ZETOR 3011 s čelákem
Moderátor: Lukashil
- Blajda
Re: 3011 s čelákem
No mě na třicítce de řízení párádně lehko.Nemuzu si stěžovat.A ten čelák neni zas tak tězkej,myslim,takže bych se nebál. Je to moc pěkně udelany.
Zetor 3011 a 6748
Dívám se, že máš karoserii na Pragovce i na Zetoru ve stejném duchu. To vypadá dobře, když si konstruktér drží svůj osobitý styl
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Robert
- Kontaktovat uživatele:
Je v obou prakticky stejnej motor , tak není co jinýho vymýšlet, ono tam není moc místa , když to chceš mít co nejníž kvůli výhledu.Tom píše:Dívám se, že máš karoserii na Pragovce i na Zetoru ve stejném duchu. To vypadá dobře, když si konstruktér drží svůj osobitý styl
- Robert
- Kontaktovat uživatele:
ty dva co táhnu měli každej přes kubík a 30tka šla jako pes
- Robert
- Kontaktovat uživatele:
Tchánovo traktor Guldner , motor Deutz , budka Zetor , motor je natom silnej dost , tříválec vzduch 45 koní , ale je to celkově moc lehký, s těma kládama se ani nehnulk.ondra89 píše:co je zač ten druhej traktor?
- Robert
- Kontaktovat uživatele:
fotečky z dneška , a už zase vrčí
- Robert
- Kontaktovat uživatele:
drobet papal olej tak jsem mu dal kroužky a takovou malou údržbu , olej fridex ventily , za včerejšek jsme to zmákliBaartheez píše:Co pa se ti to přihodilo?
- Robert
- Kontaktovat uživatele:
nasadil jsem radlici tak doufám že bude padat
Moc pěkný traktor ještě nasadit budku dozadu radlici na sřechu maják a trádá vyhrnovat ves.
- johndeere
Ahoj, nemohl bys mi prosím nafotit uchycení podlahy a pokud bys mi mohl popsat jak je celkově řešena? A taky blatníky, ty vzpěry na zadní blatníky jsou origo? Řeším totiž takovej problém, mám Z 5545 se starou hranatou kabinou, ale chtěl bych z toho udělat kabrio, abych mohl projíždět sady-pod stromy, do vinice-abych měl perfektní přehled... Prvně sem chtěl uřiznout střechu na kabině a nechat jen spodek po blatníky, ale daleko víc se mi líbí originál staré blatníky, tak to chcu předělat. Hlavně by mě zajímalo jak vyřešit tu podlahu, jak to bylo v originále... Pasovaly by blatníky na můj Z5545 ze Zetor Super? Mám možnost sehnat nd na Supra... Díky za odpověď