POZOR NA PODVODNIKA!!!

inzeráty ze sousedních webů, se kterýmí se zde chcete podělit

Moderátoři: Mikro, Milhauss

Zpráva
Autor
martiinek5
Kontaktovat uživatele:

Re: POZOR NA PODVODNIKA!!!

#151 Nový příspěvek od martiinek5 »

Terablick píše:Na těch fotkách je vidět na první pohled, že jsou zespoda oříznutý. Tam asi bylo logo původního autora :-/

zdar ked za pozres poriadne na dvere tak je este logo

yakuza

#152 Nový příspěvek od yakuza »

Ahojte,tak jsem zde po nějaké době zavítal (jsem byvalý člen Brezi) nechal jsem se nachytat od podvodnika Vladislava Dudziaka neboli Martina Šedivky který mě obral o všechny celoživotní ůspory,jak jistě víte nabizí na internetu podezdřele levnou zemědělskou techniku. Po několika měsičinim vyšetřovani PČR se celá věc uzavřela pro nedostatek důkazu,jediné co zjistila je to že ten podvodnik je z Prahy,ale jelikož s náma nechce spolupracovat Madarská policie tak ho nemůžou za nic obvinit.

Terablick
Kontaktovat uživatele:

#153 Nový příspěvek od Terablick »

Nevzdávej se, a zkus nějak kontaktovat další poškozené. Když vás bude víc, budete mít větší šanci. Bylo by asi dobré podat společnou hromadnou žalobu...
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz

Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...

Farming Simulator a další hry levně

Sarten1

#154 Nový příspěvek od Sarten1 »

Ahoj,
před půl rokem jsem kupoval Kubotu a taky jsem našel tyhle inzeráty od podvodníka. Po několika výměnných mailech jsem vše přeposlal na kriminálku s podáním trstního oznámení na pokus o podvod. Neb jsem mu peníze neposlal.
Zavolali mi za tři týdny, že to je podezřelé, ale že s tim nemohu nic dělat, když jsem o peníze nepřišel. Úřední alibismus.

Pak už jsem na věc zapoměl (koupil Kubotu v ČR) a připoměl si to až dnes při čtení fora. Poškozeným doporučuji stejný postup a donutit úředníky k práci.

Terablick
Kontaktovat uživatele:

#155 Nový příspěvek od Terablick »

Bohužel to neni alibismus, ale realita. Pokud tě totiž o nic nepřipravil, museli by mu dokazovat úmysl tě podvést, tedy fakt, že měl v úmyslu vzít zálohu a nedodat stroj. A to mu těžko někdo dokáže, protože on samozřejmě bude tvrdit, že by stroj normálně dodal, čili to nelze dokázat ;-). Pokud by jsi peníze poslal a on nic nedodal, je to důkaz, ale samotnej požadavek zálohy předem neni nijak trestnej, byť je u soukromé osoby dost podezřelej ;-). Na druhou stranu spousta z nás někdy posílala peníze předem (a třeba i celou částku) a třeba na Aukru je to naprosto běžnej postup. Můžeš argumentovat tím, že Aukro dává jakousi právní záruku atd, ale ve finále jsi ty ten kdo peníze posílá... A nemůžeš dokázat, že on by postupoval jinak, než kdyby stroj nabídl třeba právě na Aukru. Zkrátka jde o to dokázat úmysl, a to je velice těžké, ne-li nemožné ;-).

Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...

neboferus

#156 Nový příspěvek od neboferus »

nechcem nikomu kryvdit ale tu su az velmi podozrive ceny[/url]http://stroje.bazos.sk/?hledat=zetor+72 ... =&kitx=ano :shock:

Venca R
Kontaktovat uživatele:

#157 Nový příspěvek od Venca R »

neboferus píše:nechcem nikomu kryvdit ale tu su az velmi podozrive ceny[/url]http://stroje.bazos.sk/?hledat=zetor+72 ... =&kitx=ano :shock:
Jen tak pro prdel jsem mu zkoušel napsat a samozřejmě chce dopředu peníze na účet a traktor pak dodá do 3 dnů. Píše nesrozumitelně, nereaguje na dotazy o stavu, počtu mth, spz. Napsal jsem mu že traktor zaplatim až ho uvidim, tak jsem zvědavej co odpoví...

neboferus

#158 Nový příspěvek od neboferus »

ja neviem ako to funguje,ale ked som dal prispevok tak neskor ked som sa chcel pozriet na adresu tak uz tam neboli,potom som ich hladal a zmenil som adresu a teraz su tam len dva,tych traktorov bolo tusim 4 :-/drzim palce mozno kupis za par grosov.

Venca R
Kontaktovat uživatele:

#159 Nový příspěvek od Venca R »

Tak samozřejmě další email opět ve stejném duchu. Mám poslat peníze přez Western Union a traktor do 3 dnů doručej až domů. Docela se bavím. Odpověděl jsem mu ať na mě přestane zkoušet podvody, tak uvidíme jestli ještě odpoví...

Terablick
Kontaktovat uživatele:

#160 Nový příspěvek od Terablick »

Na tyhle věci je jednoduchá reakce - platba z ruky do ruky při předání. Mooožná bych ve vyjímečně důvěryhodných případech uvažoval o úhradě dopravy předem, ovšem ne po dohodě formou 1 emailu a u inzerátu z nějaké anonymní inzerce ;-).

Venca R
Kontaktovat uživatele:

#161 Nový příspěvek od Venca R »

Pořád mu píšu že z ruky do ruky a on pořád že určitě traktor do 3 dnů pošle, že už poslal fakturu na moje jméno a adresu, přitom jsem mu nic takového nedával. Text je překládanej nějakým překladačem. Docela sranda, škoda že na něj není žádnej jinej kontakt než mail, v googlu o něm ani zmínka...

Terablick
Kontaktovat uživatele:

#162 Nový příspěvek od Terablick »

Pokud píše tohle, je to podvod! Rovnou na něj zapomeň ;-). Jak by mohl někam posílat fakturu, když jsi mu nedal adresu ;-).

neboferus

#163 Nový příspěvek od neboferus »

skoda,ze sa asi nedaju zistit fotky odkial su tie traktory a oznamit to ich majitelom.to by bolo zaujimave :smich:

Venca R
Kontaktovat uživatele:

#164 Nový příspěvek od Venca R »

Pořád si mele svou a pořád. Ja teda taky. Že je to podvodník mě bylo jasný od začátku, chtěl jsem vyzkoušet jak dlouho vydrží a co bude zkoušet za výmluvy.

wendy

#165 Nový příspěvek od wendy »

Hele Bawore kde si sehnal ty gumy 6x16 cos mi prodal a vobě mi bouchly?

Odpovědět

Zpět na „Inzerce z www“