Poupic píše:Tak 80ha s RS to mohla bejt pěkná fuška.to máš ty louky v nájmu?
Eresem 80ha byla brnkačka nemužu si stežovat
![:) :)](./images/smilies/usmev.gif)
![;-) ;-)](./images/smilies/056.gif)
![:) :)](./images/smilies/usmev.gif)
Moderátor: Lukashil
Poupic píše:Tak 80ha s RS to mohla bejt pěkná fuška.to máš ty louky v nájmu?
Tak to jsem moc rad že to sleduješ od začatkuHonza50 píše:pozoruju to už od začátku.
musel to bejt zážitek, těch 80ha s RS.![]()
![]()
Máš toho i tak dost, když k tomu chodíš ještě do práce![]()
Co máš za zvířectvo?
Jo to je parádní práce, taky jsem to jednou dělal.czlukas píše:Davam jsem fotku jednu jak jsem kosil nat u brambor už byly pěkně zarostle letos se nějak vedlo plevelu 2krat jsem plečkoval a okopavalo se to a to jsme pokažde nedělali
Mě na tom štval ten smrad a to lezení brázdami. To sbírání mi plně vyhovujeczlukas píše:Ja si nemužu mě se takova prace libi jen nemam rad jen sbiranito mě nesedi
manželka se dala taky do sečeni křovinořezem a jde ji to moc dobře a taky rychle
To je jasne že ti sbirani neděla problem když maš 2kombajny na brambory to by se mi taky libiloMartin90 píše:Mě na tom štval ten smrad a to lezení brázdami. To sbírání mi plně vyhovujeczlukas píše:Ja si nemužu mě se takova prace libi jen nemam rad jen sbiranito mě nesedi
manželka se dala taky do sečeni křovinořezem a jde ji to moc dobře a taky rychle
Ohledně těch fotek vim nevim proč ale vymazali se je to škoda budu vkladat dalši tak se uvidi.paulie píše:Pěkné, sleduju to , jenomže , se mně nezobrazují fotky (moná se už smazali)
![]()
Ohledně těch starých strojů.. už teď vím že za 40 let nové JD jezdit nebudou , kdežto pár starých zetorů 5611, 4011 ....atd ještě bude šlapat..
U nas ty brambory nejsou taky žadny zazrak je to letos špatne ale co člověk naděla jak vytahnu fotky z fotaku tak je jsem hodimHonza50 píše:užil si si. ty starý stroje jsou držáky.
Jaký máš brambory? Tady se moc nevyvedly.