Malotraktor GUTBROD

Holder, Fendt, Hanomag, Porsche, Itma, Fiat, NewHoland, Valtra,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
pavel601

Re: Malotraktor GUTBROD

#361 Nový příspěvek od pavel601 »

...... ahoj , tak neviem :-/ , ty taký pečlivý , šikovný človek a vo výrobnej hale , máš bordel :-/ ..... tam na zemi , ti leží spojovací materiál , ktorý má určite svoje vyhradené miesto v priehradke , na montážny materiál ..... :( :) :) ... :friends: ...a ked mám byť úprímný , tak tie " žiguli " mi tam nepasujú .... ale aj tak , prajem všetko dobré ....

Tom

#362 Nový příspěvek od Tom »

pavel601 píše:...... ahoj , tak neviem :-/ , ty taký pečlivý , šikovný človek a vo výrobnej hale , máš bordel :-/ ..... tam na zemi , ti leží spojovací materiál , ktorý má určite svoje vyhradené miesto v priehradke , na montážny materiál ..... :( :) :) ... :friends: ...a ked mám byť úprímný , tak tie " žiguli " mi tam nepasujú .... ale aj tak , prajem všetko dobré ....
Tak předpokládám, že ty podložky patří k tomu rámu, jsou tam díry ještě na dva šrouby, které tam nejsou zašroubované. Oproti mojem "pracovnímu prostředí" je tohle naprosto sterilní... Já jak začnu dělat, to je teprv kolem všeho :smich:
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

SERDA

#363 Nový příspěvek od SERDA »

Palo - tak bordel ten já miluju, pořádek :tyty: je na houby, to pak nic nenajdu a takhle aspon hned vidím kde co je.

Tome - no tak ted na tom poslednim ( automat W124 - 250D, 300tis na hrbu,1991,aut. uzávěrka dif) tak do 9 litrů město,dálka7,5-8. Mám už 4tý a nejmín jsem jezdil s 200D kombi za 6l po městě, až neuvěřitelné na 26 let staré auto a půl mega najeto (ale nechal jsem udělat čerpadlo a vstřiky)
a svár nevidíš páč u pístnice je to jen heftlí :)
Serda

Tom

#364 Nový příspěvek od Tom »

Paráda. Mě by se líbilo nějaké Piano (W123) na ježdění, dvoulitr by bohatě stačil. Ty spotřeby jsou nádherné, motory jednoduché, a auto celkově spolehlivé a s trochou péče nesmrtelné.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

SERDA

#365 Nový příspěvek od SERDA »

PŘESNĚ TAK,
proto jiné nechci, je to nesmrtelný a jezdíš a jezdíš (já denně celorok) . nechaj se sehnat pekný kousky za super prachy pro pověst drahé káry, ale opak je pravdou. poj u Wistenrotu platim 2650,- rok.
a hlavně bezpečný - já stál ona jela 40 a perlička, 9hod ráno a baba mě řelka, že už jsm od rána druhej
Přílohy
Fotografie0027.jpg
Fotografie0026.jpg
Serda

SERDA

#366 Nový příspěvek od SERDA »

Pavle, pro tebe pohled přední - už se ti to líbí (blinkry) ? Ještě tam přijde černá maska.
Přílohy
předek.jpg
zadek.jpg
L bok.jpg
Serda

pavel601

#367 Nový příspěvek od pavel601 »

.......... no ahoj , :chytry: mne skorej zaujal ten pohľad zo zadu ... :) ..to pivo , to je Kapitán ? .. :) Jirko , je to 8)

Tom

#368 Nový příspěvek od Tom »

To pivo je Březňák. Jakou černou masku tam ještě chceš dávat? Já bych to nechal takhle. Zbytečně to přeplácat. Kdy budeš dělat horní kapotu?
TomAgro@seznam.cz

SERDA

#369 Nový příspěvek od SERDA »

jj Březnák, Kapitána nám prodal Klaus . Maska bude jen taková mřížka - dám nejdřív foto a pak se uvidí ,ale zas jako nutně tam být nemusí.
Serda

pavel601

#370 Nový příspěvek od pavel601 »

...... neverím , to je prelepená etiketa , to by klaus neurobil ... :vysmech: jirko , a flaša niečoho lepšieho by sa tam nevmestila ..? ...a k tomu takú násosku ako majú šumacheri ...

SERDA

#371 Nový příspěvek od SERDA »

Kucí, už jste to viděli? Dnes mě to poslal kámoš. Jestli to není fake , tak to docela ujde ne?
Přílohy
skoda_raptor_jpg_18323.jpg
skoda_raptor2_jpg_14353.jpg
skoda_raptor1_jpg_13154.jpg
Serda

Tom

#372 Nový příspěvek od Tom »

Už jsem to viděl, ale podle mě je to fake. Vývoj takového traktoru je drahý a pro škodovku by to celkem kontraproduktivní. A když už nic jiného, tak vypadá jako v pc předělaný starý Ferguson. Sice hodně předělaný, ale ta přední náprava je jasná.
TomAgro@seznam.cz

pavel601

#373 Nový příspěvek od pavel601 »

......jo jo , to je nová 30 !!! ....až na tu Ačkovú prednú nápravu a volant ... :D

SERDA

#374 Nový příspěvek od SERDA »

a vovo tom to je. Jsem rád, že jsem pobavil naše bratry :) .
No tak zpátky do realu - foto te masky a ted včíl mudruj.
Nemám moc dlouhé ta ramena? Rozteč děr je 300mm a od sebe budou cca 180mm
Přílohy
závěs.jpg
závěs (1).jpg
Serda

pavel601

#375 Nový příspěvek od pavel601 »

.... ahoj , -moj názor - ako netraktorista -tie ramená daj do vodorovnej polohy ( pracovnej ) , a šablonou :) si vytvor úhol aký to bude robiť s namontovaným pluhom ...úhol určite budeš mať štelovací , ide len o to , aby ti to " nechytalo " o predné kolo .. no a podla toho , by som riešil dlžku tých spodných ramien ....-ja by som si dovolil zaťial len tolko ...... čierna maska 8) , ale nad ňou bude nerezový nápis SERDA .... :chytry: :friends:

Odpovědět

Zpět na „Evropské stroje“