dvoububnovy navijak
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: dvoububnovy navijak
no tak prozatim nemam video budes si muset pockat
Nic odlišnýho na tom není. Uvážeš na jedno lano, přitáhneš. Uvážeš na druhý a opět natáhneš na traktor. Je to lepší hlavně pro tahání víc menších kusů a potom samozřejmě nepotřebuješ takovou sílu jak když je to všechno na jednom laně.Mochan píše:mě by zajímalo jak vlastně vůbec profesionální dvoububen maká a nějaké video s ním? jednobuben je jasnej všude je vidět ale 2 buben jsem ještě neviděl v plném výkonu někde v lese, tak jestli bych mohl poprosit o nějaké video jestli znáte díky.
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky. Jde s tim dvoububnem třeba tahat z prava a zleva asi i tak to jde využít že? To chce už více lidí v lese protože naviják to bude stíhat, ale jeden člověk ne kdyby se tahalo z různých stran.Peetan píše:Nic odlišnýho na tom není. Uvážeš na jedno lano, přitáhneš. Uvážeš na druhý a opět natáhneš na traktor. Je to lepší hlavně pro tahání víc menších kusů a potom samozřejmě nepotřebuješ takovou sílu jak když je to všechno na jednom laně.Mochan píše:mě by zajímalo jak vlastně vůbec profesionální dvoububen maká a nějaké video s ním? jednobuben je jasnej všude je vidět ale 2 buben jsem ještě neviděl v plném výkonu někde v lese, tak jestli bych mohl poprosit o nějaké video jestli znáte díky.
a na co tam potrebujes lidi navazes nalanujes na traktor a jedes
no tak dnes sem byl na nakupy a 15000 v tahu za par blbosti pistnice hadice rozvadec
jo dik za chvalu ale zatim lanoval jen traktor proti kopci jinak nic je moc mokro ale jak trochu vyschne tak deme na vec neco uz maju kone nachystane a neco mam tahat od pna tak uvidim jak to bude makat a mozna udelam i video
Nádhera
Čéče dost dobrý šikulka, jen malá připomínka, neroztahuj tolik ty kola, budou to dost odnášet portály ! Hlavně když se "zapomeneš" a vezmeš klády z ostrého úhlu. Bohatě stačí jen při normálním postavení na hvězdicích dát levé x pravé. Je to přeci jen váha.
-
No jo když ono to na tom hrozenkově není med jezdil jsem tam traktorem s uzounem se jezdí dost blbě na víc když má v zadu dvoububňák a v předu rampovač
Každý dobrý skutek je po zásluze potrestán
no tak o ty portaly nemam strach na ukt jsou taky tak roztahle kola a v pohode a navic tam mam spodni zvazani
Jime, to je tvá hra a peníze. Svázání zabrání přetržení traktoru vejpůl, ne vylomení portálu a pokud sis všiml odkud jsem, tak tady taky žádné roviny nejsou ! Nová UKTčka se nikdy nedávala na max. široko z fabriky. Je rozdíl na úzko (běžné osazení na silnici a do pole), střední roztažení (vlastně jen běžně namontované ráfky na hvězdicích a otočené levé kolo na pravé straně a opačně) a roztažení naplno, kdy dáš hvězdici jako máš ty a ráfky vystrčíš ven delší stranou. Používám celá léta (není to 8-10 roků!), střední roztažení i na horách.jimV píše:no tak o ty portaly nemam strach na ukt jsou taky tak roztahle kola a v pohode a navic tam mam spodni zvazani