dvoububnovy navijak
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: dvoububnovy navijak
Keď zoženieš foťák tak to pofoť, sme zvedaví...Už sa tešíme na videjko. Naviják budeš používať v ťažbe alebo iba pre seba-samo-domo?
Mihi
Mihi
Mihi
navijak je urcen do tezby na denni praci
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
jime držím palce z fotek to je zatím dost dobre .
no tak dnes jsem nebyl tahat tak sem trosicku pokrocil a dal sem nabit baterky este to neni nabarvickovane a le jak rikam barva netaha
jak to vidím začínám litovat , že jsem ty šnekovky kdysi neznárodnil všechny
jojo to byla chyba jinak skvela spolu prace dik
spojky budou na kazdem bubnu 4 zubove ale uvazuju o tom ze kdyz to nebude pekne vypinat tak bych tam dal treci s lkt
-
Tak jsem zvědavý jak je vyřešíš potřebuju taky udělat jednu zubovou asi si počkám neměl by jsi lepší dát jednu zubovou a jednu lamelu když už je ta možnost lamela je přeci jen pohodlnější
Každý dobrý skutek je po zásluze potrestán
aky prevod je u u tej snekovky ?
nevim ty lamely jsou zaprve moc drahe a nezarucuji plny prenos sily zubova to zarucene prenese zubove spojky jsou vyfocene zde na prvni strance prevod 1/30
no tak jsem zjistoval kolik stoji jedna lamela na lkt a potrebujes jich tam 5 ajedna stoji 2300 no tak asi zustanu u zubovych spojek
-
No já jsem tam místo lamely navařil brzdové destičky pěkně jednu vedle druhé a jen potáhnu za provázek a dobře bere zatím neklouzla
Každý dobrý skutek je po zásluze potrestán
veľa ludí robí treciu spojku tak že nechá celé obloženie ako disk, ale ak chcete zvýšiť tažnú silu tak treba z toho obloženia vysústružiť ten stred ( obloženie musí mať tvar medzikružia), ty máš to obloženie navarené na obvode (ináč velmi šikovne a jednoducho vymyslené ) tým pádom to nešmýkaViťa1 píše:No já jsem tam místo lamely navařil brzdové destičky pěkně jednu vedle druhé a jen potáhnu za provázek a dobře bere zatím neklouzla
malosériové sústruženie, vyrobím alebo navrhnem aj celé funkčné prvky (medziprevodovky, navijáky...)
Slovensko Bytčiansky okres
www.lesotech.estranky.cz
Slovensko Bytčiansky okres
www.lesotech.estranky.cz
no ale nevim jestli mi to zaruci tah 5 tun