Zetor 25 A
Zetor 25 A
Toto je moja 25-ka. Zdedil som ju po mojom dedovi. Nedávno som urobil celkovú GO traktora pretože bol už dosť vybehaný motor. Používam ho na bežnú prácu okolo domu a zvážanie dreva na zimu. Niekedy toho robila viac ked sa ešte hospodárilo ale teraz sa to už neoplatí. tu sú nejaké fotky pri GO a po dokončení.
Zetor 25 A, Škoda Fabia 1,4 16V
Re: Zetor 25 A
Pěkná práce
....ahoj vlado , máš to ...maj sa ...
Pekné, a GO si robil sám?pavel601 píše:....ahoj vlado , máš to ...maj sa ...
Keď pôjdeš niekde makať zober foťák a ešte niečo pofoť.
Mihi
Mihi
GO som robil s pomocou mechanikou. Neodvážil som sa robiť to sam. Dneska som bol s 25-kou ťahať kamaráta s v3s no mam video ale ked už bola vonku lebo nebol kto natáčať. http://www.youtube.com/watch?v=WW6uyNnC1Jo
Pridávam nejaké fotky na oživenie fóra. Vyvážanie pokosenej trávy.
- Přílohy
-
- 77 [800x600].JPG (27.17 KiB) Zobrazeno 6112 x
-
- 76 [800x600].JPG (27.36 KiB) Zobrazeno 6112 x
- Janicko777
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, mas to pekne a je super, ze je tu dalsi vychodniar. Nemame to od seba moc daleko Ak sa mozem spytat, kde ti robili vybrus? Nemas nahodou kontakt na niekoho tu na vychode, co robi hlavy?
Zetor 7745, Zetor 6718 a Zetor 25A
Ahoj. ja som tiez pozeral ze tu z vychodu nas vela nieje. Vabrus som klukovky som daval robit v Košiciach a priemiselnom parku dal som za to 400€ ale stalo to za tie peniaze. A hlavy neviem čo ti treba urobit , ked mas prasknutu tak som videl v polsku v Komanci je to asi 20km od Medzilaboriec ako ju zvaral a pytal som sa ho tak hovoril ze sa to da v poohode mam aj cislo keby si chel tak ti ho mozem dat.
zdravim chlapi, tiez som z vychodu, ajked urcite budem od vas mladsi
a traktorik pekny
a traktorik pekny
- Janicko777
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Feki
Ja prave teraz skladam motor po vybruse, robili ho v Lucenci za polovicnu cenu. Hlavu by som najradsej poriesil vymennym sposobom, nieje prasknuta, iba by chcela repas. V Giraltovciach je vraj nejaka firma, co to robia, len sa neviem dopatrat ku kontaktu.
Ja prave teraz skladam motor po vybruse, robili ho v Lucenci za polovicnu cenu. Hlavu by som najradsej poriesil vymennym sposobom, nieje prasknuta, iba by chcela repas. V Giraltovciach je vraj nejaka firma, co to robia, len sa neviem dopatrat ku kontaktu.
Peter768 pred časom zháňal hlavu a kúpil výmenným spôsobom nejakú repasovanú z firmy http://www.agrobilly.sk/ v Prešove.
- Janicko777
- Kontaktovat uživatele:
Diky, agrobilly poznam, oni predavaju zrejme tie hlavy co sa robia v Giraltovciach. Rozhodujuca je uz len cena, ked AB to predava za 250eur+stara hlava, tak priamo tam kde to robia moze byt cena polovicna a to je uz dost velky rozdiel. Ale aj tak dik za infoJaro25 píše:Peter768 pred časom zháňal hlavu a kúpil výmenným spôsobom nejakú repasovanú z firmy http://www.agrobilly.sk/ v Prešove.
Ja mam na traktore teraz novu hlavu asi 4 roky, starú mam ešte doma je prasknutá. Ďakujem za info o tom výmennom predaji pouvažujem o tomto obchode.
Mam otázku. Mam doma kostru kabiny na 25-ku a neviem sa rozhodnúť či ju tam dávať alebo nie. 1. Nemám taký vysoký garáž aby mi tam vošla aj s kabinou ale to sa dá urobiť
2. nemám komplet sklenenú vyplň ... dala by sa zohnať
3. neviem ako je to potom s nastupovaním do traktora keď tam bude kabina a koľko tam bude miesta?
Poraďte pls.
2. nemám komplet sklenenú vyplň ... dala by sa zohnať
3. neviem ako je to potom s nastupovaním do traktora keď tam bude kabina a koľko tam bude miesta?
Poraďte pls.
- Janicko777
- Kontaktovat uživatele:
Kabina je super vec, ale tren traktor je uz potom "iny" (neznamena horsi, alebo skaredsi). Cela kabina sa da zohnat za 50 euro, takze skla by nebol problem. Ale ak kabinu, tak by som uvazoval aj ochranny ram. Nastupuje sa normalne zo zadu, ako na kona Ak nemas 2m, tak by to nemal byt problem