hedvábničky
- stenlyaukro
hedvábničky
Ahoj , má někdo z Vás hedvábničky ???
Re: hedvábničky
Jasně. Letos jsem si je pořídila a musím říct že nic lepšího mě nemohlo napadnout. Je snima legracestenlyaukro píše:Ahoj , má někdo z Vás hedvábničky ???
-
Dobrý den.Brácha prodává 6 kohoutů hedvábniček,stáří 25 týdnů,130 Kč za kus.Přerov.
- bastardtraktor
Jak jsou ty hedvábničky velký ?? Moc se mi líběj !!!!
Chovaj se s jen tak na koukání a nebo na maso -nebo snáší vejce ?
Jaký jsou ve srovnání s běžnými slepicemi.
ooooooooooooo
- jirka_holub
Pri precteni nazvu tematu "hedvábničky" jsem si myslel, ze se tu bude probirat nejake luxusni spodni pradlo....
Ted jsem zklamany
Ted jsem zklamany
Jsou o něco málo menší než bežné slepice, ale kohouti jsou schopni se pojímat i na normálních hybridkách. A hedvábničky snesou za rok cca 80 vajec a spíše kvokají. Jsou to dobré matky a velmi spolehlivé. Takže spíše jenom na okrasu a prakticky nelétají, překážky nad 50-60cm jsou problém. Ale jinak jsou velmi roztomilé a je s nima sranda. A u nás 90% návštěv zaujmou hned na první pohled, jelikož jsou jiné než normální slepice. Také mají jednu zvláštnost a to že na nožkách mají místo obvyklých 4 prstíků, prstíků 5 a nohy jsou porostlé peřím.bastardtraktor píše:Jak jsou ty hedvábničky velký ?? Moc se mi líběj !!!!
Myslím, že není být čím zklamaný, hedvábní totiž pochází ze stejných zeměpisných šířek a délek jako tato roztomilá drůbež.jirka_holub píše:Pri precteni nazvu tematu "hedvábničky" jsem si myslel, ze se tu bude probirat nejake luxusni spodni pradlo....
Ted jsem zklamany
- jirka_holub
Ano, musim uznat, ze jsou opravdu moc pekne. Netusil jsem ze takova zviratka existuji.ambra píše:Myslím, že není být čím zklamaný, hedvábní totiž pochází ze stejných zeměpisných šířek a délek jako tato roztomilá drůbež.jirka_holub píše:Pri precteni nazvu tematu "hedvábničky" jsem si myslel, ze se tu bude probirat nejake luxusni spodni pradlo....
Ted jsem zklamany
Hodily by se treba jako hlavni hrdina do nejakeho animaku od pixaru. Vypadaji srandovne.
No to zrovna ne, ale sranda s nima opravdu je. A ve vymejšlení ptákovin jsou přeborníci.jirka_holub píše:Ano, musim uznat, ze jsou opravdu moc pekne. Netusil jsem ze takova zviratka existuji.ambra píše:Myslím, že není být čím zklamaný, hedvábní totiž pochází ze stejných zeměpisných šířek a délek jako tato roztomilá drůbež.jirka_holub píše:Pri precteni nazvu tematu "hedvábničky" jsem si myslel, ze se tu bude probirat nejake luxusni spodni pradlo....
Ted jsem zklamany
Hodily by se treba jako hlavni hrdina do nejakeho animaku od pixaru. Vypadaji srandovne.
A mohu se zeptat jaký barevný ráz chováte?Vlk z Hané píše:Dobrý den.Brácha prodává 6 kohoutů hedvábniček,stáří 25 týdnů,130 Kč za kus.Přerov.
Ty jsou nádherné! Kdo je prodává spíš slepičky?
Zetor4011 byl to skvělí traktor. Zetor 5211
Zkus inzerci na www.ifauna.cz, ale nachystej si tak na pět kousků aspoň 1000Kč + doprava pro ně.majarka píše:Ty jsou nádherné! Kdo je prodává spíš slepičky?
- bastardtraktor
Dík - jsou fakt nádherný.ambra píše: Jsou o něco málo menší než bežné slepice, ale kohouti jsou schopni se pojímat i na normálních hybridkách. A hedvábničky snesou za rok cca 80 vajec a spíše kvokají. Jsou to dobré matky a velmi spolehlivé. Takže spíše jenom na okrasu a prakticky nelétají, překážky nad 50-60cm jsou problém. Ale jinak jsou velmi roztomilé a je s nima sranda. A u nás 90% návštěv zaujmou hned na první pohled, jelikož jsou jiné než normální slepice. Také mají jednu zvláštnost a to že na nožkách mají místo obvyklých 4 prstíků, prstíků 5 a nohy jsou porostlé peřím.
Mohly by jak jsem se dočetl vysedět i vyjce jiných slepic.
Mohly by vysedět i křepelčí vejce ?
ooooooooooooo
-
Spíše než chov to byl letos pokus v líhnutí.Z 15 koupených vajíček se vylíhlo 7 kohoutů (6 bílých a 1 černý) a 2 slepice.
Aha takže asi jako jinde. Známá se z 30ti vajíček vylíhlo 5 a z toho ještě ani nebylo hedvábnička ale zakrslá rousná a samozřejmě všechno kohoutci.Vlk z Hané píše:Spíše než chov to byl letos pokus v líhnutí.Z 15 koupených vajíček se vylíhlo 7 kohoutů (6 bílých a 1 černý) a 2 slepice.