Motorové pily
Re: Motorové pily
Ale ono taky nemáš servis, jako servis.
Já třeba mám tady kousek od baráku prodejce Jonseredu, který je bývalý těžař a opraví kolikrát i to, co je takřka neopravitelné.
Zato servis Stihlu je tu takový, že ti vymění půl mašiny a stejně je to k ho..u. Opravovali mně křoviňák a místo pístního kroužku vyměnili celý polomotor. To si pak můžeš rovnou koupit novou mašinu.
Je to všechno jenom v lidech.
Já třeba mám tady kousek od baráku prodejce Jonseredu, který je bývalý těžař a opraví kolikrát i to, co je takřka neopravitelné.
Zato servis Stihlu je tu takový, že ti vymění půl mašiny a stejně je to k ho..u. Opravovali mně křoviňák a místo pístního kroužku vyměnili celý polomotor. To si pak můžeš rovnou koupit novou mašinu.
Je to všechno jenom v lidech.
Tak servis je pouze o lidech. Ale já hned nechci někomu sahat na svědomí a jejich diagnozy akceptuji. Jen chci znát důvod závady a ne že karburátor. larsovi budou měnit karbec za jiný, který asi do EU nepatří. Dobrá. Já to vidím tak, že mu dají sice nový, míň choulostivý ale "tupější" odrůdu na seřízení.Zvedne se mu spotřeba a tím pádem smrad, co bude muset čuchat. A jen domýšlím, že kdvůli tomu, že si někdo neví rady se současným karburátorem. A co když se závada bude zase opakovat? Dva roky jel a v pohodě, určitě zas tolik toho nenavrčel a najednou je po něm? To se tam v tom mraveništi chodbiček jedna či více zbortily nebo co se stalo, že to nejde opravit. Seru na to, odborníci řekli že výměna tak nechť. A kdo ví, jestli to opravdu není jen hadička blízko válce. Já se dnaska nedivím už vůbec ničemu.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
ak pod to se můžu podepsat
To mě dělala pila, po 20 letech, nešlo to seřídit, taky po zahřátí, dělalo si to co chtělo, vydřený válec.Výbrus se nevyplatil.Lars píše:nevím jestli se to tu už neřešilo. mám H 359. cca po dvou letech to začalo dělat to, že teplá šla hodně do otáček. chcípalo to. nastartovat to pak šlo (zdůraznuju teplá pila) jen se sytičem. když jsem pustil plyn tak řetěz se točil dál. no k vzteku!! v jednom servisu mi řekli že tomu nic není. v druhém mi řekli to samé. tak jsem to zanesl k nám jednomu chlapikovi. kouknul na pilu a přesně mi popsal co to dělá aniž bych mu něco řekl. a prý je to karburátorem. evropské normy a kdesi cosi. že prý se do té pily dává 5 typů karburátorů. že prý se dá objednat karburátor který se dáva do pil které jdou na ukrajinu a ten je prý dobrej. ale stojí 2500. kurvy jedny zasraný!! tak jsme zvědavej jak to bude šlapat.
- Lars
- Kontaktovat uživatele:
tak vyměněno. pila šlape pěkně. vysvětloval mi to tak že ten karbec co dělal činani, tak má nějak jinak ten vnitřek. nevím, nerozumím tomu, každopádně to teď šlape jak má. spotřeba v pohodě. navíc v tom servisu řikal jsem jsem už asi desátej s tou samou pilou a tím samým problémem. abych řekl pravdu tak mě husqvarna docela zklamala. možná jsem měl jít do jiného typu. těžko říct.
kurva už dvakrát jsem to uřizl a furt je to krátký!!!!!
Nevím. Asi jsi padl na nějaký špatný kus. Já osobně mám HQ 372 XP a HQ 576 XP a maximální spokojenost. Šlapou denně v těžbě a bez problémů.
chlapi mám tiež problém už s babičkou HQ 262 keď je chladná krásne všetko funguje, ale nedajbože ju po pol hodine vypnem a potom chcem nakopnúť tak ani za boha. netuším kde je problém bola v 2 servisoch tam si ju samozrejme nakopli chladnú a všetko im išlo tak mi ju vrátili, sused mi na nej vymenil membránku v karburátore bola ževraj prasknutá ale robí mi to stále...okolo chaty je to super píla ešte aj na túto dobu tak by som ju nerád menil za inú keď to bude len nejaká blbosť
- Lars
- Kontaktovat uživatele:
děda měl ten samej problém. bylo to zapalování.
kurva už dvakrát jsem to uřizl a furt je to krátký!!!!!
- stano 4011
presne taky problem mam z H 50, kompresia vyborna ,povodny stav , ale niekedy ju nenastartujem , ,radili mi membrany ,ale nik to nepotvrdil urcite ,zatial som nic nemenil ,mam dalsie dve pili MS 260, takze ma to nesuri ale rad bi som ju este pouzival ,len prist na chybu
Zkusil bych vyměnit kabel s fajkou.
Jedno pěkně zpracovaný video
- tucnakk
Prosím jak povolit tuhle matku,když chci vyměnit řetězku za spojkou.A žadnej přípravek na to nemám
Jde to nějak?
Dík moc předem za radu
Jde to nějak?
Dík moc předem za radu
vydělej svíčku a dej tam něco plastového nějakou tyčku, tím zastavíš píst a půjde ti to vytočit
Věrný člen agresorů.com
- Mirek LKT
jen to ne , žádnou tyčku , nic co se může ve válci zlomit !!!
nejlepší je kus startovací šňůry, vyndat svíčku, natočit píst do polohy těsně před horní úvratí a strčit do válce 5-10 cm šňůry (samozřejmně kus jí musí zůstat koukat ven , aby byla zaco vytáhnout). Pak už jen klíčem vzít za matici a bacha na klouby , většinou drží jak čert. Zpětná montáž tím samým způsobem. Jsou k mání i spec. šrouby , co se vkládají místo svíčky, ale ty moc pístu nesvědčí .
nejlepší je kus startovací šňůry, vyndat svíčku, natočit píst do polohy těsně před horní úvratí a strčit do válce 5-10 cm šňůry (samozřejmně kus jí musí zůstat koukat ven , aby byla zaco vytáhnout). Pak už jen klíčem vzít za matici a bacha na klouby , většinou drží jak čert. Zpětná montáž tím samým způsobem. Jsou k mání i spec. šrouby , co se vkládají místo svíčky, ale ty moc pístu nesvědčí .
Kde ostatní končí , my začínáme ...LKT
A může tak být levý závit?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod