Malotraktor GUTBROD
Moderátor: DYK
Re: Malotraktor GUTBROD
...... ahoj Jirko , nič sa nedeje ... mal som 60siatku , tak sme sa zišli na chalupe celá familia , že to trocha oslavíme ..len že ráno pred oslavami sa mi rapidne zhoršil zdravotný stav. Tak sme sa premiestnili nazad do BA , liečba .... a ešte včera som mal 38,4 .... no skrátka ,od Velkej noci sa mi volajako nedarí ...13.5 idem do česka , s mojím otcom to tiež nevyzerá ružovo , tak ma bracho zavolal ... tuto , ten náš spolok zatial sledujem len na pol oka , teraz mám vážnejšie starosti , tak sa nehnevajte ...
- SERDA
OK Palo,
v poho. A dodatečně vše nejlepší a hlavně zdravíčko všem. No já včera taky taky nic neudělal - se mě po2hé narodil syn, svezl se z blbem a stál při něm svatej.
v poho. A dodatečně vše nejlepší a hlavně zdravíčko všem. No já včera taky taky nic neudělal - se mě po2hé narodil syn, svezl se z blbem a stál při něm svatej.
Serda
Ten navijak planuješ kde na traktor? Bude len na vyproštovanie pri zapadnuti? alebo snim chceš aj nejake to drevo?
- SERDA
tak naviják bude pouze na 12V a chci ho použít na předek i zadek, rychlouchycení + zajistit a použití jen pro vyprostění vzhledem k mému terénu a něco jako kluzné sánky na kameny
Serda
Tak co, něco nového?
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- SERDA
Tome zatím připravuji jednotlivé díly pro kompletaci a víkend bohužel bude "bez Chleba" zítra jdu k našim dělat bránu a čeká mě uklidit 6 kubíků ornice.
Serda
Tak snad se s tím rychle vypořádášSERDA píše:Tome zatím připravuji jednotlivé díly pro kompletaci a víkend bohužel bude "bez Chleba" zítra jdu k našim dělat bránu a čeká mě uklidit 6 kubíků ornice.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Moc pěkně ta přední hydraulika vypadá Jsem zvědav i na zbytek radlice.
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Nedělní chvilka poezieSERDA píše:tak jsem něco málo udělal - přední otoč a sjezd na zahradu
Moc hezký
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
ahoj Jirko , ako vždy perfektná práca len mi robí vrásky tá Tvoja záhrada - tam by to chcelo radšej štvorkolku ...ked vidím , ako musíš oklepávať popol s cigarety pod zadné kolesá aby si mohol vyjsť hore s tej záhrady..... ....ja som bol doma v N . Bore , ale bolo málo času ... tak sa maj , nech sa Ti darí ...
- SERDA
Jo chvilka poezie .. , prdel jsem měl staženou jak svina.
Palo škoda, mohl jsi se stavět na kafčo. Snad příště budeš mít čas.
Palo škoda, mohl jsi se stavět na kafčo. Snad příště budeš mít čas.
Serda
- SERDA
Tak se s váma na týden loučím. V pátek ráno jedu na rybačku směr Orlík .
Čágo všem
Čágo všem
Serda
...ahoj , Jirko - užijte si to a vráťte sa v poriadku ... ..
- SERDA
Tak čau všem,
jsem zpět a makám na hydraulice a snad zítra bude fachčit . Foto a video samo.. , teda pokud to bude makat napoprvé
jsem zpět a makám na hydraulice a snad zítra bude fachčit . Foto a video samo.. , teda pokud to bude makat napoprvé
Serda