Kubota
Moderátor: DYK
Re: Kubota
nedávno jsem kupoval nové svíčky a žhaví do ruda ..
- milstav1
Zeštelovat trisky čerpadlo a nebo ještě poslední varianta že to nemá tlaky takže motor K.O.strnkap píše:nedávno jsem kupoval nové svíčky a žhaví do ruda ..
a ještě poslední otázka je ten (červený cuplík) pod startérem na něco kromě vypínání motoru ??milstav1 píše:Zeštelovat trisky čerpadlo a nebo ještě poslední varianta že to nemá tlaky takže motor K.O.strnkap píše:nedávno jsem kupoval nové svíčky a žhaví do ruda ..
- milstav1
Jejda tak to ti neporadím já nemám kubotustrnkap píše:a ještě poslední otázka je ten (červený cuplík) pod startérem na něco kromě vypínání motoru ??milstav1 píše:Zeštelovat trisky čerpadlo a nebo ještě poslední varianta že to nemá tlaky takže motor K.O.strnkap píše:nedávno jsem kupoval nové svíčky a žhaví do ruda ..
teď si mě trochu viděsil stím motoremmilstav1 píše:Jejda tak to ti neporadím já nemám kubotustrnkap píše:a ještě poslední otázka je ten (červený cuplík) pod startérem na něco kromě vypínání motoru ??milstav1 píše:Zeštelovat trisky čerpadlo a nebo ještě poslední varianta že to nemá tlaky takže motor K.O.strnkap píše:nedávno jsem kupoval nové svíčky a žhaví do ruda ..
- milstav1
No já nikoho nechci děsit ale už se to tu někde řešilo kubota motor tušim byl na bagru a byl K.O. jakej to má zvuk po nastartování a jakej dym steho letí ?strnkap píše:teď si mě trochu viděsil stím motoremmilstav1 píše:Jejda tak to ti neporadím já nemám kubotustrnkap píše:a ještě poslední otázka je ten (červený cuplík) pod startérem na něco kromě vypínání motoru ??milstav1 píše:Zeštelovat trisky čerpadlo a nebo ještě poslední varianta že to nemá tlaky takže motor K.O.strnkap píše:nedávno jsem kupoval nové svíčky a žhaví do ruda ..
abych to upřesnil ...asi po třetím pokusu už to vypadá že to naskočí ale protáhne se to třeba až na desátí ...ale jakmile to naskočí tak je to supr a jezdí to jako po másle ..dým ? ...zezačátku černý a pak žádnýmilstav1 píše:No já nikoho nechci děsit ale už se to tu někde řešilo kubota motor tušim byl na bagru a byl K.O. jakej to má zvuk po nastartování a jakej dym steho letí ?strnkap píše:teď si mě trochu viděsil stím motoremmilstav1 píše:Jejda tak to ti neporadím já nemám kubotustrnkap píše:a ještě poslední otázka je ten (červený cuplík) pod startérem na něco kromě vypínání motoru ??milstav1 píše:Zeštelovat trisky čerpadlo a nebo ještě poslední varianta že to nemá tlaky takže motor K.O.strnkap píše:nedávno jsem kupoval nové svíčky a žhaví do ruda ..
- milstav1
No myslel sem kouř tak to by neměl bejt problém skontroluj střiky a čerpadlo jinak se po nastartování chytnou všecky válce nebo to pokuckává ?strnkap píše:abych to upřesnil ...asi po třetím pokusu už to vypadá že to naskočí ale protáhne se to třeba až na desátí ...ale jakmile to naskočí tak je to supr a jezdí to jako po másle ..dým ? ...zezačátku černý a pak žádnýmilstav1 píše:No já nikoho nechci děsit ale už se to tu někde řešilo kubota motor tušim byl na bagru a byl K.O. jakej to má zvuk po nastartování a jakej dym steho letí ?strnkap píše:teď si mě trochu viděsil stím motoremmilstav1 píše:Jejda tak to ti neporadím já nemám kubotustrnkap píše:a ještě poslední otázka je ten (červený cuplík) pod startérem na něco kromě vypínání motoru ??milstav1 píše:Zeštelovat trisky čerpadlo a nebo ještě poslední varianta že to nemá tlaky takže motor K.O.strnkap píše:nedávno jsem kupoval nové svíčky a žhaví do ruda ..
Naposledy upravil(a) milstav1 dne sob kvě 21, 2011 8:16 pm, celkem upraveno 1 x.
já mám mulčovač zupan na 14 koňové kubotce a sekal sem stím 30cm trávu a v klidu má záběr tak 120 cmhonzauta píše:Já sám používám za malotraktorem, který má na motoru 18,5 hp a podle japonského značení, které udává výkon na hřídeli by měl 16hp, rotační mulčovač se dvěmi těžkými, volnými noži o záběru 1m. Sekám s ním podle situace na rychlé rychlosti 1-3 podle výšky a hustoty trávy. Jedničku na vysokou trávu a když sekám podél stromů abych je neodřel. Na 3, když dělám každé 3-4 týdny "anglický trávník". Doporučuji tento mulčovač s těžkými noži, při střetu s překážkou se sklopí, při poškození kameny se dají vyvařit. Důležité je si pořídit i kardan s pojistkou, proti poškození ložisek a hřídelí traktůrku.Kuba píše:Co reálné zkušenosti s mulčovačem (druh a typ) za Kubotu cca 16 HP? Děkuji za názory
tak vždycky to nastartuju a po sléze to zdechne ...stím pokuckáváním nevím přesně, jak to myslíš ?milstav1 píše:No myslel sem kouř tak to by neměl bejt problém skontroluj střiky a čerpadlo jinak se po nastartování chytnou všecky válce nebo to pokuckává ?strnkap píše:abych to upřesnil ...asi po třetím pokusu už to vypadá že to naskočí ale protáhne se to třeba až na desátí ...ale jakmile to naskočí tak je to supr a jezdí to jako po másle ..dým ? ...zezačátku černý a pak žádnýmilstav1 píše:No já nikoho nechci děsit ale už se to tu někde řešilo kubota motor tušim byl na bagru a byl K.O. jakej to má zvuk po nastartování a jakej dym steho letí ?strnkap píše:teď si mě trochu viděsil stím motoremmilstav1 píše:Jejda tak to ti neporadím já nemám kubotustrnkap píše:a ještě poslední otázka je ten (červený cuplík) pod startérem na něco kromě vypínání motoru ??milstav1 píše:Zeštelovat trisky čerpadlo a nebo ještě poslední varianta že to nemá tlaky takže motor K.O.strnkap píše:nedávno jsem kupoval nové svíčky a žhaví do ruda ..
- milstav1
Pokud to nastartuješ tak musí chytnout oba válce nebo kolik jich tam máš jakmile nechytnou všecky tak to zdechne a nebo pokud je to tříválec tak to má nepravidelnej volnoběchstrnkap píše:tak vždycky to nastartuju a po sléze to zdechne ...stím pokuckáváním nevím přesně, jak to myslíš ?milstav1 píše:No myslel sem kouř tak to by neměl bejt problém skontroluj střiky a čerpadlo jinak se po nastartování chytnou všecky válce nebo to pokuckává ?strnkap píše:abych to upřesnil ...asi po třetím pokusu už to vypadá že to naskočí ale protáhne se to třeba až na desátí ...ale jakmile to naskočí tak je to supr a jezdí to jako po másle ..dým ? ...zezačátku černý a pak žádnýmilstav1 píše:No já nikoho nechci děsit ale už se to tu někde řešilo kubota motor tušim byl na bagru a byl K.O. jakej to má zvuk po nastartování a jakej dym steho letí ?strnkap píše:teď si mě trochu viděsil stím motoremmilstav1 píše:Jejda tak to ti neporadím já nemám kubotustrnkap píše:a ještě poslední otázka je ten (červený cuplík) pod startérem na něco kromě vypínání motoru ??milstav1 píše:Zeštelovat trisky čerpadlo a nebo ještě poslední varianta že to nemá tlaky takže motor K.O.strnkap píše:nedávno jsem kupoval nové svíčky a žhaví do ruda ..
jo jeto tříválec (mý bratr je debil )milstav1 píše:Pokud to nastartuješ tak musí chytnout oba válce nebo kolik jich tam máš jakmile nechytnou všecky tak to zdechne a nebo pokud je to tříválec tak to má nepravidelnej volnoběchstrnkap píše:tak vždycky to nastartuju a po sléze to zdechne ...stím pokuckáváním nevím přesně, jak to myslíš ?milstav1 píše:No myslel sem kouř tak to by neměl bejt problém skontroluj střiky a čerpadlo jinak se po nastartování chytnou všecky válce nebo to pokuckává ?strnkap píše:abych to upřesnil ...asi po třetím pokusu už to vypadá že to naskočí ale protáhne se to třeba až na desátí ...ale jakmile to naskočí tak je to supr a jezdí to jako po másle ..dým ? ...zezačátku černý a pak žádnýmilstav1 píše:No já nikoho nechci děsit ale už se to tu někde řešilo kubota motor tušim byl na bagru a byl K.O. jakej to má zvuk po nastartování a jakej dym steho letí ?strnkap píše:teď si mě trochu viděsil stím motoremmilstav1 píše:Jejda tak to ti neporadím já nemám kubotustrnkap píše:a ještě poslední otázka je ten (červený cuplík) pod startérem na něco kromě vypínání motoru ??milstav1 píše:Zeštelovat trisky čerpadlo a nebo ještě poslední varianta že to nemá tlaky takže motor K.O.strnkap píše:nedávno jsem kupoval nové svíčky a žhaví do ruda ..
Nechci tě strašit, ale už jsem viděl jednu 14ku Aste s KO motorem.
ale kdyby byl motor k.o. tak by nejel nebo snad ano ?kucmar píše:Nechci tě strašit, ale už jsem viděl jednu 14ku Aste s KO motorem.
- milstav1
Tak teď nevim nakoho to je jak to myslíškucmar píše:Nechci tě strašit, ale už jsem viděl jednu 14ku Aste s KO motorem.