Chov koní
Re: Chladnokrevníci
To máš pravdu. Je krásně stavěnej. Ne jak ty Poláci který stály vedle. To jsou jen hroudy masa.
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
Nebol on aj koňom roka na slovensku??
U nás to nejspíš vyhraje KORÁL:http://www.zemskyhrebcinecpisek.cz/
agrokomplex II. miesto r 2002major3011 píše:Nebol on aj koňom roka na slovensku??
Zetor 6748
mne sa zdá že nebol lebo do teraz boli len ty špejlonohý kone roky ale v roku 2010 bol vytazom Norik Muranskymajor3011 píše:Nebol on aj koňom roka na slovensku??
Jantár
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
-
prosím o radu ma niekto nejaké skusenosti čo najlepšie zaberá na narastene žive meso? Po pripade poradiťv ako sa ho zbaviť .
Stalo sa totiž to že sa konik poranil , nebolo to nejak hlboke skôr taký škrabanec medzi pred. nohami a aj napriek dezinfekcii mu narastlo žive meso cca. ako menší orech ako sa toho da zbavyť Ďakujem za každú radu
Stalo sa totiž to že sa konik poranil , nebolo to nejak hlboke skôr taký škrabanec medzi pred. nohami a aj napriek dezinfekcii mu narastlo žive meso cca. ako menší orech ako sa toho da zbavyť Ďakujem za každú radu
záleží kedy sa to stalo či to nie je iba zapuchnuté skus veterinara alebo to nafot potom by sme to lepšie videli a posudili
-
no jedna sa o toto , to červene okolo po srsti je krv ktorá sem tam začne tiecť von ( akoby mokvať)
- super 50 sk
na co vlastne cakas uz davno si mal volat veterinara
-
Ano mal a aj som volal a boli 2 nezav. na sebe , a rada bola nie vyrezať ale natierať zinkovou masťou , že to skape samé po určitom čase , keď to natieram tak to schne ale ako nahle je kôň vonku a začnú ho muchy oštarovať tak to začne mokvať .
Práve preto sa pýtam či ma niekto z niečim podobným skúsenosť , bo ako sa vraví - viac hlav viac rozumu a skuseností.
Práve preto sa pýtam či ma niekto z niečim podobným skúsenosť , bo ako sa vraví - viac hlav viac rozumu a skuseností.
- super 50 sk
co je to za veterinar ked lieci po telefone potom to aj tak vypada chudak kon
-
nj po telefone ale boli a videli ,( preto nezavisle 2 bo boli pripušťať kravky cca po 1tyždni po sebe a ten 1 mal dovolenku tak som musel volať 2 )
Na ty mouchy POZOR, aby mu tam nezanesli infekci !!!, nebo aby příliš nezpomalili hojení - to pak vůbec není dobré !
Pokud myslíš, že ta mast pomáhá - ráno namazat, ovázat obvazem (jako postroj na psa - kolem hrudi a křížit přes prsa).
Obvázat né příliš, aby to opět nemokvalo, ale ty mouchy - vážně by na to neměli mít přístup.
Toto se hojí pomalu, ale rozhodně bez much a jiné nečistoty.
Počítej s hojením několik týdnů.
Pokud myslíš, že ta mast pomáhá - ráno namazat, ovázat obvazem (jako postroj na psa - kolem hrudi a křížit přes prsa).
Obvázat né příliš, aby to opět nemokvalo, ale ty mouchy - vážně by na to neměli mít přístup.
Toto se hojí pomalu, ale rozhodně bez much a jiné nečistoty.
Počítej s hojením několik týdnů.
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.
Ještě zkus zajít do normální lékarny a poraďit se.
Zkušený a dobrý lékarník poradí lépe než lhostejný veterinář !
Fakt !
Zkušený a dobrý lékarník poradí lépe než lhostejný veterinář !
Fakt !
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.