tak hřídel má 38mm. Můžu se eště optat jestli máte nějaký skušenosti s radlicí na sníh?Jestli ji musím udělat až za vozíkem nebo jestli by to slo přidělat na čep do toho závěsu a vodit ručně??skrblik píše: děkuji za info, změřím doplním
PF-62
Moderátor: DYK
Re: PF-62
Re: PF 62
uplne bez problemu,do 5km bych neuvazoval,ze to je pro ni daleko,kdyz to nebudes vozit po klaciku,kupu to uveze slusnou
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
to nemam a kdo ho u nas ma,tak nevi ani naco ji ma,my mame jen 3 motory:-) jen me jeste napada,je to dvoutakt a jestli ti zle chyta,tak urcite dat dokupy,nez pojedes od baraku.-) my mame 4kola takturek
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
tady si ho najdi a stahni
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 29&t=20952
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 29&t=20952
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
:-) myslis novy krouzky a gufera. vic neni potreba
ten nas motor postavil cele jzd,to tam jesate nebyl elektrina,tak honil mychacku,dovedes si predstavit v jaky podminkach pracoval den co den?mel zapalovaní z betonu:-) ted 20 let obdelava pole 10 na 30m a porad chodí. mam doma motor novej,plus jeden novej rozebranej. kamar prodaval motor za 1500 jeho deda s nim chodil i spat jak o nej pecoval,myslim si ze je v ok stavu jezdil jim v trakturku ale dali malucha,byl doma,tak co.. jestli chces muzu se na nej zeptat
ten nas motor postavil cele jzd,to tam jesate nebyl elektrina,tak honil mychacku,dovedes si predstavit v jaky podminkach pracoval den co den?mel zapalovaní z betonu:-) ted 20 let obdelava pole 10 na 30m a porad chodí. mam doma motor novej,plus jeden novej rozebranej. kamar prodaval motor za 1500 jeho deda s nim chodil i spat jak o nej pecoval,myslim si ze je v ok stavu jezdil jim v trakturku ale dali malucha,byl doma,tak co.. jestli chces muzu se na nej zeptat
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
kdyz to nebude poniceny kladivem,tak moc ne. spis bych chtel videt jak to radi a spojkuje. jestli s tim nejezdil,tak bude i nadrze plna rezu,klasicka chyba nasich stroju co stojej v garazi,pak to zacpava karbec imrvere.
at je prodavajici chlap a ne srab,to bys ho musel zabit,to zname vsechno chodi ale tamhle to ne a nevim proc a nemam na to cas,pak to dovezes vsechno poniceny jak se k tomu dostaval a pak zjistis ze ta perla uvnitr skeble není...jestli me rozumis
jen jeden nakup se me zdal za zivot fer,az sem malem brecel jak je poctivej
at je prodavajici chlap a ne srab,to bys ho musel zabit,to zname vsechno chodi ale tamhle to ne a nevim proc a nemam na to cas,pak to dovezes vsechno poniceny jak se k tomu dostaval a pak zjistis ze ta perla uvnitr skeble není...jestli me rozumis
jen jeden nakup se me zdal za zivot fer,az sem malem brecel jak je poctivej
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
Tak jsem koupil PF a chci se zeptat jaký benzín mam do ní nalít a vjakém poměru z olejem.
Jak jsme ji zkoušely tak jsem použíl naturál 95 z olejem huzgvarna co mám do pily.
Po vyčištění karburatoru startla na 3 pokus a šlapala.Nemohli jsme s ní moc jezdit,benzin jsem měl ve flašce protože nadrž se musi vyčistít je cela rezavá.Mužete mi někdo poradit čim tu nadrž vyčistit.
Jak jsme ji zkoušely tak jsem použíl naturál 95 z olejem huzgvarna co mám do pily.
Po vyčištění karburatoru startla na 3 pokus a šlapala.Nemohli jsme s ní moc jezdit,benzin jsem měl ve flašce protože nadrž se musi vyčistít je cela rezavá.Mužete mi někdo poradit čim tu nadrž vyčistit.
Nádrž... Odmastit, nasypat hrst matek, obalit do hadry, dát do míchačky, míchčku zapnout a odejít. Když to necháš půl hoďky běžet, tak nádrž bude jako nová. Znova odmastit, a ošetřit buď nějakou dvousložkovou epoxidovou barvou nebo naopak s těma matičkama tam nalít i trošku nafty a nechat ať ty matky tu naftu "zapracují" do plechu. I když u toho benzínu nevím. Tam bych spíš šel cestou té dvousložkové epoxidové barvy. Jinak já jsem do dvoutaktů lil normální benzín co byl i do pily, v tom samém poměru.Pytlak píše:Tak jsem koupil PF a chci se zeptat jaký benzín mam do ní nalít a vjakém poměru z olejem.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
treba vodou a jarem. ale jestli je nadrz jednou rezata a dloooouh,tak to jen tak nepovoli,hodne hrkat matkama,dokud z toho nepotece ista voda a ne orandžáda.ale ta nadrz je mega velka co?
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
Na PF ta nádrž není zas tak velká, do míchačky by se vlézt mohla. Já hrubě odmašťuju čistým benzínem případně technickým benzínem, a do čista perchlorem.pawka píše:treba vodou a jarem. ale jestli je nadrz jednou rezata a dloooouh,tak to jen tak nepovoli,hodne hrkat matkama,dokud z toho nepotece ista voda a ne orandžáda.ale ta nadrz je mega velka co?
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz