Countax A2050

sekačky a traktory. Husqvarna, Partner, Stiga, MTD, CastelGarden,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
Ruda

Re: Countax A2050

#31 Nový příspěvek od Ruda »

Tak ty střepy u Olbramovic už konečně uklidili 8)
Ještě počasí a můžeme vyrazit ! :driver:
Silnice je dobrá na to, abych po ní dojel do terénu... mám rád platnost fyzických, ne silničních zákonů.

smetana

#32 Nový příspěvek od smetana »

Jo těším se na jízdu
Jezdím tak rychle ,jak můj anděl strážnej lítá

http://www.brdy.org/
http://www.ohrazenice.eu/
http://yanmar.rajce.idnes.cz/

Ruda

#33 Nový příspěvek od Ruda »

:) Tak jsme si trochu pojezdili a už zase oprašujeme radlice, abychom byli připraveni na sníh....... :ano:
Silnice je dobrá na to, abych po ní dojel do terénu... mám rád platnost fyzických, ne silničních zákonů.

Ruda

#34 Nový příspěvek od Ruda »

:) No tak radlici jsem oprášil a řekl jsem si, že takhle kdybych s ní nabral nějakou hranu, tak bych mohl traktůrku ublížit. Navíc sklon radlice nebyl na sníh ideální. Takže přišla ke slovu flexa, CO-čko a mimo změny sklonu už je i odpružená. Sníh může padat ......... nee, ať tam ještě radši zůstane ..... ;-)
Přílohy
odpružení radlice.jpg

pavolmakys

#35 Nový příspěvek od pavolmakys »

Pekne odpruzenie. Dobra praca.
Zetor 5645 (motor 69O1+tazka naprava)

Ruda

#36 Nový příspěvek od Ruda »

:'( Tak se pořád těším na vyzkoušení a tady v Práglu zatím po nějakým sněhu ani památky. ne, že bych sníh musel, ale aspoň na pár dní, abych si zahrabal :D

Ruda

#37 Nový příspěvek od Ruda »

Tak jsem dneska poprvé od jara chtěl svýho mazlíka připravit na zimní provoz s radlicí ( sehnal jsem novou, vyšší, protože přes tu starou mi sníh přepadával ). Celou dobu od jara udržuju nabitou baterii, dokonce i benzín jsem vypustil, aby se nerozložila biosložka. Dneska jsem nalil čerstvej benzín, sednu, startuju a nic. Tak jsem si myslel, že vyschnul karbec a nejde mi tam benzín, jenže svíčky jsou mokrý a jiskra nikde. Jinak spínač pod sedačkou jsem zkoušel proklemovat, palubka normálně svítí, starter točí, ale traktůrek nechytne. Přitom když jsem ho na jaře uklízel, tak jsem bez problému zagarážoval a všechno fungovalo, jak má. Nemáte někdo podobnou zkušenost, po čem mám jít, protože do Mountfieldu se mi moc vozit nechce. :'(
Předem dík za nějakou rozumnou radu. :)

Ruda

#38 Nový příspěvek od Ruda »

8) Tak už vrčí. Byl zoxidovanej konektor pod pojistkou na kabelu, co napájí zapalování. Chvíle hledání a náklady 0 Kč. Docela by mně zajímalo, kolik by mě to stálo v Mountfieldu..... :)

Odpovědět

Zpět na „Zahradní malotraktory“