dvoububnovy navijak
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: dvoububnovy navijak
tento navijak jsem vyráběl sousedoj před 5 lety ovládání elektropneumatické
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
toho se neboj že neutahnejimV píše:no ale nevim jestli mi to zaruci tah 5 tun
-
Nemám vyfocené to obložení ale jsou to klasické brzdové destičky taky mě to překvapilo jak to tahá ono to neklouzlo ani když jsem to zkoušel ladu nivu zabržděnou na asfaltě a stačilo trochu poháhnout na provázek tak že v pohodě já to mám takvilo380 píše:veľa ludí robí treciu spojku tak že nechá celé obloženie ako disk, ale ak chcete zvýšiť tažnú silu tak treba z toho obloženia vysústružiť ten stred ( obloženie musí mať tvar medzikružia), ty máš to obloženie navarené na obvode (ináč velmi šikovne a jednoducho vymyslené ) tým pádom to nešmýkaViťa1 píše:No já jsem tam místo lamely navařil brzdové destičky pěkně jednu vedle druhé a jen potáhnu za provázek a dobře bere zatím neklouzla
Každý dobrý skutek je po zásluze potrestán
ja som to tu niekde asi videl, brzdové obloženie navarené na kotúči, nedával si tam náhodou na zachytenie axialnej sily kuželíkové ložisko?Viťa1 píše:Nemám vyfocené to obložení ale jsou to klasické brzdové destičky taky mě to překvapilo jak to tahá ono to neklouzlo ani když jsem to zkoušel ladu nivu zabržděnou na asfaltě a stačilo trochu poháhnout na provázek tak že v pohodě já to mám takvilo380 píše:veľa ludí robí treciu spojku tak že nechá celé obloženie ako disk, ale ak chcete zvýšiť tažnú silu tak treba z toho obloženia vysústružiť ten stred ( obloženie musí mať tvar medzikružia), ty máš to obloženie navarené na obvode (ináč velmi šikovne a jednoducho vymyslené ) tým pádom to nešmýkaViťa1 píše:No já jsem tam místo lamely navařil brzdové destičky pěkně jednu vedle druhé a jen potáhnu za provázek a dobře bere zatím neklouzla
malosériové sústruženie, vyrobím alebo navrhnem aj celé funkčné prvky (medziprevodovky, navijáky...)
Slovensko Bytčiansky okres
www.lesotech.estranky.cz
Slovensko Bytčiansky okres
www.lesotech.estranky.cz
-
Ne já ne kuželíkové ložisko by fungovalo asi ale mám obyčejné axialní teda jedno stálo kolem tří stovek tak doufám že něco vydržívilo380 píše:ja som to tu niekde asi videl, brzdové obloženie navarené na kotúči, nedával si tam náhodou na zachytenie axialnej sily kuželíkové ložisko?Viťa1 píše:Nemám vyfocené to obložení ale jsou to klasické brzdové destičky taky mě to překvapilo jak to tahá ono to neklouzlo ani když jsem to zkoušel ladu nivu zabržděnou na asfaltě a stačilo trochu poháhnout na provázek tak že v pohodě já to mám takvilo380 píše:veľa ludí robí treciu spojku tak že nechá celé obloženie ako disk, ale ak chcete zvýšiť tažnú silu tak treba z toho obloženia vysústružiť ten stred ( obloženie musí mať tvar medzikružia), ty máš to obloženie navarené na obvode (ináč velmi šikovne a jednoducho vymyslené ) tým pádom to nešmýkaViťa1 píše:No já jsem tam místo lamely navařil brzdové destičky pěkně jednu vedle druhé a jen potáhnu za provázek a dobře bere zatím neklouzla
no prozatimtam necham ty zubove spojky ale dalsi pruser odesla me kostka hydrauliky
mel jsem to rozdelane ale odesly jenom gumucky v kostce tak uz to maka
no a vcera odesel reduktor tak nemam cas na navijak ale ve 2300 uz traktor jezdil
-
Mě praskl ten mezikus co je na něm portál měnili jsme to na cestě
no tak v patek jsem delal druhy reduktor no same radosti
tak jsem konecne dovezl kalene spojky atd. tak muzu pokracovat
A nemáš nejaké nové foto?jimV píše:tak jsem konecne dovezl kalene spojky atd. tak muzu pokracovat
Mihi
Mihi
nemam dneska jsem zavaril bubny a jsou nachystane na nasazeni a udelal jsem si stahovak na bubny jednoduche jak facka a to me napadlo pri prvnim pivu jo jinak se omlouvam ale nemam vubec cas a tyden nesel internet
-
- Kontaktovat uživatele:
mě by zajímalo jak vlastně vůbec profesionální dvoububen maká a nějaké video s ním? jednobuben je jasnej všude je vidět ale 2 buben jsem ještě neviděl v plném výkonu někde v lese, tak jestli bych mohl poprosit o nějaké video jestli znáte díky.