Bielorus EO 2621

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
Johny1490

Re: Bielorus EO 2621

#2476 Nový příspěvek od Johny1490 »

No tak ja radšej kupim silnejšiu lebo su tam tak 30eurove rozdiely ked je slabšia mam už najdenu 135AH 1000A štartovaci a je to blizko mojho okolia len či ju maju skladom nejak 163ečiek stoji a ma rozmer aky sa tam zmesti:)
Trošku draha nie? ja som za 90ku dal 75euro tušim. Ale pokial je to nejaka Varta abo tak tak to neni zle...

loftlv
Kontaktovat uživatele:

#2477 Nový příspěvek od loftlv »

Bielorus 560MTH

#2478 Nový příspěvek od Bielorus 560MTH »

Ano je to varta ale nemali ju tak som narychlo kupil Vartu 110AH 920A štartovaci ta vyšla 122eur ale bez toho spreja by ho ani ta nenatočila:)Bielorus chytil a krasny chod nahodil po par minutach lebo najprv haprovalo čerpadlo ale potom pekne držal volnobeh všetko je pozdvihane hydraulika bez problemov išla všetko podkop zdvihnuty podpery aj radlica a všetko odskušane brzdy radenie všetko funkčne akurat rozvadzače bude treba pozret na prednu radlicu a petky ten prepušta olej inak všetko uplne funkčne a MTH su skutočne lebo funguje tachometer a je tam natočenych 591MTH som sa sekol som pisal 560MTH:)A k tej baterke nema silu na natočenie toho motora ma problemy a to je teplo a motor bol zohriaty chce to ovela silnejšiu baterku alebo dve musim to pozistovat ake zvolit...

Johny1490

#2479 Nový příspěvek od Johny1490 »

Ano je to varta ale nemali ju tak som narychlo kupil Vartu 110AH 920A štartovaci ta vyšla 122eur ale bez toho spreja by ho ani ta nenatočila:)Bielorus chytil a krasny chod nahodil po par minutach lebo najprv haprovalo čerpadlo ale potom pekne držal volnobeh všetko je pozdvihane hydraulika bez problemov išla všetko podkop zdvihnuty podpery aj radlica a všetko odskušane brzdy radenie všetko funkčne akurat rozvadzače bude treba pozret na prednu radlicu a petky ten prepušta olej inak všetko uplne funkčne a MTH su skutočne lebo funguje tachometer a je tam natočenych 591MTH som sa sekol som pisal 560MTH:)A k tej baterke nema silu na natočenie toho motora ma problemy a to je teplo a motor bol zohriaty chce to ovela silnejšiu baterku alebo dve musim to pozistovat ake zvolit...
Baterka nemože byt slaba ked je nová :) 110amperova musi točit jak nič. Samozrejme stlačena spojka alebo aspon vypate čerpadla vzadu ked startujes ale to hadam vies. Tak potom bude na 90% problem v kostre, mna to raz hodne potrapilo. Normalne ked ho budes mat doma treba kostru poriabne spravit, dat nove kable ,očká , svorky na baterku a bude to dobre. Teda pokial si ten štarter poriadne prečistil. :)

petr-tom

#2480 Nový příspěvek od petr-tom »

Je to kostrou, tím odpojovačem baterky mě to nešlo taky měl jsem tam 110 a netočil tak jsem to propojil na zkoušku startovacím kabelem a malem to překroutilo traktor , tak jsem to celé předělal přímo z baterky na šroub u startéru a k altiku jsem dal vypínač na přístrojovku. Tet startuje na 45 jak prdlej v zimě bych to na ní asi nenastartoval tak pomužu kablema a teplej jde na otočení.

Bielorus 560MTH

#2481 Nový příspěvek od Bielorus 560MTH »

No ved mne to nejde do hlavy ked čitam že vam to toči na ovela slabšie baterky a štarter tomu ver že je poriadne spraveny som elektrikar a bol riadne zgeneralkovany tak to bude robit teda kostra alebo celkovo kable a tak čerpadlo sa zapina v predu o tom viem a tak ešte čo sa tam zapina a vypina jedna dlha paka tam je asik mam ja niečo zapnute sa my to tak vidi ja som bol 4krat pri tom stroji predtym som sa nejak nad nim nezamyšlal tak neviem kde čo je to doma ked bude tak sa ide riadne porobit lebo na prace okolo domu sa zide je jej koopec:)a ešte ktomu ako ho previest asi pojdeme po vlastnej osi idem poistku založit aj kupnu zmluvu len čo dalej až ma ty komedianti zastavia či to bude stačit a ešte zaboha neviem aka skupina musi byt vodičak ved hej je to tažke a aj traktori su tažke ved T by malo stačit či nie??

Johny1490

#2482 Nový příspěvek od Johny1490 »

No ved mne to nejde do hlavy ked čitam že vam to toči na ovela slabšie baterky a štarter tomu ver že je poriadne spraveny som elektrikar a bol riadne zgeneralkovany tak to bude robit teda kostra alebo celkovo kable a tak čerpadlo sa zapina v predu o tom viem a tak ešte čo sa tam zapina a vypina jedna dlha paka tam je asik mam ja niečo zapnute sa my to tak vidi ja som bol 4krat pri tom stroji predtym som sa nejak nad nim nezamyšlal tak neviem kde čo je to doma ked bude tak sa ide riadne porobit lebo na prace okolo domu sa zide je jej koopec:)a ešte ktomu ako ho previest asi pojdeme po vlastnej osi idem poistku založit aj kupnu zmluvu len čo dalej až ma ty komedianti zastavia či to bude stačit a ešte zaboha neviem aka skupina musi byt vodičak ved hej je to tažke a aj traktori su tažke ved T by malo stačit či nie??
Musiš mat nato Cčko vodičak uz som ti to pisal. Musis mat zaplatenu poistku a typovy preukaz a mozes ist a nic ti nepovedia. A stu kostru som ti tiez napisal čo maš robit, nove kable očka svorky a pripadne novy bateriovy spinač a štarter ti omota kolem celeho bagra :)

Bielorus 560MTH

#2483 Nový příspěvek od Bielorus 560MTH »

Tak poistka neni problem cečko ma druhy brat to neni problem ale ten preukaz nevedia najst bol expedovany aj s Bielorusom ten ale ostal v BN a preukaz išiel udajne do PD volal som tam a nevedia ho najst jebnee ma teraz neviem či mam ist bez neho...

Johny1490

#2484 Nový příspěvek od Johny1490 »

Tak poistka neni problem cečko ma druhy brat to neni problem ale ten preukaz nevedia najst bol expedovany aj s Bielorusom ten ale ostal v BN a preukaz išiel udajne do PD volal som tam a nevedia ho najst jebnee ma teraz neviem či mam ist bez neho...
,
Bez neho ti nespravia poistku lebo nemaš čislo ramu nič potrebuješ to mat na papiery....

Bielorus 560MTH

#2485 Nový příspěvek od Bielorus 560MTH »

A to čislo ramu nie je na rame??ved som volal s poistovakom a ten nepotrebuje papier ale policajti hej:)

Johny1490

#2486 Nový příspěvek od Johny1490 »

Jaj, no unas ti ani poistku neuzatvori ked neni papier :smich: No policajti papier potrebuju tak skus zhanat....

Bielorus 560MTH

#2487 Nový příspěvek od Bielorus 560MTH »

Hee ja mam takeho znameho že pytam sa ho neviem presne kolko važi ani aky ma obsah bude si to poistovna overat či som dal spravne udaje? a on čo my uzavreme to bude a to sa nestaraj:D počuj inak cca aky ma obsah motora nevieš??

Johny1490

#2488 Nový příspěvek od Johny1490 »

čo ja viem nejak 5 6tisic a cca 80koni

jirkasbk

#2489 Nový příspěvek od jirkasbk »

zdravim vsechny :) ,predni rozvadec(kostka) se rosi ze skoro tece co s tim?kdo to mel rozdelane ?jde to opravit-jsou tam jen o krozky a nejake manzetky a nebo je tam presne prousena futra?mozna nejlepsi pokud nekdo dela repasy kus za kus tak to jen vymenit co radite dekuji.
11022011137.jpg

petr-tom

#2490 Nový příspěvek od petr-tom »

Rozdělané jsem to neměl , ale budou tam manžety . Mělo by to jit opravit.

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“