Hydromotor
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
- Tomáš
- Kontaktovat uživatele:
Hydromotor
Dnes jsem koupil tento hydromotor.
Je z autobusu zn.karosa.Někdo ho tady na fórum má ale už nevim kdo.Chtěl jsem se zeptat k čemu slouží ten malý vývod na hoře toho hydromotoru?Jsou dva druhy nespokojenosti: nespokojenost, která pracuje, a ta, co lomí rukama. První dosáhne toho, co chce, druhá ztratí, co má.
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hydromotor
Opiš údaje ze štítku nebo ho vyfoť, takhle ti otom asi nikdo nic neřekne
- Tomáš
- Kontaktovat uživatele:
Snad bude stačit.
Jsou dva druhy nespokojenosti: nespokojenost, která pracuje, a ta, co lomí rukama. První dosáhne toho, co chce, druhá ztratí, co má.
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
je to hydromotor s regulaciov cez tú hornú hadicu sa privadza malé množstvo oleja ktorím sa reguluje výkon- otáčky motoraTomáš píše:Dnes jsem koupil tento hydromotor.Je z autobusu zn.karosa.Někdo ho tady na fórum má ale už nevim kdo.Chtěl jsem se zeptat k čemu slouží ten malý vývod na hoře toho hydromotoru?
To se mi nejak nezdá. Treti hadice by mela být prepad oleje jez se dostane kolem pistku az k hrideli a mel by byt napojen na zpatecku. Rychlost se reguluje prutokem oleje.
Bydlím v Dětmarovicích udal bych i ulici, ale bohužel je tady nemáme
- Tomáš
- Kontaktovat uživatele:
A já jsem měl takovou radost že ho dám jako pohon na podavajicí válec ke štěpkovačce a že nebudu muset schánět redukční ventyl.
Jsou dva druhy nespokojenosti: nespokojenost, která pracuje, a ta, co lomí rukama. První dosáhne toho, co chce, druhá ztratí, co má.
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
tym reguluješ naklonenie dosky a tým padom aj výkon a otáčky motorarezis píše:To se mi nejak nezdá. Treti hadice by mela být prepad oleje jez se dostane kolem pistku az k hrideli a mel by byt napojen na zpatecku. Rychlost se reguluje prutokem oleje.
- Tomáš
- Kontaktovat uživatele:
Tak to musim hned zítra zkusitFERO 873 píše:tym reguluješ naklonenie dosky a tým padom aj výkon a otáčky motorarezis píše:To se mi nejak nezdá. Treti hadice by mela být prepad oleje jez se dostane kolem pistku az k hrideli a mel by byt napojen na zpatecku. Rychlost se reguluje prutokem oleje.
rezis má pravdu. Třetí otvor je přepad z hlavy, otáčky se regulují tlakem oleje, směr otáčení přivedením tlaku oleje vpravo nebo vlevo
-
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Tomáš"]Snad bude stačit.
Jedná sa o AxialnýMotor, obrátky má takmer konštantné, znížením množstva oleje pôjde samozrejme pomalšie, ale aj výkon a účinnosť rapídne klesnú. A znížením tlaku príde aj k zastaveniu. Na to, aby tento hydrstatický prevodník dosiahol predpísaný výkon potrebuje predpísaný tlak aj množstvo oleja. Znížením vstupov príde k zásadnému poklesu výkonu resp. zastaveniu aj pri malej záťaži.
Je tam na piktograme HM šipka? Ceľkom iste nie je, regulačný HM má piktogram prešktnutý šipkou - znakom regulácie.Jedná sa o AxialnýMotor, obrátky má takmer konštantné, znížením množstva oleje pôjde samozrejme pomalšie, ale aj výkon a účinnosť rapídne klesnú. A znížením tlaku príde aj k zastaveniu. Na to, aby tento hydrstatický prevodník dosiahol predpísaný výkon potrebuje predpísaný tlak aj množstvo oleja. Znížením vstupov príde k zásadnému poklesu výkonu resp. zastaveniu aj pri malej záťaži.
- Tomáš
- Kontaktovat uživatele:
Tak já tomu už vůdec nerozumin
Tak kdo má pravdu?
Tak kdo má pravdu?
vetsi kravinu sis teda vymyslet nemoh. je to pistak s pevne naklonenym blokemFERO 873 píše:tym reguluješ naklonenie dosky a tým padom aj výkon a otáčky motorarezis píše:To se mi nejak nezdá. Treti hadice by mela být prepad oleje jez se dostane kolem pistku az k hrideli a mel by byt napojen na zpatecku. Rychlost se reguluje prutokem oleje.
je to prepad svodove propustnosti ,patri zavest do nadrze. vedeni je treba situovat tak ,aby z prostoru motoru nemoh samospadem olej sam vytect[maze vnitrek] a tomu ver.
jano pise dobre ,informace pro doplneni najdes v komplexni charakteristice. asi chtel rict ,ze tenhle druh motoru ma pri malych otackach pomerne malou ucinnost[jinak ale dost velkou]
nevezmu-li v potaz ucinnost ,s klesajicim prutokem klesaji otacky a samozr. vykon pri zachovanem kr. momentu.
je to dobry motor[je-li v poradku] ,je ale vysokoobratkovy. listy i rez motorem mam stahly a v nejblizsi dobe ti je sem muzu dat. zatim ver ,ze ma 12ccm/ot
Na mě se nemusí řvát , mě to stačí říct 16x.
- Tomáš
- Kontaktovat uživatele:
Děkuju za informaci Chtěl jsem ho použít na tu štěpkovačku ale koukám že nebude asi vhodný když je vysokoobrátkový.
vhodny bude ,kdyz ho zprevodujes. jinak naprimo z nejdostupnejsich treba orbitalni hydromotor.
Na mě se nemusí řvát , mě to stačí říct 16x.