Czlukas Pomocníci

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
lukisek 099

Re: Czlukas Pomocníci

#136 Nový příspěvek od lukisek 099 »

to sem řek jen tak žeti urve ruce :smich: jo traktor to si kup nebo si naten svůj kup předek pogud budeš dělat go převodovky sežen si ty kolečka uz na vývod apočase dokoupíš nápravu ajeto!! 8) přemýšlim ze to tak nachystám i natu 4011 tatovou. ale předek pouze těžkej!! :) jiný nechci :'(

czlukas

#137 Nový příspěvek od czlukas »

Ja mam zetora jen kvuli dopravě na cestě ja nechci předek vždyt i ty si řikal dobry traktorista nepotřebuje předek umi si poradit i bez předku ;-) a už řikaš něco jineho a bez předku traktor je obratnějši co ja potřebuji a na pole na praci mam hlavně rs09
Začínal sem z eresama tet jedině ZETOR !!

Pokud traktor tak jedině ZETOR !

Pokud auto tak jedině ŠKODA

adam

#138 Nový příspěvek od adam »

Nechápu jak to můžeš všechno pořidit s tim eresem. Já bejt tebou tak bych na toho eresa ani nevlezl a všechno dělal zetorem :smich:
Zetor 6945, VW vento 1.9 TD, Stihl MS 211,MS 360, FS 450, Reform 741

czlukas

#139 Nový příspěvek od czlukas »

Ja si nemužu vynachvalit eresa ja od začatku dělam vše z eresam a dělam to z eresem nebo jsem nasral do go 100tis!!! :vztek: :vztek: .Tet už by jsem to neudělal rači by jsem vyšperkoval zetora ;-) a taky eres ma ohodně menši spotřebu a při dnešni cenach nafty. ;-)

DYK

#140 Nový příspěvek od DYK »

Kdo sem přijde teď a později, musí si klepat a čelo. Jediná fotka co tu je, je křoviňák v trávě. Jinak povídání a chvála traktorů, jaké svět neviděl.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

czlukas

#141 Nový příspěvek od czlukas »

fotky maš i na 7 straně a některé se tady z fora zmizeli nevim jak je to možné co dá dělat :vztek: tak mi řekni kde se poděly měl sem jich tady hodně :vztek: nebo mě to taky naštvalo. Nevim proč ty se rozčiluješ když za to nikdo némuže.

DYK

#142 Nový příspěvek od DYK »

Dnes ráno, v době psaní mého předchozího příspěvku, jsem pročel celé toto vlákno. Od strany jedna až na konec a jediná fotka co jsem viděl byl křoviňák. Je fakt, že při psaní této odpovědi na straně 7 už fotky vidím a určitě jsem ji nepřeskočil. A rozčilovat se? To se ti asi jen něco zdá. Jen jsem konstatoval.

czlukas

#143 Nový příspěvek od czlukas »

A co mám stíim udělat nebo kde se stala chyba že se z mého vlakna zmizeli fotky? pokud víš porad dik nebo jak je tam vratit nebo jsem je i vymazal už je nemam ani doma uložene nebo jsem myslel že zustanou tady.po sedmou stranu jsou fota vymazany :-/ a na sedme staně zustaly a pořad tam jsou tak ja nevím jak si to prochazel. jinak kritizovat umi každy z poraděnim je to horši :friends:

czlukas

#144 Nový příspěvek od czlukas »

Fotky z vyoravani brambor :)
Přílohy
P1200105 [1600x1200].jpg
P1200096 [1600x1200].jpg
P1200095 [1600x1200].jpg
P1200088 [1600x1200].jpg
P1200082 [1600x1200].jpg

Martin90

#145 Nový příspěvek od Martin90 »

czlukas píše:A co mám stíim udělat nebo kde se stala chyba že se z mého vlakna zmizeli fotky?
Nejlepší máš fotky nahrát na server k tomu určený (např. http://www.photobucket.com , http://www.imageshack.us , http://www.rajce.idnes.cz) a adresu obrázku sem vložit do psané zprávy: [img]adresaobrázku[/img].
Zetor 8245 Turbo, Zetor 12145 Turbo, ZTS 16245 Super

Martin90

#146 Nový příspěvek od Martin90 »

czlukas píše:Fotky z vyoravani brambor :)
Pěkný fotky, ale sbírat brambory o holi :smich:
My do toho půjdeme až příští týden.
Zetor 8245 Turbo, Zetor 12145 Turbo, ZTS 16245 Super

DYK

#147 Nový příspěvek od DYK »

czlukas píše:A co mám stíim udělat nebo kde se stala chyba že se z mého vlakna zmizeli fotky? pokud víš porad dik nebo jak je tam vratit nebo jsem je i vymazal už je nemam ani doma uložene nebo jsem myslel že zustanou tady.po sedmou stranu jsou fota vymazany :-/ a na sedme staně zustaly a pořad tam jsou tak ja nevím jak si to prochazel. jinak kritizovat umi každy z poraděnim je to horši :friends:
Ty víš co, vyser se na mě. Štěkat na sebe nenechám. Já se zde naradil až až. Já to nemyslel nijak zle, ale při čtení celého tématu an-blok to nevypadá nejlíp. Tobě snad nikdo nic vevyčítá. Že se odněkud nějaké fotky stratí beru, stává se to a jen málo kdy s tím kdokoli něco nadělá i bez emocí.

czlukas

#148 Nový příspěvek od czlukas »

Martine dik fotky jsem ze sbirani brambor sliboval a dneska jsem se k tomu dokopal ;-)
nebo jsem vymazaval pamětovou kartu ;-) dědek už moc nemuže ale pořad se snaži on už neuděla ani krok bez čaganu :'( ale už prostě ma roky ja jak budu mit 80 jako on tak už tady nebudu ;-)

czlukas

#149 Nový příspěvek od czlukas »

DYK píše:
czlukas píše:A co mám stíim udělat nebo kde se stala chyba že se z mého vlakna zmizeli fotky? pokud víš porad dik nebo jak je tam vratit nebo jsem je i vymazal už je nemam ani doma uložene nebo jsem myslel že zustanou tady.po sedmou stranu jsou fota vymazany :-/ a na sedme staně zustaly a pořad tam jsou tak ja nevím jak si to prochazel. jinak kritizovat umi každy z poraděnim je to horši :friends:
Ty víš co, vyser se na mě. Štěkat na sebe nenechám. Já se zde naradil až až. Já to nemyslel nijak zle, ale při čtení celého tématu an-blok to nevypadá nejlíp. Tobě snad nikdo nic vevyčítá. Že se odněkud nějaké fotky stratí beru, stává se to a jen málo kdy s tím kdokoli něco nadělá i bez emocí.

Diku ja na tebe nechci štěkat!!Pokud jsem se tě nějak dotknul tak promin rano jsem možna byl na tebe nepřijemny.Ja si važim členu kteři jsou tady už od začatku :friends: nebo ti to tady všechno vybudovali.Ja ti to věřim že to ze začatku meho vlakna blbě vypada nebo chybi foto ale bohužel tak to dopadlo nebo foto utekli :-/ tak dik za přispěvek a tvuj nazor. :) Promin omlouvam se ti doufam že jsem tě nedotknul ;-) přeju ti pěkny večer.

czlukas

#150 Nový příspěvek od czlukas »

Hoši tak se dostavam nějak do skluzu tak budu muset asi něco dat pryč z techniky dam to o co bude nejvetši zajem tak když tak pište ale zatim jen předběžne uvidi se jak co se vyvine ;-)

Odpovědět

Zpět na „Zetor 5211-7745“