Nejoblíbenější pivo
Re: Nejoblíbenější pivo
A jak? Šmakoval?
12ka je výborná, ale 10ka je hnusná skoro jak Gčko... a hlavně má veliké účinky na přirozenou očistu organismu... [/quote]Tož jako dalo se to.Měli sme 12ku. Co piješ v GREENU na mendlovce? Šeráka?
12ka je výborná, ale 10ka je hnusná skoro jak Gčko... a hlavně má veliké účinky na přirozenou očistu organismu... [/quote]Tož jako dalo se to.Měli sme 12ku. Co piješ v GREENU na mendlovce? Šeráka?
Peetan píše:A jak? Šmakoval?
12ka je výborná, ale 10ka je hnusná skoro jak Gčko... a hlavně má veliké účinky na přirozenou očistu organismu...
Na green nechodím, jsem na Tauferkách a tam točejí Svijany, což mimochodem nemusím... ale Starobrno mi chrochtá.vitek píše:Tož jako dalo se to.Měli sme 12ku. Co piješ v GREENU na mendlovce? Šeráka?
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
Škoda. Není to tam špatný. Starobahno není špatný. Asi na to naše docí žvýkání mi chutná nejvíc. Pak tu máme černou horu a to nic moc.Peetan píše:Na green nechodím, jsem na Tauferkách a tam točejí Svijany, což mimochodem nemusím... ale Starobrno mi chrochtá.
Tož jako dalo se to.Měli sme 12ku. Co piješ v GREENU na mendlovce? Šeráka?[/quote]vitek píše:A jak? Šmakoval?
12ka je výborná, ale 10ka je hnusná skoro jak Gčko... a hlavně má veliké účinky na přirozenou očistu organismu...
Z greenu jednou muj spolubydlici donesl becku Holba na pokoj Byla to sranda, nebot on sam rano nechapal co ta becka dela u nas v koupelce.
Z greenu jednou muj spolubydlici donesl becku Holba na pokoj Byla to sranda, nebot on sam rano nechapal co ta becka dela u nas v koupelce. [/quote]chavier píše:Tož jako dalo se to.Měli sme 12ku. Co piješ v GREENU na mendlovce? Šeráka?vitek píše:A jak? Šmakoval?
A byla aspoň plná????Jak tak koukám, tak asi ne. No přes pivo sme všeci nějak spojeni:-)
- bastardtraktor
Tak koukam, že vedou JIHOAFRICKÉ PIVOVARY
SAP = South African Brawerys = Gambáč a Prazdroj
no Prazdroj dobrý / klasika , ale Géčko je umělotina !!
SAP = South African Brawerys = Gambáč a Prazdroj
no Prazdroj dobrý / klasika , ale Géčko je umělotina !!
ooooooooooooo
- Pavel M461
- Kontaktovat uživatele:
todle je sice dobrý ale co když piju víc značek?? nejsem vyhraněnej... ale stará promiň.... Staroprmen...
Když tì všechno zradilo, ...... .
Pomùže ti K L A D I V O !!!!! :-D
Pomùže ti K L A D I V O !!!!! :-D
sice bych to sem neměl dávat páč mi neni 18 ale věřim vám tu a beru vás všechny jako svoje dobrý přátele, takže u nás v rodině vládne Velkopopovický Kozel - po práci venku je vynikající - a Svijany taky nejsou špatný tak můžu obojí jenom doporučit, a přiklánim se k názoru že Gambáč je výplach se sudů ...ať žije pivo
Autolakýrník, autoklempíř
Umění žít spočívá v tom, umět se včas rozhodnout, na co se dřív vysrat...
Sháním ohýbačku na plech, i doma dělanou - délka 1000 mm tloušťka 1,5 mm dohodou
Umění žít spočívá v tom, umět se včas rozhodnout, na co se dřív vysrat...
Sháním ohýbačku na plech, i doma dělanou - délka 1000 mm tloušťka 1,5 mm dohodou
- Juraj Suhaj
jednoznacne si dam Zlaty bazant 12%
- Petr Matula
- Kontaktovat uživatele:
volil bych gambac ale uz to neni to co to byvalo. 12 plzen je kvalit
kdo nic nedale nic neskurvy
muj stroj http://www.nasetraktory.com/forum/viewt ... =20&t=2537
Starý stroj http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 9&start=30
http://www.sanovskestroje.wbs.cz
muj stroj http://www.nasetraktory.com/forum/viewt ... =20&t=2537
Starý stroj http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 9&start=30
http://www.sanovskestroje.wbs.cz
- 6911
- Kontaktovat uživatele:
lidi z Krkonoš pijou jenom Krakonoš
behem 2 tydnu v Brna me zachutnalo aj Starobrno
G10 - nesnasim - to uz musi byt mega nouze
behem 2 tydnu v Brna me zachutnalo aj Starobrno
G10 - nesnasim - to uz musi byt mega nouze
-
no u nás v hospo polička ale na hřišti plzeň a Kozel a ještě mi chutná Staropramen Ale jinak nejraději Kozel
- peťo TK
- Kontaktovat uživatele:
Nr.1-BUDVAR 12°
nr.2-TOPVAR 12°
Nie som celoročný gurmán piva, pivo mi šmakuje výlučne v letných horúčavách.
nr.2-TOPVAR 12°
Nie som celoročný gurmán piva, pivo mi šmakuje výlučne v letných horúčavách.
Ujo, odveziete ma na traktore?
- zuzu
- Kontaktovat uživatele:
ja nejsem vubec vyhranena piju temer kazde pivo, musi to byt uz fakt hrozne patoky, abych nad tim ohrnula nos....
posledne jsem se zamilovala do piva z Cerne Hory - skoda, ze u nas neni a pivovar je tak daleko
a kdy jsem se nejvic zasmala bylo minuly tyden, kdy jsme si s mamkou zasly do polska na pizzu a ja si k ni dala Zywiec a oni mi ho prinesli s brckem
posledne jsem se zamilovala do piva z Cerne Hory - skoda, ze u nas neni a pivovar je tak daleko
a kdy jsem se nejvic zasmala bylo minuly tyden, kdy jsme si s mamkou zasly do polska na pizzu a ja si k ni dala Zywiec a oni mi ho prinesli s brckem
paní Adminová
Hm Černá Hora, tak tu jsem pil na Živitelce a byla moc dobrá. Odemě je to daleko a u nás ji nikde netočí. Ale na výstavě měli několik druhů, jako třeba borůvkové, kvasar, sklepní, černé, atd. Byly fakt dobrý, většinou jsou to nepasterovaný piva, ležáky. Dneska tady kluci hodně vyhledávaji neupravovaný piva, nepasterovaný, přírodní. U nás v práci pije dost kluků Bernarda. Jinak jak píšeš, vypije se nakonec všechno. Akorát fakt patoky taky moc nefrčeji a Gambrinus taky moc známejch už nepije. Dost je Plzeň, tuhle jsme byli na Budvaru.Jo taky příběh z cest. Byli jsme v Řecku na Chalkidiki a tam v městečku byly taverny všude kolem, a takhle na kraji náměstí bala jedne a tam měli Zubra. Vlezli jsme tam, a dali si pivo. Číšník lámanou češtinou a slovenštinou a rukama nám vysvětlil, že to je snad nejlepší pivo co se tam dá pít. Vzpoměl jsem si, jak tady u nás jednou scháněli kluci pivo v plechovkách na výlet a někdo koupil Zubra a vůbec nikdo ho na výletě nepil a všechen tam zůstal. Potom druhej den se uklízel autobus a Zubra nechtěl nikdo ani zadarmo domů, aby se to vypilo a nevyhodilo. Hold jinej kraj.