nákladáček pro práci
nákladáček pro práci
plán : motor bude jawa 250 s magnetem . převodovka žuk a zadní náprava moskvič mezi motorem a převodovkou je osička na ložiskách a je to kvli pomerům . výkyv plánuju cca 30 cm .
Bez kladiva a majzlu si totálně v H.A.J.Z.L.U !!!
Re: nákladáček pro práci
ahoj sousede, co s tim budeš chtít dělat? já jen nebude to moc malé?
[quote="Angel"]ahoj sousede, co s tim budeš chtít dělat? já jen nebude to moc malé?[/quote/
korba bude 90 x 80 .. cca ... jo je to malé . ale pro mně ideální protože s tim žádnou velkou praci delat nebudu. doma mam jine stroje
korba bude 90 x 80 .. cca ... jo je to malé . ale pro mně ideální protože s tim žádnou velkou praci delat nebudu. doma mam jine stroje
kola nandány ( 7,00 - 15 ) , první jízda se nevyvedla .. pracuje se na upravení řetezu .. už jeden napínak a jedem ) až na ty brzdy ...
fotky zítra
fotky zítra
- Skoda130Rs
- Kontaktovat uživatele:
brzdí jenom srab u takoveho stroje možeš brzdit aj nohama o zem
dneska to jelo , i bez brzd , ale spad mi řetez a nepřežilo to magneto .. páč to byly celkem nárazy (( takže oprava .. ;) předelávka na normální zpusob . už jen zapojit elektriku a snad ...
Supr... takhle brzdím na Babetě a bohatě mi to stačí (Ono to nejde seřídit, protože když brzdu utáhnu, tak drhne při jízdě, když povolím, tak nebrzdí )Skoda130Rs píše:brzdí jenom srab u takoveho stroje možeš brzdit aj nohama o zem
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Skoda130Rs
- Kontaktovat uživatele:
tak to je u babety normální
Jestli je to ještě aktuelní tak k těm brzdám.To je na nápravě z moskviče? Jestli jo tak jak je máš ovládané? Jestli lankem od ruční brzdy tak ta má štelovací exentr. Ten je na páce zadní čelisti a ten našteluješ asi tak: musíš sundat buben a povolit matku zajištění exentrického čepu. Pokud si dobře vzpomínám tak je to 14tka klíč.Čep má na sobě drážku pro šroubovák.Nasadíš buben zpátky a v něm je díra u okraje tak tu nastavíš k čepu a šroubovákem šteluješ až se buben zastaví pak lehce povolíš aby šlo kolem točit.sundáš buben a zajistíš matku.Mělo by to pak brzdit. A jestli ne tak