Malotraktor GUTBROD
Moderátor: DYK
Re: Malotraktor GUTBROD
...... ahoj , tak neviem , ty taký pečlivý , šikovný človek a vo výrobnej hale , máš bordel ..... tam na zemi , ti leží spojovací materiál , ktorý má určite svoje vyhradené miesto v priehradke , na montážny materiál ..... ... ...a ked mám byť úprímný , tak tie " žiguli " mi tam nepasujú .... ale aj tak , prajem všetko dobré ....
Tak předpokládám, že ty podložky patří k tomu rámu, jsou tam díry ještě na dva šrouby, které tam nejsou zašroubované. Oproti mojem "pracovnímu prostředí" je tohle naprosto sterilní... Já jak začnu dělat, to je teprv kolem všehopavel601 píše:...... ahoj , tak neviem , ty taký pečlivý , šikovný človek a vo výrobnej hale , máš bordel ..... tam na zemi , ti leží spojovací materiál , ktorý má určite svoje vyhradené miesto v priehradke , na montážny materiál ..... ... ...a ked mám byť úprímný , tak tie " žiguli " mi tam nepasujú .... ale aj tak , prajem všetko dobré ....
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- SERDA
Palo - tak bordel ten já miluju, pořádek je na houby, to pak nic nenajdu a takhle aspon hned vidím kde co je.
Tome - no tak ted na tom poslednim ( automat W124 - 250D, 300tis na hrbu,1991,aut. uzávěrka dif) tak do 9 litrů město,dálka7,5-8. Mám už 4tý a nejmín jsem jezdil s 200D kombi za 6l po městě, až neuvěřitelné na 26 let staré auto a půl mega najeto (ale nechal jsem udělat čerpadlo a vstřiky)
a svár nevidíš páč u pístnice je to jen heftlí
Tome - no tak ted na tom poslednim ( automat W124 - 250D, 300tis na hrbu,1991,aut. uzávěrka dif) tak do 9 litrů město,dálka7,5-8. Mám už 4tý a nejmín jsem jezdil s 200D kombi za 6l po městě, až neuvěřitelné na 26 let staré auto a půl mega najeto (ale nechal jsem udělat čerpadlo a vstřiky)
a svár nevidíš páč u pístnice je to jen heftlí
Serda
Paráda. Mě by se líbilo nějaké Piano (W123) na ježdění, dvoulitr by bohatě stačil. Ty spotřeby jsou nádherné, motory jednoduché, a auto celkově spolehlivé a s trochou péče nesmrtelné.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- SERDA
PŘESNĚ TAK,
proto jiné nechci, je to nesmrtelný a jezdíš a jezdíš (já denně celorok) . nechaj se sehnat pekný kousky za super prachy pro pověst drahé káry, ale opak je pravdou. poj u Wistenrotu platim 2650,- rok.
a hlavně bezpečný - já stál ona jela 40 a perlička, 9hod ráno a baba mě řelka, že už jsm od rána druhej
proto jiné nechci, je to nesmrtelný a jezdíš a jezdíš (já denně celorok) . nechaj se sehnat pekný kousky za super prachy pro pověst drahé káry, ale opak je pravdou. poj u Wistenrotu platim 2650,- rok.
a hlavně bezpečný - já stál ona jela 40 a perlička, 9hod ráno a baba mě řelka, že už jsm od rána druhej
Serda
- SERDA
Pavle, pro tebe pohled přední - už se ti to líbí (blinkry) ? Ještě tam přijde černá maska.
Serda
.......... no ahoj , mne skorej zaujal ten pohľad zo zadu ... ..to pivo , to je Kapitán ? .. Jirko , je to
To pivo je Březňák. Jakou černou masku tam ještě chceš dávat? Já bych to nechal takhle. Zbytečně to přeplácat. Kdy budeš dělat horní kapotu?
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- SERDA
jj Březnák, Kapitána nám prodal Klaus . Maska bude jen taková mřížka - dám nejdřív foto a pak se uvidí ,ale zas jako nutně tam být nemusí.
Serda
...... neverím , to je prelepená etiketa , to by klaus neurobil ... jirko , a flaša niečoho lepšieho by sa tam nevmestila ..? ...a k tomu takú násosku ako majú šumacheri ...
- SERDA
Kucí, už jste to viděli? Dnes mě to poslal kámoš. Jestli to není fake , tak to docela ujde ne?
Serda
Už jsem to viděl, ale podle mě je to fake. Vývoj takového traktoru je drahý a pro škodovku by to celkem kontraproduktivní. A když už nic jiného, tak vypadá jako v pc předělaný starý Ferguson. Sice hodně předělaný, ale ta přední náprava je jasná.
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
......jo jo , to je nová 30 !!! ....až na tu Ačkovú prednú nápravu a volant ...
- SERDA
a vovo tom to je. Jsem rád, že jsem pobavil naše bratry .
No tak zpátky do realu - foto te masky a ted včíl mudruj.
Nemám moc dlouhé ta ramena? Rozteč děr je 300mm a od sebe budou cca 180mm
No tak zpátky do realu - foto te masky a ted včíl mudruj.
Nemám moc dlouhé ta ramena? Rozteč děr je 300mm a od sebe budou cca 180mm
Serda
.... ahoj , -moj názor - ako netraktorista -tie ramená daj do vodorovnej polohy ( pracovnej ) , a šablonou si vytvor úhol aký to bude robiť s namontovaným pluhom ...úhol určite budeš mať štelovací , ide len o to , aby ti to " nechytalo " o predné kolo .. no a podla toho , by som riešil dlžku tých spodných ramien ....-ja by som si dovolil zaťial len tolko ...... čierna maska , ale nad ňou bude nerezový nápis SERDA ....