Traktory TYM
Moderátor: DYK
- Blajda
Traktory TYM
Zajímá mě podrobnější info o těhle traktorech. Konkrétně T903 a T1003
www stránky
http://www.profigrass.cz/cs/produkty/tr ... 31003.html
Máte někdo podrobnější info, třeba i ceny, není tam ani nic o výbavě jako čelák a přední kšandy s vývodem, atd. Kdo třeba máte zkušenosti z provozu nebo jste ho u někoho okoukli.
Díky.
www stránky
http://www.profigrass.cz/cs/produkty/tr ... 31003.html
Máte někdo podrobnější info, třeba i ceny, není tam ani nic o výbavě jako čelák a přední kšandy s vývodem, atd. Kdo třeba máte zkušenosti z provozu nebo jste ho u někoho okoukli.
Díky.
Zetor 3011 a 6748
Re: Traktory TYM
Velmi zaujimave stroje pisal som do tej firmy, lebo mna zaujal T303 a T353, ale zatial sa neozvali. Kazdopadne to bude asi celkom slusna alternativa napriklad k mahindre
Foton 254
- Blajda
No je to jižní korea, to by mělo bejt lepší něž čína, píšou tam o dlouhé tradici a že hodně prodávají do ameriky.
Motory jsou caterpilar.
Neviděl někdo že s tím někdo jezdí?Nebo je to u nás úplná novinka?
Motory jsou caterpilar.
Neviděl někdo že s tím někdo jezdí?Nebo je to u nás úplná novinka?
Zetor 3011 a 6748
- pepa.traktor
v kameni jeden stál a u byl prodanej
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
Pro srovnávání a nejen cenové, bych použil spíše korejské stroje, jako třeba kioti, LS ap.myshootko píše:Velmi zaujimave stroje pisal som do tej firmy, lebo mna zaujal T303 a T353, ale zatial sa neozvali. Kazdopadne to bude asi celkom slusna alternativa napriklad k mahindre
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- Blajda
No byl tam i ten větší s nakladačem, ale přešli sme to a pak už sme tam nešlipepa.traktor píše:v kameni jeden stál a u byl prodanej
Zetor 3011 a 6748
- pepa.traktor
mluvil jsem tam u jiného stánku se známím on vystavoval masee a říkal e jednají o možných podmínkách prodeje u nich na pobočce v Táboře tak uvidím třeba se někdy svezu a uvidím ho při předváděčce jenom kdy a pokud to vůbec vyjdeBlajda píše:No byl tam i ten větší s nakladačem, ale přešli sme to a pak už sme tam nešlipepa.traktor píše:v kameni jeden stál a u byl prodanej
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
- jirka_holub
Ten cerveny stoji v agroservisu Hlucin. Zaujal me, tak jsem si jej nafotil:
-
Ahoj, předloni jsem se o Tym také zajímal, parametry byly celkem zajímavé...byl jsem v kontaktu s jedním prodejcem z Brna ( tuším pan Lacina - traktorservis) - prodával to v barvách JCB a celkem mě zrazoval - prý je problém s dodávkami ND a hlavně s motory - montují tam každou chvíli něco jiného ( caterpillar, Perkins, Mitsubishi,...) a držet sklad je prý nemožné, katalog velice nepřesný....prostě TYM je skládačka jiných výrobců
Začněte jakkoliv a kdekoli, ono se později ukáže jak dál....