Ale ja mam v 56 motor 69 po go a zajety na brzdě a ten bere jako pila tak mi je ho lito aby ho dědek zničil stejnak do roka to zadře nebo zapeče vzdyt ho zname v autě mu motor vydrži cca 5tisc km v traktoře 1 sezona a to nemluvim že to cele očešelukisek 099 píše:apanacek prekopava jak se da. tak tak dle pohodli kazdemu. dej ten motor 7701 natu 69prevodovku toby uz snesla lip.
Czlukas Pomocníci
Moderátor: Lukashil
Re: Czlukas Pomocníci
Začínal sem z eresama tet jedině ZETOR !!
Pokud traktor tak jedině ZETOR !
Pokud auto tak jedině ŠKODA
ja som natacal otec kosil , ale to co je na tom videu sme velmi rychlo posusili a zobrali ,, tyzden prsalo a bohuzial zapalit snád otava ,czlukas píše:cont17 dobre video kdyby bylo vice času tak natočim video i ja ale když se suši tak se musi makat a neni moc času na foceni a natačeni
Stroj je len taký dobrý, aký dobrý je strojník.
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
kolik děláš ha? a co máš za dobytek?
Máš to pěkný to hlavně ten tvůj traktor a ten co má tvůj děda stim se nelam hlavu, něco podobnýho máme doma pár let dělal na statku a nějaký studený starty a zahřejvání motoru při -10°C mu nic neřiká atd...
Ale je vidět že seš do toho taky pěkně zapálenej ale 80ha to je kurva dost, co stim děláš? Lisuješ si sám nebo si najímáš?Jakej máš obracák?
Ale je vidět že seš do toho taky pěkně zapálenej ale 80ha to je kurva dost, co stim děláš? Lisuješ si sám nebo si najímáš?Jakej máš obracák?
czlukas píše:Ještě jsem našel par fotek
Ja by jsem musel řic brachovi ale většinou jak dojede tak neni moc času a dětka za 56 nepustim naposledy mě urval světlocont17 píše:ja som natacal otec kosil , ale to co je na tom videu sme velmi rychlo posusili a zobrali ,, tyzden prsalo a bohuzial zapalit snád otava ,czlukas píše:cont17 dobre video kdyby bylo vice času tak natočim video i ja ale když se suši tak se musi makat a neni moc času na foceni a natačeni
Tak letos obdělavam 21hektaru pastvin 22ha luk 5ha lesa 2ha orne pudy jinak mam hovězinu skot.Poupic píše:kolik děláš ha? a co máš za dobytek?
To sem moc rad že mě někdo chape nebo každy z rodiny mi řika a ten kdo dětka zna že to neni možne že jezdil cely život prvni na vojně pak z nakladakem pak asi 10 roku dělal traktoristu a před duchodem dělal v kravině krmil atd,tak se najezdil traktorem jako hrom tam jsem se naučil jezdit i ja nemo jsem vyrustal na Zetorech 5211,6911,7745,12111, nejlepši nakonec 7245 horal system.Pumpik píše:Máš to pěkný to hlavně ten tvůj traktor a ten co má tvůj děda stim se nelam hlavu, něco podobnýho máme doma pár let dělal na statku a nějaký studený starty a zahřejvání motoru při -10°C mu nic neřiká atd...
Chova se ke strojum jak ty řikaš roni star plny kotel motor neni ani promazany a už to vali naplno a plna zatěž mě to uplně trha srdce když mu něco řeknu tak on řika že je řidič a ja opravař že mam na to školu a ještě mě dosadi stim že jezdil cely život a ma něco naježděne že až budu mit odježděne to co on tak mužu něco řikat. Možna je fakt že až budu mit tolik roku co on tak budu jezdit jako on to nevim tak asi si to umite přectavit .
Už neobdělavam tolik nebo nebo mam tet ditě oženil jsem se tak mam trochu jine starosti ale traktory mě stale strašně bavi prostě muj koniček manželka mi neustale nadava že ty traktory moc proživam tak nevim. Nenajimam si nikoho všechno obdělavame ve 3! Ja dědula a bracha ale řikam trochu tet je to omezene psal jsem už tady hektary kolik pravě obdělavame dědula už nemuže tahne mu na 80 ma v haji koleno a bracha ma taky přitelkyni a a řeši hodně veterany auta tak asi tak .Doufam že si to pochopil a napsal jsem to trochu na porozuměni jak se ma situace. Nic nelisuji vše skladuji na volno seno sbiram vozem. Budu fotit a vkladat foto tak uvidiš.
Jsem moc rad že se vam to liby nejsou to zatim nějaci extremni krasavci ale bude se na tom pokračovatneboferus píše:czlukas píše:Ještě jsem našel par fotek
Pumpik ještě jsem zapomněl obracak mam docela dobry rotorak ale shrnovač mam naprt mam paprskač 4kolovy dodam později fotku vyfotim to mame už od začatku jak jsme začinali hospodařit asi před 6roky a to jsme dělali seno pro prvni kravu a nějake ti telata do 1 roku a pak pro 2 to stačilo ale tet je to nedostačujici ale dědula řika když se stim skulilo 50ha 3roky po sobě + nějaka ta otava tak proč ne tet ale to je same ježděni a vykon nikde
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
czlukas píše:Tak letos obdělavam 21hektaru pastvin 22ha luk 5ha lesa 2ha orne pudy jinak mam hovězinu skot.Poupic píše:kolik děláš ha? a co máš za dobytek?
Tak to máš o zábavu(práci) postaráno. Kolik máš hověziny? a jaký plemeno?
No tak to seš borec že máš tolik polí atd... to než to všechno posekáš usušíš a uklidíš tak to je lítrů nafty ale já mám sice jen 3ha a stačí mi to sice je to hned hotový ale pole nikde neseženu všichni kupujou nikdo neprodáváczlukas píše:To sem moc rad že mě někdo chape nebo každy z rodiny mi řika a ten kdo dětka zna že to neni možne že jezdil cely život prvni na vojně pak z nakladakem pak asi 10 roku dělal traktoristu a před duchodem dělal v kravině krmil atd,tak se najezdil traktorem jako hrom tam jsem se naučil jezdit i ja nemo jsem vyrustal na Zetorech 5211,6911,7745,12111, nejlepši nakonec 7245 horal system.Pumpik píše:Máš to pěkný to hlavně ten tvůj traktor a ten co má tvůj děda stim se nelam hlavu, něco podobnýho máme doma pár let dělal na statku a nějaký studený starty a zahřejvání motoru při -10°C mu nic neřiká atd...
Chova se ke strojum jak ty řikaš roni star plny kotel motor neni ani promazany a už to vali naplno a plna zatěž mě to uplně trha srdce když mu něco řeknu tak on řika že je řidič a ja opravař že mam na to školu a ještě mě dosadi stim že jezdil cely život a ma něco naježděne že až budu mit odježděne to co on tak mužu něco řikat. Možna je fakt že až budu mit tolik roku co on tak budu jezdit jako on to nevim tak asi si to umite přectavit .
Už neobdělavam tolik nebo nebo mam tet ditě oženil jsem se tak mam trochu jine starosti ale traktory mě stale strašně bavi prostě muj koniček manželka mi neustale nadava že ty traktory moc proživam tak nevim. Nenajimam si nikoho všechno obdělavame ve 3! Ja dědula a bracha ale řikam trochu tet je to omezene psal jsem už tady hektary kolik pravě obdělavame dědula už nemuže tahne mu na 80 ma v haji koleno a bracha ma taky přitelkyni a a řeši hodně veterany auta tak asi tak .Doufam že si to pochopil a napsal jsem to trochu na porozuměni jak se ma situace. Nic nelisuji vše skladuji na volno seno sbiram vozem. Budu fotit a vkladat foto tak uvidiš.
Dřív sem měl 25tku zetora ale musel sem ho z finančních důvodů prodat ale byl fakt vyšperkovanej, pak když sme se nakonec nestěhovali tak sem si za prachy z 25tky pořídil zetora 3511 uloženku má naběháno 1500mth tak sme na něm udělali spojku,brzdy, přetěsnili pak něco z hydraulikou atd.. tek z toho olej jak svin a ted je to parádní traktůrek no a ještě tedkon máme 6911 toho máme tak jakoby napůl z dědou koupil ho úplně v brutálnim stavu jen na papírech za 40tis. a celej sme ho z tátou dělali ale když to platil děda tak víš jak to je.
No ale jak máš toho dědu tak soused měl taky takhle starýho dědu fakt super chlapík to byl bohužel to má za sebou už ale uměl perfektně orat atd... ten si půl dne nastavoval na dvoře pluh měřil všechny ty uhly náklony zaběry radlic atd... a když už to seřídil tak vyrazil na pole a traktor 30tka to tahala jak nic zavorával stim řepku vysokou jak svin a nebylo na poli vidět nic zelenýho a traktor oral úplně krásně za pát litrů nafty a pak když se smikovalo tak žadný hroudy atd... vzal lehkej smyk zase 30tku jednou to přejel a pole bylo krásně rovný ale je pravda že ke konci necejtil moc nohy a to už pro něj bylo ježdění za trest nemoh pomalu pouštět spojku atd...
- lukisek 099
jojo lukas nebylo jak ve skole tosme toho stihali vic. ted uz toje vse jinak. hej nehromadi seti nak ty hektary?? mel si jich min ne?? at seti dari kamo konecne jedes v zetorech jatito rikal zetoje lepsi ale tyne mel si tvrdou hlavu ajeto tady ame to tesi konecne dalsi zetorak praci zdar
prepac ja som ti chcel hned dat prispevok do vlakna ale som trosku do pc lavy.
lukisek 099 píše:jojo lukas nebylo jak ve skole tosme toho stihali vic. ted uz toje vse jinak. hej nehromadi seti nak ty hektary?? mel si jich min ne?? at seti dari kamo konecne jedes v zetorech jatito rikal zetoje lepsi ale tyne mel si tvrdou hlavu ajeto tady ame to tesi konecne dalsi zetorak praci zdar
No,RS 09 forever