Seznamka

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Chcete zde seznamku?

ANO, je to dobrý nápad
108
77%
NE, od toho jsou jinačí stránky
32
23%

Celkem hlasů: 140

Zpráva
Autor
kenybz

Re: Seznamka

#46 Nový příspěvek od kenybz »

Jak většina...náhodů zme sa s mojů seznámili na netu a to už je roků...vtej době věčina lidí tady z fóra o žádném netu nevěděla.
Jo a jsme šťastní tož tu hergot nebečte jak malé děcka a neco proto udělajte
Hned na začítku dala jakási dívčina mail tož stačí napsat...si myslíte ře bude diskutovat ze všema a psat to na "sklo" ?

v2000m
Kontaktovat uživatele:

#47 Nový příspěvek od v2000m »

to bylo pořád nářku, že sem ženský nechoději a když přijdou 3 najednou tak z toho taky není žádné velké nadšení :-/

ola

#48 Nový příspěvek od ola »

Ahoj,ogai,hlavně nenápadně,nemusí hneď každý věděť že máš malého koníka a samcovi už sa tolik nechce skákať.Já cosi nechápu co sa dělá na dnešních zábavách?Dřív byla zábava jedna z néjčastějších forem,gde sa člověk s nekým zeznámíl,lidi sa bavili a při řeči sa aj seznamovali.Samozřéjmě,že ten,gdo prožíl půl zábavy v peklě a druhů půlku na záchodě teho moc nezbalíl.Nechce sa to hneď z kraja zvaliť jak nejaké hovado alě pěkně pomalučku sa dostať do nálady,šak NORMÁĽNÍ cérka si musí všimnůť,že sa s ogarem dá baviť o lědačem a né enom o chľastu,trávě a nebo,abych ubrál,traktoroch,či dobytku.Jak už tady hodně ogarů psalo,že věčina dnešních cérek na traktor nezabere tak jak na nejaké fáro,tož to je sice pravda alě člověk nesmí mlěť enom o tem co zajímá ho alě vyposlechnůť cérku,rozvinůť řeč na všecko možné a to by v tom býl čert,aby sa nejaký společný zájem nenašél.Já nevím,jak je to dnes mezi mladýma s nejakým sexem,gdyž vidím,co sa do dnešních děcek všecko nahustí,tož je ně s teho kolikráť bľbě.Tož bych za to nic nedál,že už sa to bere tajak chlěba.A nebo je v tom ešče aspoň nejaký kůsek tajemna,očekávání, touhy a nebo enom šup tam s ním,zatřepať a hurá zpátky do pekla vykľoktať kalíškem.No,nemáte to vůbec lěhké,za mojích mladých roků to bývalo určitě iné,nebylo takého mamonu a cérky sa první nedívaly,čím s na zábavu přijél alě pověčině,co je v tobě.Tým vůbec neříkám,že sa každý dál hneď do hromady,nebýl probľém vyvaliť cérku do kupky sena a tým to skončilo.Také nebýl probľém s ňů potom na nejaků chvíľu chodiť abys poznál co je zač a také nebýl probľém s ňů chodiť,tak jak sa řekne na vážno a rozejíť sa s ňů až s opravdu viďél,že je to věčí kráva,než sis původně mysľél.A také nebýl žádný probľém začať si v jedném vztahu s druhů a vybrať si tu šikovnější,Gdysi,před mrtě a mrtě roky sem chodíl jakýsi měsíc dohromady se dvuma švigrama a ty o sobě vůbec nevěděly až na to přišél jejich zvídavý tatík a ten ňa kurva vyprovodíl,sem měl ščestí,že sem na Vsetíně,na nádraží nechytíl páru po držce.Hmm,gdyž to po sobě čtu,tož to vypadá,že můj život býl jeden veliký fľám alě bacha,přez týdeň,včetně sobot sa makalo,přesně tak,jak nekeří tady z vás a také sa na to muselo do koruny vydělať,sem vyšél školu a od naších sem už neviďél a ani nepotřebovál ani kačku.Gdyž sem viďél nekeré Ty maminčiny mazánky,keří sa celé dni váľali na gauči,v sobotu fásli nejaků stokorunu a myslěli si,že sů mistři světa a cérky kolem nich skákaly,jak hlůpé,tož sa ně,aj po téj mojí celodení dřině nestíhalo,takovém zmetkovi vyprášil kožuch a měli domachrované.Hm,zas sem cosi trochu odbočíl alě šak to všecko patří k sobě.Tož,asi tak,lovu zdar.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240

Marie

#49 Nový příspěvek od Marie »

Děvčítka, vidím, že jste tady.

Čekáte možná, nějakou pěknou reakci, pozdrav, milé slovo od kluků............

Nevzdávejte to, prosím.

Mozí z nich, jak čtete,se spálili s blbkami. Nemůžou za to.
Prosím, ujměte se iniciativy Vy, napište jim třeba SZ.

Jinak mě asi brzo odvezou - ano beru si to asi příliš osobně, ale pár kluků jsem tady poznala blíže, velmi si jich vážím a tak mi prostě není jednou, že jim není faj, že jim nikdo nepodrbe záda, že..atd...
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.

Marie

#50 Nový příspěvek od Marie »

:hm: , než jsem to dopsala, holky zklamaně odešly..... :'( :'( :shock: :'( :'(

Chlapiska, do háje.........

pavel601

#51 Nový příspěvek od pavel601 »

...ahoj Ola ,tak som si jedným dychom prečítal tvoju najnovšiu slohovú prácu :) a teraz rozmýšlam , či si mi nečítal myšlienky , ked si to písal .. :chytry: .. :) ..neostáva mi nič iné , len s tebou súhlasiť ... :ano:

Marie

#52 Nový příspěvek od Marie »

Ano, Pavle i Olo, máte pravdu, ovšem čas nevrátíme zpět.
Tak co s tím ?
Jak můžeme pomoci dnešním mladým - jak klukům či už i chlapům a děvčatům ?

Rozhodně né tím, že je budeme strašit, a říkat - podruhé bych se neženil.
Romus, Rossy a jiní začali okamžitě couvat.
(i když je dobře že znají i rizika a tak vědí na co si dát bacha)

Já už mám rozum v koncích. Balím baťůžek a jdu dom..... :-/
Je to Vás - tátech, otcích - poraďte mládým.
:zapomel:

pavel601

#53 Nový příspěvek od pavel601 »

.... ach jo :( .. :chytry: ..já by som tým mladým doporučil najmenej 2x pozrieť kultovný film Svetáci...Základ nejakého vzťahu je predsaj komunikácia.... lenže teraz si mladý píšu len SMS alebo maily , to je na nič ... ked s niekým hovorím z očí do očí , tak si hned urobím obrázok , čo je to za človeka ,to poznám z toho ako hovorí , akú má slovnú zásobu , či šušle , alebo mu oči behajú sem atam , atď ..., či má 2ky alebo 4ky pod výstrihom alebo nohy do X , to je až tá ďalšia informácia....no a treba , partnera pri hovore aj občas pustiť ku slovu , netrepať , že s traktorom utiahneš 9 kubíkov buka .... a aj počúvať toho , s kým sa rozprávam .......to je ako v tenise ...povieš myšlienku a čakáš , čo sa ti vráti ...keď to nepojde takto , tak skús niečo iné ...no o tom by sa dalo písať aj tri dny v kuse ...začiatok nejakého vzťahu by mal podla mne nenápadný , nenásilný , humorný inteligentný , skrátka , aby tí dvaja o tom prvom stretnutí rozmýšlali ....... :( ....dál si to už nepamatuju.... :chytry: :)

romus145

#54 Nový příspěvek od romus145 »

Já nikam neouvu :) :friends:
Věrný člen agresorů.com

Marie

#55 Nový příspěvek od Marie »

tak promiň, Romusy, i ty Rossy, nechtěla jsem se Vás dotknout, však víte. :friends:

Mirek LKT

#56 Nový příspěvek od Mirek LKT »

Já teda nevim chlapi jak vy , ale já bejt svobodnej a bez baby tak už tady těm holkám píšu jak divej. :pc: :twist:
Kde ostatní končí , my začínáme ...LKT

smetana

#57 Nový příspěvek od smetana »

psát jim mužeš i když si ženatý to přece neni trestné :smich: :smich: a za to ti žena nářadíčko neutrhne
Jezdím tak rychle ,jak můj anděl strážnej lítá

http://www.brdy.org/
http://www.ohrazenice.eu/
http://yanmar.rajce.idnes.cz/

ROSS

#58 Nový příspěvek od ROSS »

Marie: já jo já couvám :)
.... Když nemáš mozek, nebolí tě hlava ....

ola

#59 Nový příspěvek od ola »

Ahoj,Smetano,nářaďíčko né alě šulína klidně. :smich:Jedině,že by to dopadlo,tajak u nás si jeden dravec cosi vypisovál s cérků z netu až sa do teho psaní zabůch a vypoklonkovál svoju robu z chalupy,měl ščestí,že bývál ve svojém s rodičama,tagže,ženáči,opatrně,tady cesta nevede. :pohlavek: :jazyk:
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240

Mirek LKT

#60 Nový příspěvek od Mirek LKT »

smetana: tím bych si nebyl tak jistej :D :D
Kde ostatní končí , my začínáme ...LKT

Odpovědět

Zpět na „Putyka“