TJ 6,5
Moderátor: DYK
Re: TJ 6,5
Jako celou frézu? To tady všichni vědí jak vypadá TJ-6,5 a tak hezky barevná jako ta z Žebráku taky není :-). Ale nějaké video při práci asi udělám. Tady se mi zdá, že s tím nikdo neoře, neseče... Doufám, že do podzimu budou na pluhu krojidla, bez nich občas čumí zelené, jak to trhá drny a nevypadá to tak hezky (asi něco udělám z nástrojové oceli, ceny u Šálka mě neoslovily)
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
zdravim vie mi niekto poradiť ?kolišu mi na tj otačky aj ked opojim regulator a hreben na čerpadle držim v jednej polohe.
Zdravím,
mám doma funkční Tj - 6,5. Ale už to nepoužívám. Pokud by jste měli zájem tak bych to prodal. Je to i s dokumentací a příslušenstvím, tady jsou fotky v zip archivu: http://www.ulozto.cz/9165008/tj-6-5-zip
mám doma funkční Tj - 6,5. Ale už to nepoužívám. Pokud by jste měli zájem tak bych to prodal. Je to i s dokumentací a příslušenstvím, tady jsou fotky v zip archivu: http://www.ulozto.cz/9165008/tj-6-5-zip
pěkné no já už mám strojů dost takže kůpí negdo jiný daj cenu a uvidí sa.
fotky jsem viděl máš k tomu rotavátor obracák pluh a závěs stav je původní dobrý k renovaci.
Je to v pořádku motoricky převody atd?
fotky jsem viděl máš k tomu rotavátor obracák pluh a závěs stav je původní dobrý k renovaci.
Je to v pořádku motoricky převody atd?
- Tata
- Kontaktovat uživatele:
ja ti stale přemýšlím jedine co se mi nelibi že to ma kotoučove brzdy on ten reduktor mi příjde takovy malo pevný
výkopové práce minibagrem 1,6t a JCB 2cx
nemuze sem dat nekdo foto ty nohy na frezu co je vepredu me tam chyby a chtel bych ji udelat
zdravim taky bych bral foto tý přední nohy a nemohl by někdo dodat nákres měrky motorového oleje nemám ji a když dám moc oleje tak strašně čadí a s málem oleje nechci ryskovat
Včera jsem to stihnul akorát vyfotit. Lepší fotky a nákresy nohy i měrky dodám hned jak se k tomu dostanu. Snad zítra.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
perfektni dik už se na ní pracuje
ja som to prerobil na TK takže keby niekto chcel mám nohu aj madlá k dispozícii. Do šrotu nedám a na materíal to nchcem použiť... keby to ešte niekomu poslužilo tak sa dohodneme....
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Je nějaký kontakt?John28 píše:Zdravím,
ten odliatok je vystužený pri tom vybraní pre tie kotučové brzdy, takže to nieje slabšie oproti klasickým brzdám...Tata píše:ja ti stale přemýšlím jedine co se mi nelibi že to ma kotoučove brzdy on ten reduktor mi příjde takovy malo pevný
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
- Tata
- Kontaktovat uživatele:
někde tu jsou fotky a ty 4šrouby mě moc nepřesvědčují
výkopové práce minibagrem 1,6t a JCB 2cx
Tata píše:někde tu jsou fotky a ty 4šrouby mě moc nepřesvědčují
download/file.php?id=121177&mode=view