Czlukas Pomocníci
Moderátor: Lukashil
- lukisek 099
Re: Czlukas Pomocníci
to sem řek jen tak žeti urve ruce jo traktor to si kup nebo si naten svůj kup předek pogud budeš dělat go převodovky sežen si ty kolečka uz na vývod apočase dokoupíš nápravu ajeto!! přemýšlim ze to tak nachystám i natu 4011 tatovou. ale předek pouze těžkej!! jiný nechci
Ja mam zetora jen kvuli dopravě na cestě ja nechci předek vždyt i ty si řikal dobry traktorista nepotřebuje předek umi si poradit i bez předku a už řikaš něco jineho a bez předku traktor je obratnějši co ja potřebuji a na pole na praci mam hlavně rs09
Začínal sem z eresama tet jedině ZETOR !!
Pokud traktor tak jedině ZETOR !
Pokud auto tak jedině ŠKODA
- adam
Nechápu jak to můžeš všechno pořidit s tim eresem. Já bejt tebou tak bych na toho eresa ani nevlezl a všechno dělal zetorem
Zetor 6945, VW vento 1.9 TD, Stihl MS 211,MS 360, FS 450, Reform 741
Ja si nemužu vynachvalit eresa ja od začatku dělam vše z eresam a dělam to z eresem nebo jsem nasral do go 100tis!!! .Tet už by jsem to neudělal rači by jsem vyšperkoval zetora a taky eres ma ohodně menši spotřebu a při dnešni cenach nafty.
Kdo sem přijde teď a později, musí si klepat a čelo. Jediná fotka co tu je, je křoviňák v trávě. Jinak povídání a chvála traktorů, jaké svět neviděl.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
fotky maš i na 7 straně a některé se tady z fora zmizeli nevim jak je to možné co dá dělat tak mi řekni kde se poděly měl sem jich tady hodně nebo mě to taky naštvalo. Nevim proč ty se rozčiluješ když za to nikdo némuže.
Dnes ráno, v době psaní mého předchozího příspěvku, jsem pročel celé toto vlákno. Od strany jedna až na konec a jediná fotka co jsem viděl byl křoviňák. Je fakt, že při psaní této odpovědi na straně 7 už fotky vidím a určitě jsem ji nepřeskočil. A rozčilovat se? To se ti asi jen něco zdá. Jen jsem konstatoval.
A co mám stíim udělat nebo kde se stala chyba že se z mého vlakna zmizeli fotky? pokud víš porad dik nebo jak je tam vratit nebo jsem je i vymazal už je nemam ani doma uložene nebo jsem myslel že zustanou tady.po sedmou stranu jsou fota vymazany a na sedme staně zustaly a pořad tam jsou tak ja nevím jak si to prochazel. jinak kritizovat umi každy z poraděnim je to horši
Fotky z vyoravani brambor
- Martin90
Nejlepší máš fotky nahrát na server k tomu určený (např. http://www.photobucket.com , http://www.imageshack.us , http://www.rajce.idnes.cz) a adresu obrázku sem vložit do psané zprávy: [img]adresaobrázku[/img].czlukas píše:A co mám stíim udělat nebo kde se stala chyba že se z mého vlakna zmizeli fotky?
Zetor 8245 Turbo, Zetor 12145 Turbo, ZTS 16245 Super
- Martin90
Pěkný fotky, ale sbírat brambory o holiczlukas píše:Fotky z vyoravani brambor
My do toho půjdeme až příští týden.
Zetor 8245 Turbo, Zetor 12145 Turbo, ZTS 16245 Super
Ty víš co, vyser se na mě. Štěkat na sebe nenechám. Já se zde naradil až až. Já to nemyslel nijak zle, ale při čtení celého tématu an-blok to nevypadá nejlíp. Tobě snad nikdo nic vevyčítá. Že se odněkud nějaké fotky stratí beru, stává se to a jen málo kdy s tím kdokoli něco nadělá i bez emocí.czlukas píše:A co mám stíim udělat nebo kde se stala chyba že se z mého vlakna zmizeli fotky? pokud víš porad dik nebo jak je tam vratit nebo jsem je i vymazal už je nemam ani doma uložene nebo jsem myslel že zustanou tady.po sedmou stranu jsou fota vymazany a na sedme staně zustaly a pořad tam jsou tak ja nevím jak si to prochazel. jinak kritizovat umi každy z poraděnim je to horši
Martine dik fotky jsem ze sbirani brambor sliboval a dneska jsem se k tomu dokopal
nebo jsem vymazaval pamětovou kartu dědek už moc nemuže ale pořad se snaži on už neuděla ani krok bez čaganu ale už prostě ma roky ja jak budu mit 80 jako on tak už tady nebudu
nebo jsem vymazaval pamětovou kartu dědek už moc nemuže ale pořad se snaži on už neuděla ani krok bez čaganu ale už prostě ma roky ja jak budu mit 80 jako on tak už tady nebudu
DYK píše:Ty víš co, vyser se na mě. Štěkat na sebe nenechám. Já se zde naradil až až. Já to nemyslel nijak zle, ale při čtení celého tématu an-blok to nevypadá nejlíp. Tobě snad nikdo nic vevyčítá. Že se odněkud nějaké fotky stratí beru, stává se to a jen málo kdy s tím kdokoli něco nadělá i bez emocí.czlukas píše:A co mám stíim udělat nebo kde se stala chyba že se z mého vlakna zmizeli fotky? pokud víš porad dik nebo jak je tam vratit nebo jsem je i vymazal už je nemam ani doma uložene nebo jsem myslel že zustanou tady.po sedmou stranu jsou fota vymazany a na sedme staně zustaly a pořad tam jsou tak ja nevím jak si to prochazel. jinak kritizovat umi každy z poraděnim je to horši
Diku ja na tebe nechci štěkat!!Pokud jsem se tě nějak dotknul tak promin rano jsem možna byl na tebe nepřijemny.Ja si važim členu kteři jsou tady už od začatku nebo ti to tady všechno vybudovali.Ja ti to věřim že to ze začatku meho vlakna blbě vypada nebo chybi foto ale bohužel tak to dopadlo nebo foto utekli tak dik za přispěvek a tvuj nazor. Promin omlouvam se ti doufam že jsem tě nedotknul přeju ti pěkny večer.
Hoši tak se dostavam nějak do skluzu tak budu muset asi něco dat pryč z techniky dam to o co bude nejvetši zajem tak když tak pište ale zatim jen předběžne uvidi se jak co se vyvine