Czlukas Pomocníci

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
czlukas

Re: Czlukas Pomocníci

#121 Nový příspěvek od czlukas »

lukisek 099 píše:nazdarek kamo tak co jak se vede?? koukam zes osek zemaky. no tome taky ceka. uz sem skousel kopat amam je celkem pekne. sem i prekvapen tak pockam na lepsi pocasi avyberu je at mito nesezerou hrabosi a misi tak jako kerysi rok! :'( no uz sem tady dlouho nebyl nak nebyl cas. dal jsem se konecne dote stodoly tak uz to je jakz takz ostuvek uz stoji po nekolika letech konecne pod strechou astrecha uz mi snad nespadne na hlavu po oprave tech rozpadlych pilyru. :D
Vede se jakštak jen nic nestiham měl jsem tolik naplanovane prace co všechno udělat a stale vše stoji.Jen zakazky se mě tady kupi a třeba ješte i moje prace.Třeba ješte nemam ani navozene dřevo na zimu a zima za dveřma v zimě asi zmrznu :vztek: . co u tebe noveho?Brambory už mam i venku nebyl to žadny zazrak jsem rad že jsem to stihl dřiv než začlo pršet.To by sis měl pohodnout at ti to nezhnije ;-) tak to je dobře že si už schoval ostruvka 8) ten čas to je děsny nepřitel ale co nadělaš.Tak to je skvěle že si opravil stodolu tak to ma byt 8)
Začínal sem z eresama tet jedině ZETOR !!

Pokud traktor tak jedině ZETOR !

Pokud auto tak jedině ŠKODA

czlukas

#122 Nový příspěvek od czlukas »

Hoši dneska se mě naskytla takova věc ale doma mě řikaji že se do toho nemam pouštet z moji technikou :-/ tak chcu vědět co vy na to? Do ponděli mam dat vědět cestaři schani kdo bude hrnou cesty okolo me dědiny ja by jsem to vzal,ale co mi na to řekne moje 5611? ja vim že předek by byl lepši ale ja by jsem do toho šel i bez předku když tak hodim řetasky ;-) pište prosim vaše nazory moc děkuji. :)

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#123 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

czlukas píše:Hoši dneska se mě naskytla takova věc ale doma mě řikaji že se do toho nemam pouštet z moji technikou :-/ tak chcu vědět co vy na to? Do ponděli mam dat vědět cestaři schani kdo bude hrnou cesty okolo me dědiny ja by jsem to vzal,ale co mi na to řekne moje 5611? ja vim že předek by byl lepši ale ja by jsem do toho šel i bez předku když tak hodim řetasky ;-) pište prosim vaše nazory moc děkuji. :)

No tak já bych v tom zas takovej problém neviděl řetězy bych asi nasadil určitě. Nesmíš si toho nechat hodně napadnout to jde pak blbě. Ale jinak to poměrně jde i bez předku. Pak když spadně mokrej těžkej sníh tak to je problém to jde na prd..furt to jenom hrabe a někam tě to odsazuje do boku a takový. Ale nebál bych se toho Lukáši :friends: Před zimou než bude sníh a bude čas tak udělej tu uzávěrku na vzduch jako budu dělat já a budeš mít o starost míň s mačkáním a držením špéry :smich:

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#124 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

A máš hezký stroje Lukáši 8) jen tak dál. Chtěl jsem se zeptat co máš za Pluh? A co děláš s tím poměrně velkým strništěm? To zaklopíš normálně nebo s tím něco před orbou děláš?

czlukas

#125 Nový příspěvek od czlukas »

Michal(zetor) píše:
czlukas píše:Hoši dneska se mě naskytla takova věc ale doma mě řikaji že se do toho nemam pouštet z moji technikou :-/ tak chcu vědět co vy na to? Do ponděli mam dat vědět cestaři schani kdo bude hrnou cesty okolo me dědiny ja by jsem to vzal,ale co mi na to řekne moje 5611? ja vim že předek by byl lepši ale ja by jsem do toho šel i bez předku když tak hodim řetasky ;-) pište prosim vaše nazory moc děkuji. :)

No tak já bych v tom zas takovej problém neviděl řetězy bych asi nasadil určitě. Nesmíš si toho nechat hodně napadnout to jde pak blbě. Ale jinak to poměrně jde i bez předku. Pak když spadně mokrej těžkej sníh tak to je problém to jde na prd..furt to jenom hrabe a někam tě to odsazuje do boku a takový. Ale nebál bych se toho Lukáši :friends: Před zimou než bude sníh a bude čas tak udělej tu uzávěrku na vzduch jako budu dělat já a budeš mít o starost míň s mačkáním a držením špéry :smich:
Tak to si mě hodně potěšil že si mi to schvalil nebo každy mě odrazuje ja jsem minuli rok hrnul ale v praci z nev holandem to je něco jineho ale na zimu budu mit moc volna tak jsem si řikal že si vemu nějakou fušku pro moje stroje at je mužu šlechtit nebo viš jak to chodi když se chodi do prace ;-).Ja se nejvic bojim jen toho mokreho sněhu,ale na to by se už sešlo mit hotovou uzavěrku pravda :friends:

lukisek 099

#126 Nový příspěvek od lukisek 099 »

hoj no poslouchej jak sem měl 6718 tak sem si ulici 2roky hrnul taky a šlo to a muj kopec znáš. jen spíš potíž byla vyjet nahoru :D :smich: tak nahoru sem jel ze zvednutým pluhem. a mít řetázky tak toby byla bomba :pohar: takže to zkus a uvidiš já bych dotoho šel!!! a unás sem taky měl takový plán jenže tady to mají pod palcem mistni JZD. takže mám smůlu :-/ ti to nepusti...

czlukas

#127 Nový příspěvek od czlukas »

Tak to dik za reakci asi do toho pujdu řetazky připravim odvolat to sice nepujde ale co nadělam se do toho dam aspon si vydělam na traktor a možna pak pujdu do něčeho 4*4 :) jenomže te moji 56 mi bylo lito mi ji prodat tak asi nic :smich: :smich: uvidi se.Spiš by jsem rači koupil nějaky lis a rozmetadlo uvidi se prvni chcu udělat repasi moji 56 jen ten čas je největši nepřitel :vztek:

czlukas

#128 Nový příspěvek od czlukas »

Michal(zetor) píše:A máš hezký stroje Lukáši 8) jen tak dál. Chtěl jsem se zeptat co máš za Pluh? A co děláš s tím poměrně velkým strništěm? To zaklopíš normálně nebo s tím něco před orbou děláš?
Michale moc si toho važim nebo od te doby co jsem na forum tak se mě libil tvuj traktor vždy jsem si řikal klobouk dolu přet tvojima stroji :) a tet jak sis podival na me stroje tak to dik ale k tvojimu traktoru mam daleko ;-) to strnište zapodmitavam ;-) jinak pluch mam dvojak obraceci hodim jsem pak fotku originalni německy za RS09. Jinak to pěkně zaklopim jen v loni jsem to ješte pokosil rotačkou ;-) letos nic ten pluch velmi pěkně oře :)

czlukas

#129 Nový příspěvek od czlukas »

lukisek 099 píše:hoj no poslouchej jak sem měl 6718 tak sem si ulici 2roky hrnul taky a šlo to a muj kopec znáš. jen spíš potíž byla vyjet nahoru :D :smich: tak nahoru sem jel ze zvednutým pluhem. a mít řetázky tak toby byla bomba :pohar: takže to zkus a uvidiš já bych dotoho šel!!! a unás sem taky měl takový plán jenže tady to mají pod palcem mistni JZD. takže mám smůlu :-/ ti to nepusti...
No pravě že hrnuti většinou si někdo veme pod palec a nechce se toho pustit tet se mě to naskytlo tak jsem si řikal že by jsem mohl jit dotoho ;-) Přinejhoršim pokud to nebude zvladat ma 56 tak ti to necham lukaš tobě nechceš?

czlukas

#130 Nový příspěvek od czlukas »

Hoši tak mam zase po praci nebo jsem byl na pohotovosti ze šponou v oku :-/ tento rok už je to po druhe :vztek: :vztek: už tak mam malo času tet se mě to zase se z komplikovalo.
Jinak doufam že se už dokopu a hodim jsem fotky z nějakych praci co se dělali ;-)

lukisek 099

#131 Nový příspěvek od lukisek 099 »

jo hochu nato nemám čas. leda žebych ti jej půjčil ale nato nejsi zvyklý by ti urval ruce ten můj žeryk :smich: :D jo toti nezávidim.ja měl zase pracovní uraz rozvalenou dlaň ojakýsi plech. :-/ no a doma sem šláp na fošnu se dvěma hřebiky takže když se daří tak se daří

czlukas

#132 Nový příspěvek od czlukas »

Lukáš to mi povidej jak se daři tak se daři ja to vim podle sebe hlavně že tet si v pohodě ;-)

lukisek 099

#133 Nový příspěvek od lukisek 099 »

no jak se to veme. ted zase pracují nervy. vpráci to stojí za....... :vztek: ,ženská mi frnkla no tak toje. cose da dělat

czlukas

#134 Nový příspěvek od czlukas »

Lukaš tak to maš naprt nesmiš nic řešit jen babu at nezustaneš sam ja jsem se taky doma musel tak na chvili pokut nebo by jsem byl pořad jsem ;-) a to by jsem nechtel ja jsem rad že mam manželku nejhodnějši a tolerantnoi sice ze začatku to byl boj ;-) a řeknu ti to tak prace mi neutekla a to jsem na to skoro dva roky sral ;-)

czlukas

#135 Nový příspěvek od czlukas »

lukisek 099 píše:jo hochu nato nemám čas. leda žebych ti jej půjčil ale nato nejsi zvyklý by ti urval ruce ten můj žeryk :smich: :D jo toti nezávidim.ja měl zase pracovní uraz rozvalenou dlaň ojakýsi plech. :-/ no a doma sem šláp na fošnu se dvěma hřebiky takže když se daří tak se daří
Lukáš proč by mi měl urvat ruce vždyt to je jak 77 nebo 72 kolik jsem se s tim najezdil :smich: :D :D.Jinak pokud by jsme se domluvili tak za traktor by jsem ti daval všechny penize co davaji ja jen za obsluhu by jsem si bral 100kč aspon by se ti splatil přes zimu a mohl by ses pustit do oprav ;-) to se uvidi jaka bude zima ;-)

Odpovědět

Zpět na „Zetor 5211-7745“