Nazdar chlapi, zajímalo by mì jaký je rozdíl mezi normálním a vinièním zetorem. Jestli je to jenom ve zúžených nápravách a menší kabinì nebo jestli tam jsou i jiné úpravy.
ja jenom vim ze jak je ten traktor z uzeny tak na tom strasne skrkaji kvalty napr 5213 tzv farmar mame ho ve skole a radit na nem je porod ale kdyz se da meziplyn tak to docela jde pokud sem napsal kravinu s tim z uzenim a nemato na to razeni zadny vliv tak me opravte pisu poze z vlastni zkusenosti a jezdil sem ze 3 traktorama 5213 a jen u jednoho se dalo pekne radit ono ale asi taky zalezi kolik s tim jezdi lidi a jeste si myslim ze jsou na tom hodne vyhroceny ceny muj nazor kdyztak me nekdo kdo tomu rozumite opravte dikec
pirat píše:ja jenom vim ze jak je ten traktor z uzeny tak na tom strasne skrkaji kvalty napr 5213 tzv farmar mame ho ve skole a radit na nem je porod ale kdyz se da meziplyn tak to docela jde pokud sem napsal kravinu s tim z uzenim a nemato na to razeni zadny vliv tak me opravte pisu poze z vlastni zkusenosti a jezdil sem ze 3 traktorama 5213 a jen u jednoho se dalo pekne radit ono ale asi taky zalezi kolik s tim jezdi lidi a jeste si myslim ze jsou na tom hodne vyhroceny ceny muj nazor kdyztak me nekdo kdo tomu rozumite opravte dikec
A turbo to nemalo? Jazdil už niekto s Trojvalcovým Turbom?
tak chlapi ono ve vinohrade nejak moc vykonu nepotrebujete vzdit tam taha jen nejake mulcovace vykyvne sekce,seckovaci sekce,postrikovac a lezevanu na hrozny takze pokud tam nejsou nejak vyrazne kopce tak s tim nema ani 5213 problemi mi ji mame ve skole a jeste to tam ma jeden vinar a obdelava s tim vinohrady a rika ze bez jakych kolik problemu mi mame doma teda 6011 4 valec a ten si jenom brumla (kdyz to prezenu)