Bielorus EO 2621

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
Johny1490

Re: Bielorus EO 2621

#2506 Nový příspěvek od Johny1490 »

Tak bager mam už doma a čislo na rame som za toho boha nevedel najst tak som dal čislo čo bolo na štitku v kabine na pristrojovke..a teraz musim doma všetko poprečistovat aby to krasne štartovalo ked to teda vam chyta aj na 55ky:))
Ako si ho nakonec dostal domov? po vlastných?

Bielorus 560MTH

#2507 Nový příspěvek od Bielorus 560MTH »

Ja som dal poistovakovi čišlo ake som dal poistka je uzavreta mne išlo hlavne aby bola uzavreta pri premiestnovani:)a možno som sa aj trafil lebo napr na zetore je čislo ramu na štitku aj na rame tak aj na rusakovi by to mohlo byt skusim ho zajtra pozret teda vtych miestach to čislo a uvidim či som sa trafil:) a jasne išiel po vlastnych už je doma na dvore 3MTH sa natočili kym sa dostal domov...teraz čo treba robit na nom už pekne z pohodlia domova nie cestovat za nim 40km...

farmářJH

#2508 Nový příspěvek od farmářJH »

mám tam dvě šestky za sebou jak má být a nemohu si vůbec stěžovat :)
Bělorus 2621A, ZETOR 6748.Opel Campo-dělník největší a nejvěrnější :)

pedro643

#2509 Nový příspěvek od pedro643 »

Dnes sa nám stala taká vec, išli sme po zime naštartovať rusa že ho preparkujeme blišie k zdroju vody a trochu ho osprchujeme ale nastala zrada. Keď sme začali štartovať tak štarter pretočil motor asi 2krat a potom ani za boha nechcel točiť, pastorok sa vysunie normálne ale štarer vôbec nema snahu sa točiť. V čom môže byť chyba?

petr-tom

#2510 Nový příspěvek od petr-tom »

dej minus z baterky přímo k startéru a uvidíš.
Přílohy
Fotografie0218.jpg

ipo

#2511 Nový příspěvek od ipo »

Tak dnes som skúšal prezut tie gumy a čuduj sa svete s kolegom sme to za dve hodiny dost v pohode zvládli. Samo že za pomoci ,rusa, lebo odlepit gumu by asi bolo nad moje sily. A to som ešte musel aj klúč zvárat lebo som nemal vhodný orech. Ale asi by som to nechcel robit každý den! :D

cont33

#2512 Nový příspěvek od cont33 »

ipo píše:Tak dnes som skúšal prezut tie gumy a čuduj sa svete s kolegom sme to za dve hodiny dost v pohode zvládli. Samo že za pomoci ,rusa, lebo odlepit gumu by asi bolo nad moje sily. A to som ešte musel aj klúč zvárat lebo som nemal vhodný orech. Ale asi by som to nechcel robit každý den! :D
ale určite si nepoužil ten špecialny kompresor čo k rusovi davali,,,,, :pumpa:
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

ipo

#2513 Nový příspěvek od ipo »

Aký špecialny kompresor? Ohladne ,rusa, mám chabé vedomosti tak ma zasvät :) Mal som len dve monterajzne, kladivo a trochu gélu

pedro643

#2514 Nový příspěvek od pedro643 »

petr-tom píše:dej minus z baterky přímo k startéru a uvidíš.
tak som to skušal a robi to to iste, ja si myslím že je cievka po smrti, aspoň v to dufam dofam lebo nahradny štarter neviem kde by som zohnal.

cont33

#2515 Nový příspěvek od cont33 »

ipo píše:Aký špecialny kompresor? Ohladne ,rusa, mám chabé vedomosti tak ma zasvät :) Mal som len dve monterajzne, kladivo a trochu gélu
ved som ti tam dal smajlíka aký kompresor.... :D k novemu rosovi bola ručná pumpa taká ako aj k žiguláku.... :vysmech: ale bol k tomu aj taký špesialný prípravok čo bol vlastne držiak trisky z ventilom na ktorý si našroboval hadicu. jednu trisku si zhodil dolu a nmiesto nej nahodil ten držiak. samozrejme vstrekovacia trubka išla len tak momo na troške nafty predsa nezáležalo a natočil si rusa na tri válce a ten jeden fungoval ako kompresor.... Mali to sudruhovia riadne premakané..... :hvezda:
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

cont33

#2516 Nový příspěvek od cont33 »

pedro643 píše:
petr-tom píše:dej minus z baterky přímo k startéru a uvidíš.
tak som to skušal a robi to to iste, ja si myslím že je cievka po smrti, aspoň v to dufam dofam lebo nahradny štarter neviem kde by som zohnal.
zoženieš v polsku bez problemu ale hadam ti ho ešte niekto čo robí štartéry zrepasuje....

Johny1490

#2517 Nový příspěvek od Johny1490 »

ved som ti tam dal smajlíka aký kompresor.... k novemu rosovi bola ručná pumpa taká ako aj k žiguláku.... ale bol k tomu aj taký špesialný prípravok čo bol vlastne držiak trisky z ventilom na ktorý si našroboval hadicu. jednu trisku si zhodil dolu a nmiesto nej nahodil ten držiak. samozrejme vstrekovacia trubka išla len tak momo na troške nafty predsa nezáležalo a natočil si rusa na tri válce a ten jeden fungoval ako kompresor.... Mali to sudruhovia riadne premakané.....
Tak to je v prdely toto, taketo niečo som ešte nepočul :D Inak nafukat koleso je docela problem, mne kompresor tlačí 8atmosfer ale dlho to fuka lež to je nafukane.... Rusi mali všetko premyslene a nadčasové, to sa mi lubi.....

ipo

#2518 Nový příspěvek od ipo »

Tak to je fakt sila! He he ale ručne to fúkat tak to radšej obetovat trošku nafty hlavne že to fungovalo. Kompresorom to bolo o život ešte že je tam nie velký tlak. Ozaj tie staré gumy nechcete za simbolickú cenu? Ako kvetináč! :smich:

cont33

#2519 Nový příspěvek od cont33 »

ipo píše:Tak to je fakt sila! He he ale ručne to fúkat tak to radšej obetovat trošku nafty hlavne že to fungovalo. Kompresorom to bolo o život ešte že je tam nie velký tlak. Ozaj tie staré gumy nechcete za simbolickú cenu? Ako kvetináč! :smich:
takých kvetináčov mám že ani v holandani nemajú tolko tulipánov čo by sa dalo do nich vysadiť... :smich:

ipo

#2520 Nový příspěvek od ipo »

Ved to! Raz som bol ,nočnou hodinou, zobrat jednu prednú gumu z majorca lebo manželka chcela kvetináč! Teraz ked som jej urobil ,pyramídu, nema tam čo dat, porazí ma! :smich: Asi to zakopem detom nech si ,nabiju držku, :smich: Ozaj duše tam boli 12x36 a gumy sú 15,5x38 to by nemalo vadit?

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“