Zetor 4011
Moderátor: Lukashil
- octaviaman 1
- jimmy 4011
Re: Zetor 4011
To bobeš:Tady jsou ty fotky co jsi v pondělí chtěl.
Doufám že Ti pomůžou.
Pedály musíš prodloužit a posunout do boku,protože pak překáží spodek nádrže(pokud nebudeš dávat zkosenou).A taky musíš udělat nový nosníky na kabinu(ty rovný vzadu),na fotce je to ten černej vlevo,modrej je origo.
Doufám že Ti pomůžou.
Pedály musíš prodloužit a posunout do boku,protože pak překáží spodek nádrže(pokud nebudeš dávat zkosenou).A taky musíš udělat nový nosníky na kabinu(ty rovný vzadu),na fotce je to ten černej vlevo,modrej je origo.
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
Možná je lepší ty pedály moc do šířky neroztahovat.Mají pak snahu se na hřídeli šprajcovat.
Mám to u 4011 stejně a když vyšlápnu brzdu i spojku,nepovolím ruční.
4011, 25 A, Zebra, Prcek
- jimmy 4011
Dal jsem je že jdou kolem nádrže jen tak tak.Kdybych to věděl dřív,dal jsem tam jinou nádrž.Při kompletaci už nebyl čas něco shánět.filip píše:Možná je lepší ty pedály moc do šířky neroztahovat.Mají pak snahu se na hřídeli šprajcovat.
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
Mám nádrž zkosenou a s místem je to stejně.Asi by to chtělo udělat delší hřídel a na pedály
dole delší trubky.Jen se mi do toho nechce.
dole delší trubky.Jen se mi do toho nechce.
4011, 25 A, Zebra, Prcek
- jimmy 4011
Pár fotek z výkendu.
Werich
Werich
- Janicko777
- Kontaktovat uživatele:
Mna zaujala ta druha fotka a chcel by som sa spytat, to si oral na jednotke? Skusal si niekedy orat aj s tromi radlicami?jimmy 4011 píše:Pár fotek z výkendu.
Zetor 7745, Zetor 6718 a Zetor 25A
- jimmy 4011
To jezdil tatík.Jezdil dvojkou.Ten pluh není náš a třetí radlice je bůhví kde.Ale myslím že by s ní měl těžkej problém.Není pluh jako pluh. Ten pluh je strejce,když jsme ještě neměli 40ku pujčovali jsme si ho i s traktorem(Z50S) a měl ho tak akorát(nutno podotknout že supřík má už lehce vybumbanej motor),a když jsme si půjčili troják(s třemi radlicemi ) od jednoho chlapíka tak s ním i supřík utíkal jedna radost.Hold není pluh jako pluh.
Werich
Werich
- Janicko777
- Kontaktovat uživatele:
jimmy 4011 píše:To jezdil tatík.Jezdil dvojkou.Ten pluh není náš a třetí radlice je bůhví kde.Ale myslím že by s ní měl těžkej problém.Není pluh jako pluh. Ten pluh je strejce,když jsme ještě neměli 40ku pujčovali jsme si ho i s traktorem(Z50S) a měl ho tak akorát(nutno podotknout že supřík má už lehce vybumbanej motor),a když jsme si půjčili troják(s třemi radlicemi ) od jednoho chlapíka tak s ním i supřík utíkal jedna radost.Hold není pluh jako pluh.
To ja velmi dobre viem, ze nieje pluh ako pluh. Mna skor zaujimalo preco to tak blbo obraca brazdy. Myslel som si, ze mala rychlost, ale tak to bude asi blbo nastavny pluh.
Zetor 7745, Zetor 6718 a Zetor 25A