GALERIE Zetor Super
Moderátor: Lukashil
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Re: GALERIE Zetor Super
Zetor 50 Super z Jankovic
Mihlaussi, na stránke 2, máš fotografiu traktora Zetor Super s vyriešeným bočným vstupom do traktora a toto riešenie sa mi veľmi páči. Je to obr.č.5 tvojho príspevku. Vieš nejaké podrobnejšie foto, alebo dokumentáciu k obrázku dodať nakoľko rád by som takto upravil aj svoj traktor. anro1966@gmail.com Vďaka.
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Zklamu Tě,ale více foto nemám,je to fotka asi z inzerátu nebo někde z netu,takže jestli nepísne někdo kdo to má,asi ti nepomůžu. Dle mě se tam musí lézt špatně,není tam moc místa
Takéto riešenie budem musieť domyslieť asi sám, páči sa mi aj keď uvádzaš, že je ťažší prístup, predsa je to lepšie ako trepať sa zo zadu a celkový pohľad na traktor mi pripadá vernejší - prijateľnejší ako ostatné riešenia, ktoré som doposiaľ získal. Budem sa snažiť o toto riešenie a dávam pochvalu tomu, ktorý to previedol, nakoľko zostáva verný pôvodnej podobe ako aj charakteru traktora. Vďaka Ti za námet.
Pridám aj ja jedno foto Srupríka s dverami. Dufam že to nebude nikomu vadiť lebo netuším kde som prišiel k tej fotke.
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
Veľmi sa mi páči aj riešenie ako je ne prvej strane ten Suprík s kabínou z 3011, vyzerá to ako originál, už len ochranný rám mu chýba
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
- super 50 sk
vynikajuce riesenie aj ja sa na to chystampedro643 píše:Pridám aj ja jedno foto Srupríka s dverami. Dufam že to nebude nikomu vadiť lebo netuším kde som prišiel k tej fotke.
Pozor Pozor Páni. Týmto modernizovaním sa dostávate z historických detailných prepracovaní na úroveň priamo použiteľných, primerane moderných/zabudnite ale na elektroniku/, cenove prístupných, spoľahlivých pracantov bez veľkých nárokov na údržbu. A je to tenký ľad a za tento názor budem pravdepodobne primerane opľúva.. držiteľmi iných supertraktorov. Ale páči sa mi táto línia.
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Tenhle Super má hodně zajímavou boudu s dvěřma,pěkný
- super 50 sk
tak toto je super perfektne zachoval liniu povodnej kabinyMilhauss píše:Tenhle Super má hodně zajímavou boudu s dvěřma,pěkný