Baterka
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
-
- Kontaktovat uživatele:
Baterka
Zdravim. Mam problem s baterkou, z nicihonic nam super nechcel nastartovat, vyzera to na "vystavenu" baterku, ale ani po nabijani netoci. Baterka ma cca 6 rokov, v zime bola stale uskladnena a pravidelne ozivovana. Poradte, da sa s tym nieco robit?
-
Re: Baterka
zdravím, dá se stím robit. jen to že připojíš voltmetr na kontakty baterie(akumulátoru) a za startuješ, měl by jsi to poznat už když rozsvítíš velký světla. Jinak se s 6-ti letou baterií nedá dělat nic, pokud to není ještě černá s vnějšími propojovacími kontakty, tam se dá vykrátit vadný článek propojkou. Jinak je to za 8kč/kg do sběrny....
Nechá se vymyslet lecos, jenom je někdy problém to uskutečnit... aby to fungovalo podle našich představ.
Životnost autobaterie.Pokud nedojde k fyzickému poškození (např. proražení ), bývá průměrná životnost mezi 4 - 6 lety, záleží na údržbě a na způsobu používání. Pokud dojde k vybití článků pod 1,75 V, je baterie nevratně poškozená.
Autobaterii prospívá časté používání. Pokud ji dlouho nepoužíváme, na elektrodách dojde k zatvrdnutí PbSO4 (sulfataci).
Autobaterii prospívá časté používání. Pokud ji dlouho nepoužíváme, na elektrodách dojde k zatvrdnutí PbSO4 (sulfataci).
Zetor4011 byl to skvělí traktor. Zetor 5211
-
Skús ju nabiť a potom premeraj voltmetrom a aknebude mať ani 12V tak ju môžeš rovno vyhodiť.
Zdravím všetkých teraz sme zazimovali supra, vybrali baterku a dali sme ju nabiť a jeden článok sa nevarí.. chcem sa opýtať či sa s tým dá ešte niečo robiť? ďakujem
UNI-systém MT7-055
-
- Kontaktovat uživatele:
viz příspěvek 2 jinak nezkoušel někdo tohle http://www.zbozi.cz/?q=amper%20plus&typ=nabidky ???
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
To by mě taky zajímalo. Mám to už řadu let doma, ale nebylo do čeho vyzkoušet Tak jestli to má smysl, nebo je to další nesmysl jako většina těhle věcí .
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Tady je toho o bateriích poměrně dost..
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... &start=315
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... &start=315
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....