v praxi ještě raději budu stavět kotel .
Popravě jen jsem nepochopil co píšete proto pokud jsem se někoho dotkl omlouvám se nebylo v úmyslu čeřit vodu .
Ještě prosím dotaz to video jste nahrál vy ? Dělate kotli ? Děkuji za odpověď
Popravě jen jsem nepochopil co píšete proto pokud jsem se někoho dotkl omlouvám se nebylo v úmyslu čeřit vodu .
Ještě prosím dotaz to video jste nahrál vy ? Dělate kotli ? Děkuji za odpověď