Terra
Moderátor: DYK
- lukas258
- Kontaktovat uživatele:
Re: Terra
na velvým podvozku je vari motor taky malej podvozek vari ale lžíce na sních teraDYK píše:No a co myslíš ty?
Vari Zetor Crystal Avia Liaz Tatra Takeuchi Občas bojuji s pravopisem...
Tak na DSK 317 máš napsaný Vari (pro terru ani neexistovala) na motoru náš napsaný Vari i na převodovce DSK316 je napsáno Vari. Radlice na sníh je Terra. To je fakt problém, nedokážu jen tak říct zda máš Terru nebo Vari. Ta radlice to kazí. Fakt nevím co stím
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- lukas258
- Kontaktovat uživatele:
nojá pravě nevim kam mam psat dotazyabych to nahodou neměl blbje zařazenýDYK píše:Tak na DSK 317 máš napsaný Vari (pro terru ani neexistovala) na motoru náš napsaný Vari i na převodovce DSK316 je napsáno Vari. Radlice na sníh je Terra. To je fakt problém, nedokážu jen tak říct zda máš Terru nebo Vari. Ta radlice to kazí. Fakt nevím co stím
- lukas258
- Kontaktovat uživatele:
nevíte někdo vyrobní označrní tohodle
http://auto.aukro.cz/vari-terra-vlecka- ... 03987.html
Terra prusak oleje
Ahoj chlapi, prosakuje mi olej pod hlavou jak se to dá odstranit mám hlavu s vroubkováním foto posílám.
Pokud se nemílím tak je to Jednonápravový návěs ANV-350lukas258 píše:nevíte někdo vyrobní označrní tohodle
- lukas258
- Kontaktovat uživatele:
ja leju do tery m2t protožr mám strach že to něco udělá ale novým vněcem se nebráním v olejích se totíš moc neviznám někdo mi to ještě nevysvětlil a nai nevysvětlí jediný kdo tomuto hoví je asi jen strejdarendos píše:Možná by byla zajímavější otázka kdo jaký olej používá...Já osobně Castrol Garden v poměru 1:40-50 podle stroje. 1:40 do Terry a pily,1:50 do křoviňáku a postřikovače ,obojí Oleomac.lukas258 píše:v jakým pomněru ředíte benzín s olejem
Olej M2T už leju jen do filtru Terry.
- lukas258
- Kontaktovat uživatele:
tak sme dneska po hé dobje se strejdo nahoduli teru projel jsem se s ní po dvoře a pak zase dotlačil spátky do garáže došl benzín tak někdy v tejdnu musim pro palivo tak uš věřím že na slovo boží to nejede ale překvapilo mně jak to má velký vybrace na řidítka sem si jednu cvíli myslel že ji neudržím nevíte někdo jak je zminimalizovat nebo nto bilo jen tím že uštam bylo málo benzínu fak nevím
- lukas258
- Kontaktovat uživatele:
12rendos píše:Já rozhodně nejsem žádný detailista, ale prosím tě ,jen tak pro upřesnění kolik ti je let?lukas258 píše:tak sme dneska po hé dobje se strejdo nahoduli teru projel jsem se s ní po dvoře a pak zase dotlačil spátky do garáže došl benzín tak někdy v tejdnu musim pro palivo tak uš věřím že na slovo boží to nejede ale překvapilo mně jak to má velký vybrace na řidítka sem si jednu cvíli myslel že ji neudržím nevíte někdo jak je zminimalizovat nebo nto bilo jen tím že uštam bylo málo benzínu fak nevím
To je tedy dost smutné...
Je dost nepravděpodobné, že by Ti někdo na fóru poradil, jak se zbavit "dost velkých vibrací". Některé věci se dají popsat jen těžko a je též těžké si je podle popisu představit. Třeba máš hnutou kliku (ačkoliv na teře jsem to na vlastní oči ještě neviděl) a třeba jsi ji držel asi jak píšeš. To my nevíme, nejsme jasnovidci.
Je dost nepravděpodobné, že by Ti někdo na fóru poradil, jak se zbavit "dost velkých vibrací". Některé věci se dají popsat jen těžko a je též těžké si je podle popisu představit. Třeba máš hnutou kliku (ačkoliv na teře jsem to na vlastní oči ještě neviděl) a třeba jsi ji držel asi jak píšeš. To my nevíme, nejsme jasnovidci.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”