moj ma zaber 115 cm. cital som to v tvojom vlakne o tych remeniciach. uz som nad tym uvazoval aj ja. nebolo treba nic upravovat? len si ich vymenil medzi sebou?Vinco píše:Jak velký máš ten mulčovač?
Na svém mulčovači jsem přehodil řemenice, protože TK má vyšší otáčky na vývodovém hřídeli a značně klesla spotřeba výkonu. Za TK má o 1000 ot. víc než má mít.
myshootkov TK 20, r.v. 1977
Re: myshootkov TK 14, r.v. 1977
Foton 254
Je to bez úprav jen přehodit, jsou tam svěrné pouzdra. Jen kryt je potřeba otočít a vyvrtat 2 díry pro kolíky na krytu, šroub pasuje. Zatím jsem mulčoval jen řídkou trávu a jezdil jsem na 3 stupeň. Y nože dělají na trávě vzorek a pokud to má být pěkné na pohled tak jsou lepší kladiva. Až budu mít víc zkušeností tak to sem hodím. Pokud to chceš zkusit tak to máš za 10min přehozené.
no uvidim. mozno to prehodim, ked pojdem najblizsie mulcovat. mne to zatial takto chodilo celkom pekne. robil som aj hustu travu a viac ako pol plynu som nedal. ale tento rok sa chystam na jednu celkom zanedbanu luku, tak tam sa ukaze
ja som trosku dnes sklamany zo sadenia zemiakov u susedov spravil som si doma jarkovac. prvy problem je, ze kedze sa mi nechce robit nadstavce, aby som robil jarky 60 cm od seba, tak na stred kolies to mam teraz cca 52 cm. no a ked chcem zemiaky rovno aj zahrnat, tak je to dost na prd, lebo staci, aby som trochu zatocil a uz vyoravam zemiaky z uz zahrnutych radov takze som z toho trosku sklamany a asi to budem musiet spravit tak, ze na zemiaky budem pouzivat povodne "ziletky" otocene naopak, aby to bolo aspon trochu sirsie. jarkovac som si nastastie spravil nastavovaci, takze roztiahnut to mozem na max. 70 cm. uvidime ako to pojde. najskor musim vychytat este par much na traktore a potom uvidime. len tak medzi recou - nevie mi niekto poradit ako odstranit kolisanie otacok pri motore 2s90a? pokial je studeny ide krasne. ked sa zohreje, zacnu otacky na volnobehu kolisat dost vyrazne. je to celkom pocut na tom mojom videu. vopred dik za rady
ja som trosku dnes sklamany zo sadenia zemiakov u susedov spravil som si doma jarkovac. prvy problem je, ze kedze sa mi nechce robit nadstavce, aby som robil jarky 60 cm od seba, tak na stred kolies to mam teraz cca 52 cm. no a ked chcem zemiaky rovno aj zahrnat, tak je to dost na prd, lebo staci, aby som trochu zatocil a uz vyoravam zemiaky z uz zahrnutych radov takze som z toho trosku sklamany a asi to budem musiet spravit tak, ze na zemiaky budem pouzivat povodne "ziletky" otocene naopak, aby to bolo aspon trochu sirsie. jarkovac som si nastastie spravil nastavovaci, takze roztiahnut to mozem na max. 70 cm. uvidime ako to pojde. najskor musim vychytat este par much na traktore a potom uvidime. len tak medzi recou - nevie mi niekto poradit ako odstranit kolisanie otacok pri motore 2s90a? pokial je studeny ide krasne. ked sa zohreje, zacnu otacky na volnobehu kolisat dost vyrazne. je to celkom pocut na tom mojom videu. vopred dik za rady
Foton 254
nazdar chlapci, po dlhsom case som tu zas. masina jazdi zatial super. akurat mam par mensich problemov - asi mi presakuju zadne portaly, lebo dole kopcom mam problem ubrzdit pomaly samotny traktor, takze asi v sobotu to budem musiet rozhodit gufera som kupil, len zatial nebol cas. no a este stale som neprisiel na to preci mi kolisu otacky, ked sa zohreje motor - neviete mi nejak poradit?
Foton 254
Nazdar chlapi. Mam taky problem - vstrekovacie cerpadlo mi nedava naftu. Najskor som si myslel, ze odislo cerpadlo. Tak som ho vybral. Potom som vsak zistil, ze ked pridam plyn, tak ta vidlicka, ktora ovlada palivovu tyc na cerpadle sa ani nepohne. Po opatovnom precitani vlakna o montazi 2s90 si myslim, ze sa mi pokazilo nieco na regulatore. Vie mi niekto poradit, co s tym? Budem vdacny za kazdu radu, kedze sa mi nechce viezt ten motor do napajedel.
Foton 254
-
Zdar mrkni na moje vlákno mám tam vyfocené přední prsa sundane z motoru možná ti to pomůže.myshootko píše:Nazdar chlapi. Mam taky problem - vstrekovacie cerpadlo mi nedava naftu. Najskor som si myslel, ze odislo cerpadlo. Tak som ho vybral. Potom som vsak zistil, ze ked pridam plyn, tak ta vidlicka, ktora ovlada palivovu tyc na cerpadle sa ani nepohne. Po opatovnom precitani vlakna o montazi 2s90 si myslim, ze sa mi pokazilo nieco na regulatore. Vie mi niekto poradit, co s tym? Budem vdacny za kazdu radu, kedze sa mi nechce viezt ten motor do napajedel.
Diky moc presne to som potreboval. Tvoje vlakno som si pozeral uz niekolkokrat, ale uplne som zabudol, ze tam mas tie fotky. Skusim to otvorit a uvidime v com bude problem. Je tam nieco take na co by som si mal dat specialne pozor?
Foton 254
-
Ne pkud máš sundané naftové a hydraulické čerpadlo tak povolíš šrouby po obvodu a de to dolu jo a řemenici.myshootko píše:Diky moc presne to som potreboval. Tvoje vlakno som si pozeral uz niekolkokrat, ale uplne som zabudol, ze tam mas tie fotky. Skusim to otvorit a uvidime v com bude problem. Je tam nieco take na co by som si mal dat specialne pozor?
Tak chlapci po dlhsom case opat tu a zase s novym problemom vcera mi z nicoho nic klesol tlak oleja. Doteraz som mal pri studenom motore tlak cca 3,5 baru, pri zohriatom cca 2 bary a teraz pri studenom mam ledva 2 bary. Nehovoriac o tom, ze pri zohriatom motore sa rucicka dostane pri viac ako pol plyne ledva na 1,5 zacinam byt vazne nastvany a povodnemu majitelovi by som odtrhol hlavu za toto. Po predoslych problemoch so zle zapojenym palivovym systemom a problemoch s cerpadlom ma pomaly prechadza trpezlivost. Vidim to tak, ze budem musiet dat motor dole a odviezt ho na liecenie do napajedel ani si nechcem predstavit kolko ma ta generalka zase vyjde... Zacinam byt z toho vsetkeho dost znechuten, lebo kazdu chvilu mam nejaky problem. Bohuzial to asi suvisi s tym, ze povodny majitel sa o ten motor vobec nestaral. Skoda, ze sa to nedalo na prvy pohlad zistit. Co uz. Ak niekto uz riesil podobny problem s tlakom oleja budem vdacny za kazdu radu
Foton 254
servus miso sice nesom motorar ale nebude problem jen v olejovom čerpadle ze dava malo tlaku nebo ucpany saci filter oleja na čerpadle.zkus to okukni to ja mam sice jen jednoval teras je ok ale take sem mal problem a chtel sem toho manika poslat do pii,ale nakonec sem to vyrešil.
No to je prave ten vtip. Ja som vcera zhodil olejovu vanu, aby som sa na to pozrel. Sitko na sacom potrubi olejoveho cerpadla ciste. Chcel som dat dole aspon to sacie potrubie, ale pravdupovediac som nevedel ako, lebo je tam dost malo miesta. Mne je hlavne divne to, ze to zacalo zrazu. Jeden den som jazdil vsetko bolo v poriadku. Prisiel som na druhy den a nahodou som sa pozrel na tlakomer oleja a pri jazde na stvorke v strednych otackach som mal tlak ledva 1,5 baru. Takze tazko povedat, ci je problem v cerpadle. Ja sa skor obavam, aby to nebolo zlomene niektore ojnicne lozisko pripadne zlomeny kruzok
Foton 254
myshootko píše:No to je prave ten vtip. Ja som vcera zhodil olejovu vanu, aby som sa na to pozrel. Sitko na sacom potrubi olejoveho cerpadla ciste. Chcel som dat dole aspon to sacie potrubie, ale pravdupovediac som nevedel ako, lebo je tam dost malo miesta. Mne je hlavne divne to, ze to zacalo zrazu. Jeden den som jazdil vsetko bolo v poriadku. Prisiel som na druhy den a nahodou som sa pozrel na tlakomer oleja a pri jazde na stvorke v strednych otackach som mal tlak ledva 1,5 baru. Takze tazko povedat, ci je problem v cerpadle. Ja sa skor obavam, aby to nebolo zlomene niektore ojnicne lozisko pripadne zlomeny kruzok
A měl jsi čistý olej,měl jsi ve vaně kousky ložisek? včerpadle problem muže byt čerpadlo ma pojistný ventilek-mohla prasknout pružinka nebo zustal viset ventilek .pro jistotu bych sundal ojniční ložiska.
No olej sa mi zdal cisty. Respektive zdalo sa mi, ze tam boli akoby hlinikove piliny, ale rozhodne nie kusky lozisk. Ten ventil ma napadol teraz. Pozeral som katalog dielov a tam som si vsimol, ze je tam nejaky ventil. Len neviem, co vsetko rozobrat, aby som sa k tomu ventilu dostal. Staci dat dole predne prsia alebo treba tocerpadlo uplne vybrat von? Ked som pozeral zospodu na klukovy hriadel, tak sa zdali byt tie loziska v poriadku, ale clovek nikdy nevie. Kazdopadne by som radsej na zaciatok vylucil chybu cerpadla. Zajtra to skusim otvorit a uvidime. Dakujem za radu
Foton 254
nazdar chlapi. po dlhsom case som tu zas. vcera som doviezol motor z napajedel. dal som si spravit celkovu GO. bohuzial niekolko nedostatkov sa prejavilo este skor, ako som vobec motor prvykrat nastartoval nebolo to nic nejak extra zavazne, ale co ma stve viac, ze co sa tyka vykonu, tak sa mi zda, ze je to o nieco horsie ako pred generalkou. otacky mi kolisu uz aj pri studenom motore a motor je strasne lenivy. vobec nejde do otacok a ked mu prudko pridam a motor sa pomalicky zacne rozbiehat, potom hned pustim plyn, otacky aj tak vyletia pomaly do neba a potom zase pomaly klesnu. prosim vas o nejaku radu, co by sa s tym dalo urobit. tipujem, ze problem bude priamo v regulatore, ale neviem ako to vyriesit. pre ilustraciu pridavam video zo startu so studenym motorom. vopred dakujem za kazdu radu.
Foton 254
- Tata
- Kontaktovat uživatele:
trochu se pohrab v těch šrubkach, jak mi skladal prsa tak ki řikal že sti to budu muset doštelovat ale ješte jsem nestartoval
výkopové práce minibagrem 1,6t a JCB 2cx