Marekov agzat zo Spiša

Vari, Terra, PF aj.

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
marek171

Re: Marekov agzat zo Spiša

#91 Nový příspěvek od marek171 »

Nazdar,dik za fotky dost mi pomohly asi to urobím tak ako to máš ty dúfam že sa nenahneváš?A kolko má tá vlečka asi nosnost?

zde

#92 Nový příspěvek od zde »

marek171 píše:Nazdar,dik za fotky dost mi pomohly asi to urobím tak ako to máš ty dúfam že sa nenahneváš?A kolko má tá vlečka asi nosnost?

preto som to tu dal aby som poradil :friends: a nosnost ????vlecka kopcom hliny ,sutru ,piesku ..... nemam mieru :smich: sused vzdy hovorí rozmer korby 190cm x 90cm vyska bocnic 40 cm takze zarovno bocnic 0,684 m/3

pouzity material : korba - profil L 40 ,podvozok - profil u 65 , jokel 60 x 30 a kusok trubky Pr.50 hrubka steny 5mm

marek171

#93 Nový příspěvek od marek171 »

A to tá varina s tým nemá problém?Myslím že nie ved sú to mocné stroje či už vari alebo agzat :ano: :typek: .Ja s mojím agzatom bežne aj tona a to tu u nás na spiši samé kopce ale musí íst. :rally: :) Ja by som len na tom vozíku za auto ktorý teraz mám možno si ho už videl na prvej stránke na nejakých fotkách chcel by som na nom len vymenit nápravu za brzdenú lebo tak ako to mám teraz,že brzdí len nosič je to na :pistol:

marek171

#94 Nový příspěvek od marek171 »

Zdar chlapi,neviete niekto aká tažká može byt zadná náprava z favorita bez kolies?

marek171

#95 Nový příspěvek od marek171 »

Zdar,tak tebe je hey,presne taká by sa mi hodila :ano: .No odnikial ju nemôžem zohnat.Dnes som bol v šrote lebo tam mal favorita už som bol štastný že mám nápravu :ano: no on mi povie :"Že mi ju nemôže predat lebo to auto ide na šrotovné" :zly: myslel som že ma porazí,disky mám celú sadu len tú nápravu :( .Najradšej by som bral nápravu s favorita sú na nu lacné diely a dajú sa všade zohnat. :) Doma mám od kamaráta polonápravy zo škody 120 ale ked si predstavým čo by s tým bolo roboty :'( tak sa mi to neoplatí.Dúfam že tú z fartasa niekde zoženiem.A teba tá náprava vyšla s kolesami na 20éčok?A mal to v tom šrote na váhe?

P.S:Fotky pridávaj vo vačšej velkosti,ak sa dá.A ked už pridávaš fotky pridaj aj foto toho tvojho agzatu.A nezabudni sa vždy pochválit ako si s tou vlečkou pokročil.OK :)

marek171

#96 Nový příspěvek od marek171 »

Kde je tvoj príspevok hesy????????????? :-/ :-/ :-/

hesy

#97 Nový příspěvek od hesy »

naprava 1.JPG
nazdar ,neviem kolko váži ,ale práve si z nej chcem urobyť vlečku taký rebriňák na drevo bez korby , zohnal som ju v šorte komplet aj s kolesami a gumamy , všetko funguje brzdy lanka stalo ma to 20ečok posielam foto
Přílohy
naprava4.JPG
naprava3.JPG
naprava 2.JPG

hesy

#98 Nový příspěvek od hesy »

sory zvečoval som foto :D

hesy

#99 Nový příspěvek od hesy »

ja som to zohnal v šrote kde šrotujú auta a mali tam toho požehnane , preberal som z riadnej kopy , poskladal by si aj auto nelen vlečku 8)

marek171

#100 Nový příspěvek od marek171 »

Musím aj ja zájst už do poriadneho šrotu. :) A tú vlečku budeš tahat za nosičom alebo rovno za traktorom?Budeš to mat brzdené?Pridaj foto svojho agzatu. 8)

hesy

#101 Nový příspěvek od hesy »

mam nejake fotky agzatu tak posielam ,musím zohnať nejake drapaky na nosič a ten nyvíjak sa dá preložiť aj na traktor do zadu a ešte niečo vymyslím aj do predu
Přílohy
vlečka.JPG
štiepačka.JPG
nosič + agzat.JPG
agzat + nosič.JPG

hesy

#102 Nový příspěvek od hesy »

chcem to za nosič a bude to brzdené lankami na ručnú brzdu to všetko tam je a je to funkčné. Tak to mám urobené aj na tej vlečke s korbou.

marek171

#103 Nový příspěvek od marek171 »

Pekný agzat,určite spolahlivo slúži.A na tej vlečke na fotke máš nápravu z čoho?Pozerám že máš aj štiepačku ako to štiepe?Tu štiepačku si vyrábal sam alebo si ju kúpil?Lebo takú štiepačku som videl aj na nete.A pozerám že na tom nosiči máš brzdové lanká,ja tam mám také gulatiny a je to na prd,hlavne ak to chcem roztiahnut celé sa to ohýba a kazí to závity budem to musiet asi aj ja nahradit lankom.No čo naviják si už nejako skúšal?Ako pozerám ty tvoj agzat využívaš vačšinou na drevo čo??A ked tak ideš do lesa kolko asi prm dreva na vlečku naložíš?? A ešte nemohol by si mi odfotit tie brzdove lanká prosím.

hesy

#104 Nový příspěvek od hesy »

lanka ti odfotím , na vlečke je tiež taka podobná ako s favorita , ale neviem presne s čoho je a mal som problém zohnať disky , musel som ich potom mierne upraviť.Na vlečku naložím asi tak jedenapol metra šahoviny .Najbližšie to sfotim. Štiepačku som robil sám , ale nebol som s nou spokojný dosť pomaly to šľapalo a bolo to na môj vkus trochu nebezpečné , predal som ju a kúpil som si orygo hydraulicku položiš klatik a stlačiš pačku ;-) Navíjak som zatial nemal príležitosť vyskúšať ,tak uvidím ,potom dám vedieť.

marek171

#105 Nový příspěvek od marek171 »

Zdar,tak potom mi to odfot.A na tej štiepačke čo si ju mal si mal tu prevodovku vlasnú výrobu??A aké drevo najčastejšie vozíš tvrdé alebo mäkké?A čo už si nejako pokročil s tou vlečkou na drevo?

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - jednoosé frézy“