Slovenský Zetor 4x2
Re: Slovenský Zetor 4x4
Fakt bomba kluk šikovná si tim by ses mohl i živit trošku ho ošatíš a jedééém
Dnes dorazili hotové predné blatníky z 2mm plechu už len spraviť úchyty a hodiť farbu
- jirik610
s tímto motorkem jsem spokojený , sice mě teda padá nafta ale myslím že si za to můžu sám když však napumpuju tak de tak na 5 otáček natočit hladce a ta spotřeba za +-6hodin blbnutí po potokách a struhách lokách a kopcích vzal asi 5l nafty síly nemá po kokot ale bohatě stačí na to abych stím svím kocourkem vyjebal 30 majora jak na tah tak na vodpal tak na rychlost a to mám vyzkoušeny že pařez s kerym já si hraju tak stím alexa s majorkem ani nehl
Je těžky bejt debil konkurence je veliká
traktor - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =20&t=9934
vlek - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 77&start=0
traktor - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =20&t=9934
vlek - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 77&start=0
Tak to si ma potešil Sám som zvedavý ako sa to bude chovať
Chladič, plyn, brzda, spojka, olej v prvej a druhej prevodovke naliaty
ZOSTAVA
Výfuk
Ručná brzda
Nádrž
Zapojiť vodný okruh
Elektrika
ZOSTAVA
Výfuk
Ručná brzda
Nádrž
Zapojiť vodný okruh
Elektrika
- Skoda130Rs
- Kontaktovat uživatele:
Ty teda jedeš, ten motor je schválně nakřivo nebo blbě vidím?
Ano vidíš dobre davali sme ho trochu z uhla lebo sme sa báli aby vyšiel kardan do druhej prevodovky, a ked sme ju tam osadili, tak sme zistili že sme ho mohli dat kludne rovno ale už je to tak, kapota to trochu zakryjeSkoda130Rs píše:Ty teda jedeš, ten motor je schválně nakřivo nebo blbě vidím?
- Skoda130Rs
- Kontaktovat uživatele:
Jo zakryje, to je bez debat.
Dnes sme mal isť robiť elektriku, no auto zaprotestovalo že nikam sa nejde ( prdol remeň čo točí alternátor ) takže k bratovi do servisu aSkoda130Rs píše:Jo zakryje, to je bez debat.
Pokračovanie na budúci týždeň cez výkend by sme to chceli už testnuť, uvidíme či to vydá
no, nebol som tu na fóre nejaký ten mesiac a pozerám, že veľa sa tu toho zmenilo. Škoda, že s tým motorom "maluch" ti to nevyšlo, držal som ti palce, lebo aj napriek 98% negatívnym názorom tu na fóre si myslím, že ten motor je pre stavbu malotraktora (poz. nie traktora) úplne super. Za tri roky mojej prevádzky úplne v pohode.
Ten dieselový motor je už "vyšší level" , ktorý sa hodí skôr už pre stavbu traktora (poz. nie malotraktora). Nechcem byť zlým prorokom, ale postupne budeš musieť prerábať prídavnú prevodovku, kardany a diferáky, lebo ti to začne postupne odchádzať. Ono vo všeobecnosti majú dieslové motory trošku iný priebech krútiacích momentov (Nm). Len dúfam, že "nespadneš" až k prestavbe na traktor "oblúdnych" rozmerov, kde už názov malotraktor vyznieva smiešne.
Tak držím ti palce v ďalšom napredovaní tvojej práce.
Ten dieselový motor je už "vyšší level" , ktorý sa hodí skôr už pre stavbu traktora (poz. nie malotraktora). Nechcem byť zlým prorokom, ale postupne budeš musieť prerábať prídavnú prevodovku, kardany a diferáky, lebo ti to začne postupne odchádzať. Ono vo všeobecnosti majú dieslové motory trošku iný priebech krútiacích momentov (Nm). Len dúfam, že "nespadneš" až k prestavbe na traktor "oblúdnych" rozmerov, kde už názov malotraktor vyznieva smiešne.
Tak držím ti palce v ďalšom napredovaní tvojej práce.
ĎAKUJEM moc hlavne že su zase nové skúsenosti aj z takýmto niečim a v buducnu možno sa začne aj niečo velkého uvidíme ako sa to všetko vyvrby, je to setko o peniazoch nič nieje zadarmo
Včera bol prvý rýchli test dopadal sá sa povedat na ako nádrž bola použita bandaska pridrotovana o ram kapoty ako inak treba to ešte dorobyt po vyzoualnej stránke a take drobnosti ale traktor je dá sa povedat pojazdný
čo to spraví , ked temu pridáš ten motor nieje teraz velmi silný na tie prevody a nápravy ..?
Uvidíme v plnej zátaží ale keď prídám tak to slušne tlači do sedačky vážne to ma silu
na nápravy možno hej ale prevody určite nie si myslim
na nápravy možno hej ale prevody určite nie si myslim
...no , ale teraz si už postupil do vyššiej kategorie .....