Zetor forterra
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor forterra
Tehdy taky každý prd co se měnil nebo inovoval prošel VUTRem namontoval se už drndal po zkušebce. Jenže to tehdy byla součást jedné fabriky, kde si jedno středisko druhýmu meplatilo ala Baťa. Ono ten systém nepasuje na všechno a co se týká vývoje a zkoušek už vůbec ne.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
-
Nevím chlapi čemu se divíte?Koukněte kolem sebe!Ve škole nejde o to ,aby se žáci něco naučili,kvalitu nikdo nehodnotí.Tady to začíná a končí to na ministerstvech,které často řídí právníci nebo lidé ,kteří mají vzdělání úplně v jiném oboru.
Co se týká kvality Škodovek -tak Škodovku řídí němci a podle toho to vypadá.Pokud by Zetor řídil třeba Deutz-Fahr určitě by to byla jiná kvalita.
Co se týká kvality Škodovek -tak Škodovku řídí němci a podle toho to vypadá.Pokud by Zetor řídil třeba Deutz-Fahr určitě by to byla jiná kvalita.
vono je kvalita a kvalita, u zetoru je to furt o tom že když se něco posere tak se to ve většině případů nechá opravit "na poli", kdežto johny, case atd, už musí mít machry v červenejch monterkách
chlapi ja by som to tak tragicky nevidel tu maju proximu 6441 a ide uz 2roky bez poruchy jeden sukromnik ma proximu plus 10541 a tak isto zatial bez problemov a ma ju tiez cca 3roky a druzstvo ma 2x 12441 a obe bez vecsich problemov uz idu asi 4sezonu
Zetor crystal 8011, 2xZetor 50 super + kopec veci k nim co furt vsade zavadzaju
- naftak
Zdravím majitelov traktora Zetor
Budúci týždeň by mi mala prísť nová Forterra 125 s čelným nakladačom a s ližicou o objeme 0,82m3.
Pri práci s čelným nakladačom, čiže nakladanie obilia, zeminy je potrebné doťažiť "zadok" traktora?
ak ano akou asi váhou aby som nič nepoškodil a vydržalo mi to čo najdlhšie.
Vďaka za názory.
Jozef
Budúci týždeň by mi mala prísť nová Forterra 125 s čelným nakladačom a s ližicou o objeme 0,82m3.
Pri práci s čelným nakladačom, čiže nakladanie obilia, zeminy je potrebné doťažiť "zadok" traktora?
ak ano akou asi váhou aby som nič nepoškodil a vydržalo mi to čo najdlhšie.
Vďaka za názory.
Jozef
Sice nemám forteru,ale na zadku v ramenech mám bednu s betonem-váží cca 1100kg.
- mates11
No jestli to je potřeba to nevím, ale vím že pokud pracuješ delší dobu s nakladečem je lepší tam nějaké to závaží mít protože tím odlehčíš váhu na přední nápravě a tolik netrpí.
zetor forterra super stroj....
zetor forterra skvely traktor
-
- Kontaktovat uživatele:
http://www.zetor.cz/svetova-novinka-od- ... kam-terenu
Je vidět, že se Zetor snaží. Maroš777 dej ňáké fotky traktoru.
pozri youtube 777marosDanek píše:http://www.zetor.cz/svetova-novinka-od- ... kam-terenu
-
- Kontaktovat uživatele:
Viděl jsem, moc pěkné. A spokojeost s traktorem? Kolik má MTH? a co poruchy byly ňáké?
114 ma už 2500 ale je superDanek píše:Viděl jsem, moc pěkné. A spokojeost s traktorem? Kolik má MTH? a co poruchy byly ňáké?
stěma poruchama je to prostě náhoda a neni to jen u traktorů ale auta uz zacinaj taky prostě třeba 1 z 10 ma špatnej dil a uz to jede a u jd je to tky jen si nemyslete ne sice tak často ale taky
Zetor 6748
Tohle nedávno koupil šéf,má za to přijít štěpkovač. Jinak je to funglovka.