Czlukas Pomocníci

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
czlukas

Re: Czlukas Pomocníci

#106 Nový příspěvek od czlukas »

Poupic píše:Tak 80ha s RS to mohla bejt pěkná fuška. :) to máš ty louky v nájmu?

Eresem 80ha byla brnkačka nemužu si stežovat :) nam to každy řikal kdo nas znal ja nevim proč když traktor jako traktor hlavně musi byt v dobre kondici ;-) ja mam 28ha svojich zbytek v najmu :)
Začínal sem z eresama tet jedině ZETOR !!

Pokud traktor tak jedině ZETOR !

Pokud auto tak jedině ŠKODA

czlukas

#107 Nový příspěvek od czlukas »

Honza50 píše:pozoruju to už od začátku ;-) .

musel to bejt zážitek, těch 80ha s RS. 8) :smich:
Máš toho i tak dost, když k tomu chodíš ještě do práce 8)
Co máš za zvířectvo?
Tak to jsem moc rad že to sleduješ od začatku :)
Nevim co všichni mate zažitek z eresem nechcu nějak zhazovat zetor nebo jine značky na zetoru jsem vyrustal je to špičkovy traktor pořad mam zetora ale z eresem jsem 6roku obdělaval od 60-80ha + les a dokonce i jako služby jsem dělal z eresem to bylo horši to jsme pak z eresem jen odvaželi na klataku a tekačkem jsme tahali ale tekačku jsme davali mravne karty tolikrat po dvouch :D taky dotet je z ondulovali zavěs a hydraulika prostě to dělaji slabe ne pro nas :D :smich: :smich:. Za eresem jsem tahal jednou 7tun to se nechtělo ani rozjet ale nakonec jsme si stim poradili však neni doma jen jeden mame jich vic tam kde nemužem ujet udělame zapřah a hnet je to 4*4nebo 4*6 :D :D eres je prostě :pohar:. Dotet snim dělam hodně praci a nemužu si to vynachvalit ale taky každy nas stal ze 120tisic nepo pořizovaci cena byla od 20-35tis. ale generalka nešla pod 100tis. ale pak se s toho stala pila 8). 2roky po sobě jsem dělal z eresem služby a dalo se to taky :) . Hlavně me berte trochu z nadhledem zetor je taky dobra strojovna :)
Dost toho je ale bracha mi pomaha děda babi a hlavně manželka :) a sem tam i dceruška lucinka :) ;-) .
Zviřat mam dost hodně hlavně skot,kraliky ;-) průběžne to vlakno budu upřesnovat v zimě jak budou dlouhe večery ;-)
trochu vyčerpavajici :D :smich:

pavel601

#108 Nový příspěvek od pavel601 »

......ahoj , to , že som napísal , že máš staré stroje , som samozrejme myslel v dobrom ... :) ...vážim si každého človeka , ktorý má vzťah ku starej technike a vie ju udržiavať v použiteľnom stave . Tak prajem všetko dobré a nech sa vám všetkým darí .... 8)

czlukas

#109 Nový příspěvek od czlukas »

Dik moc ja jsem to věděl že to mysliš v dobrem ja ti jen řikam že mam rad starou techniku :friends: To jsou ti pravi pomocnici a odvadi skvělou praci neřikam že se mi nelibi jezdit z mantakem z klimou a radiem bez hluku skoro a bez prachu nebo z nev holandem ale s toho mě tolikrat boli v krku nebo hlava nebo ta klima neni vše ale u stare techniky opalim se jak na plaži ješte z ježděni je zažitek ;-) Prostě parada

czlukas

#110 Nový příspěvek od czlukas »

Davam jsem fotku jednu jak jsem kosil nat u brambor už byly pěkně zarostle letos se nějak vedlo plevelu 2krat jsem plečkoval a okopavalo se to a to jsme pokažde nedělali ;-)
Přílohy
P1190833.jpg

Martin90

#111 Nový příspěvek od Martin90 »

czlukas píše:Davam jsem fotku jednu jak jsem kosil nat u brambor už byly pěkně zarostle letos se nějak vedlo plevelu 2krat jsem plečkoval a okopavalo se to a to jsme pokažde nedělali ;-)
Jo to je parádní práce, taky jsem to jednou dělal.
Zetor 8245 Turbo, Zetor 12145 Turbo, ZTS 16245 Super

czlukas

#112 Nový příspěvek od czlukas »

Ja si nemužu mě se takova prace libi jen nemam rad jen sbirani :-/ to mě nesedi ;-) manželka se dala taky do sečeni křovinořezem a jde ji to moc dobře a taky rychle :)

Martin90

#113 Nový příspěvek od Martin90 »

czlukas píše:Ja si nemužu mě se takova prace libi jen nemam rad jen sbirani :-/ to mě nesedi ;-) manželka se dala taky do sečeni křovinořezem a jde ji to moc dobře a taky rychle :)
Mě na tom štval ten smrad a to lezení brázdami. To sbírání mi plně vyhovuje :smich:
Zetor 8245 Turbo, Zetor 12145 Turbo, ZTS 16245 Super

Honza50

#114 Nový příspěvek od Honza50 »

užil si si 8) . ty starý stroje jsou držáky.

Jaký máš brambory? Tady se moc nevyvedly.
zetor 5748, Belarus EO 2621

czlukas

#115 Nový příspěvek od czlukas »

Martin90 píše:
czlukas píše:Ja si nemužu mě se takova prace libi jen nemam rad jen sbirani :-/ to mě nesedi ;-) manželka se dala taky do sečeni křovinořezem a jde ji to moc dobře a taky rychle :)
Mě na tom štval ten smrad a to lezení brázdami. To sbírání mi plně vyhovuje :smich:
To je jasne že ti sbirani neděla problem když maš 2kombajny na brambory to by se mi taky libilo ;-)

czlukas

#116 Nový příspěvek od czlukas »

Honza to maš pravdu s těma staryma strojama nebo to jsou držaci jako hrom ;-) Ja ti to řeknu tak když si vemeš že co všechno kdysi se obdělavalo a z jakyma strojama a dotet dělaji a kolik maji nalitane moto hodin a stale slouži a jake stroje měli zaběr nebo že se to zvladlo i z konma ;-) tet maš zaběr jako hrom a stroj to co tet uděla za hodku kdysi se dělalo cely den

lukisek 099

#117 Nový příspěvek od lukisek 099 »

nazdarek kamo tak co jak se vede?? koukam zes osek zemaky. no tome taky ceka. uz sem skousel kopat amam je celkem pekne. sem i prekvapen tak pockam na lepsi pocasi avyberu je at mito nesezerou hrabosi a misi tak jako kerysi rok! :'( no uz sem tady dlouho nebyl nak nebyl cas. dal jsem se konecne dote stodoly tak uz to je jakz takz ostuvek uz stoji po nekolika letech konecne pod strechou astrecha uz mi snad nespadne na hlavu po oprave tech rozpadlych pilyru. :D

paulie

#118 Nový příspěvek od paulie »

Pěkné 8) , sleduju to , jenomže , se mně nezobrazují fotky (moná se už smazali) :-/
Ohledně těch starých strojů.. už teď vím že za 40 let nové JD jezdit nebudou , kdežto pár starých zetorů 5611, 4011 ....atd ještě bude šlapat..
Zetor 5718

czlukas

#119 Nový příspěvek od czlukas »

paulie píše:Pěkné 8) , sleduju to , jenomže , se mně nezobrazují fotky (moná se už smazali) :-/
Ohledně těch starých strojů.. už teď vím že za 40 let nové JD jezdit nebudou , kdežto pár starých zetorů 5611, 4011 ....atd ještě bude šlapat..
Ohledně těch fotek vim nevim proč ale vymazali se je to škoda budu vkladat dalši tak se uvidi. :) Ja si to myslim taky stěma traktory ;-)

czlukas

#120 Nový příspěvek od czlukas »

Honza50 píše:užil si si 8) . ty starý stroje jsou držáky.

Jaký máš brambory? Tady se moc nevyvedly.
U nas ty brambory nejsou taky žadny zazrak je to letos špatne ale co člověk naděla jak vytahnu fotky z fotaku tak je jsem hodim ;-) at je na co zase divat :)

Odpovědět

Zpět na „Zetor 5211-7745“