Alexův RS 09 MB220D 4x4
Moderátor: DYK
Re: Alexův RS 09 MB220D 4x4
Nazdar vsetci
Zhanam info: Pasuje motor RS stvorvalec namiesto dovojvalec?
Dik
Zhanam info: Pasuje motor RS stvorvalec namiesto dovojvalec?
Dik
Co se týká spojky tak naprosto. jen bude asi problém s Hydraulikou, hlavně s 3tím bodem které budeš muset předělat. a pak je jiné prodloužení vyvodového hřídele pod Motorem a pár drobností které budou potřeba poupravit aby tomu motoru nezavazely. a z jakého důvodu měníš motor? a co s tím 2 válcem budeš dělat?
Všelikého kvaltování toliko pro hovado jest.....
To som rad ze to pasuje lebo uz je u mna na dvore
Moj dvojvalec dost tecie (mam pod motorom vanicku a raz do tyzdna dolejem )
A druha vec bola dobra cena (aspon dufam lebo neviem zatial v akom je stave, motorom sa da tocit, nema starter, inac vyzera dobre) a ta cena 100e Uz keby som ho mal rozobrat a do srotu ale to bolo iba pre ukludnenie mojej
Moj dvojvalec dost tecie (mam pod motorom vanicku a raz do tyzdna dolejem )
A druha vec bola dobra cena (aspon dufam lebo neviem zatial v akom je stave, motorom sa da tocit, nema starter, inac vyzera dobre) a ta cena 100e Uz keby som ho mal rozobrat a do srotu ale to bolo iba pre ukludnenie mojej
...Alexi , ty s tým chodíš do takého blata ? ...tam by ani Cipísek nešiel .... ...majte sa chlapci ..
Jaký bláto, normální vlhká země. Z valníku se tomu při sklápění teda moc nechtělopavel601 píše:...Alexi , ty s tým chodíš do takého blata ? ...tam by ani Cipísek nešiel .... ...majte sa chlapci ..
Nee Cipísek do blata nee zato koupaní Eresa v řece tak že výfuky bublaly pod vodů to už tu párkrát bylo aj půl vlečky písku skončilo k vůli tomu zpět v řece abych sa z tama dostal
..... ach bože .... ale kto umí , tak umí ....
Kdybych "uměl" tak by sa to nestalo ale neměl jsem tenkrát jinů možnost. koupat jsem sa nechtěl bylo nejak totou dobů a čim víc sem sa snažil dostat s tama tím víc jsem sa zahrabával. tož písek šel ven, ani nevíte jak mi prdel cvakala! byl jsem tam sám a mobila jsem sebů neměl aby si zavolal pomoc a traktor utopené sem tam taky nechat nechtěl tak jsem jen suchů nohů přelezl na vlečku a vyhazoval
......
zdravím moc pěkné foto...JÁ TED DĚLAL ROTAČKU ZA RS 09 nafotim a ukažu. Je to zkrácená 4bubnova rotačka na 2buben prace to moc nedalo a seče jako čert.
Tak to je náš rs čtyřválec
Pravděpodobně budoucí kabina na mojí RSku
-
Na poslesdní fotce vidím uvnitř dost prostorný panel, skoro jako v letadle .
Nechá se vymyslet lecos, jenom je někdy problém to uskutečnit... aby to fungovalo podle našich představ.
.... to je z KN nakladača ?.....čo na to povedia súdruhovia z NDR .....?