FORESTER K+K

Moderátoři: rezis, Toreto

Zpráva
Autor
Terablick
Kontaktovat uživatele:

Re: FORESTER K+K

#166 Nový příspěvek od Terablick »

A zkoušel jsi jestli žhaví? Pak jedině že ti tam nejde nafta.
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz

Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...

Farming Simulator a další hry levně

fernet
Kontaktovat uživatele:

#167 Nový příspěvek od fernet »

nemá to cievku na čerpadle?

JPL7

#168 Nový příspěvek od JPL7 »

cievku som ziadnu nenasiel zhavit to zhavi a nafta do trubiek ide

roman75

#169 Nový příspěvek od roman75 »

hotday píše:
roman75 píše:ja sa tiež pridavam do zastupu obdivovatelov tvojho stroja a pripajam par otaziek ,nikde som nevidel prepoj medzi klbom a prednou napravov a poprosim viac info a foto tej dorabky turba ja mam siera 2.3d
ak chces turbo na sieru, tak mam origo zo sierry, nie zo scorpia, lebo scorpio bolo uz 2,5...sierra len 2,3. mam koplet potrubia, asi okrem privodovej trubky oleja a prepadu...ale to je uz malina...a okrem toho, mam plno dielov na tieto motory...asi na vsetky typy, co sa vyrabali...
poprosim ta nejake foto či by nebolo toho turba priamo na motore a aka cena

hotday

#170 Nový příspěvek od hotday »

roman75 píše:
hotday píše:
roman75 píše:ja sa tiež pridavam do zastupu obdivovatelov tvojho stroja a pripajam par otaziek ,nikde som nevidel prepoj medzi klbom a prednou napravov a poprosim viac info a foto tej dorabky turba ja mam siera 2.3d
ak chces turbo na sieru, tak mam origo zo sierry, nie zo scorpia, lebo scorpio bolo uz 2,5...sierra len 2,3. mam koplet potrubia, asi okrem privodovej trubky oleja a prepadu...ale to je uz malina...a okrem toho, mam plno dielov na tieto motory...asi na vsetky typy, co sa vyrabali...
poprosim ta nejake foto či by nebolo toho turba priamo na motore a aka cena
na motore uz davno nieje, ale foto ti viem urobit...tie priruby ako su na indenore na nic ine nepasuje, je to cele komplet na turbe, potrubia, atd...skratka, len som to odsroboval z hlavy a odlozil nabok...poprosim ta, hod mi mail na SZ, nech ti to tam preposlem (foto+cena), nech tu nedavam blbosti do vlakna, co sem nepatria...

JPL7

#171 Nový příspěvek od JPL7 »

uz som prisiel na pricinu , motor nema ne troch valcoch tlaky ,nema niekto pirucku na mercedes 123 potreboval by som vediet jak sa robia rozvody :)

kaRRlito

#172 Nový příspěvek od kaRRlito »

Ahoj tvoj traktor je naozaj super a mas tam aj spolahlivy motor z MB. Chcel by som sa ta opytat kedze som si vsimol ze dokazes na ten motor dat aj TURBO, ci by si vedel poradit kde by som mal spravne zaradit spiralu na ohrev vody(presne taku aku ma AVIA) ktora sa montuje na hadicu, myslim kompletnu spiralu a tu schranku s vyvodmi na hadice.Mam vo svojom traktore motor 200D a ten mal uz 700 000 km ked som si ho kupil ako moje prve auto, stale sluzi ale v zime ho nemozem roztocit ani s bateriou ktora ma 160 Ah :-/

forester

#173 Nový příspěvek od forester »

kaRRlito píše:Ahoj tvoj traktor je naozaj super a mas tam aj spolahlivy motor z MB. Chcel by som sa ta opytat kedze som si vsimol ze dokazes na ten motor dat aj TURBO, ci by si vedel poradit kde by som mal spravne zaradit spiralu na ohrev vody(presne taku aku ma AVIA) ktora sa montuje na hadicu, myslim kompletnu spiralu a tu schranku s vyvodmi na hadice.Mam vo svojom traktore motor 200D a ten mal uz 700 000 km ked som si ho kupil ako moje prve auto, stale sluzi ale v zime ho nemozem roztocit ani s bateriou ktora ma 160 Ah :-/
Tento problém som mal na starej 200,celý ohrev som dal do spodnej hadice ale hrialo to strašne slabo a vrela voda pri špirále lebo termostat nepustí okruh.Nakoniec som auto predal aj so starosťami.Jediný spôsob ako s tým vybabrať je dať okruh cez kúrenie ale nemám to odskúšané.Potom by sa dala vybrať protimrazová zátka a tam namontovať teleso zo špirálou.Teraz mám motor ktorý štartuje aj pri -15,tak to neriešim,ale tieto riešenia ma napadli.

kaRRlito

#174 Nový příspěvek od kaRRlito »

Vies co, uz som to mal zapojene na spodnej hadici a ako pises vrie tam voda a co sa mi stalo horsie ze na spirale zhorela tesniaca guma a zacala striekat voda, samozrejme ked to bolo pod prudom 220V 8)
Myslis ze by ten okruh mohol fungovat aj bez termostatu, kedze tie motory sa bez termostatu ani poriadne nenahreju? Alebo to zapojit na zadnu hadicu kde sa napaja radiator topenia? Na vybratie protimrazovej poistky si velmi netrufam...
Ten motor by som chcel este pouzivat lebo ma super zvuk aj po tych km co uz ma za sebou a aj spotreba je ok, inak mam este jeden v zalohe 240ku taky ako mas ty, ten mi startoval aj za -20 na UA naftu, stacila mu iba jedna otacka a na druhu uz bezal...

forester

#175 Nový příspěvek od forester »

Skúsiť dať teleso do okruhu kúrenia,hadicu z vodnej pumpy do ohrevu a potom do stredného vývodu na hlave.Vybrať termostat u tohto motora nedoporučujem,lebo bude dymyť ako hovado a ťažko štartovať.Tieto komôrkové motory potrebujú teplotu na správne fungovanie a dobré spalovanie.

Peter Ďuriš

#176 Nový příspěvek od Peter Ďuriš »

tak veru vybratie termostatu by sa odrazilo aj na zivotnosti motora

harijaro

#177 Nový příspěvek od harijaro »

termostat som mal vyhodeny na malom traktore co mam doma. je tam zigulacky motor. a vysledok bol ze pri normalnej jazde :driver: bez zataze sa teplota dostala na zhruba 60 stupnov. a pri zatazi :rally: sa po 20-tich minutach zacinala varit voda :vztek: . dal som novy termostat a problemy su prec.

makumba 79
Kontaktovat uživatele:

#178 Nový příspěvek od makumba 79 »

ahoj prosim tě jaké rozměry alespon přibližně má pístnice na zatáčení a jak velikou k ní máš orstu a čerpadlo (geometrický objem) děkuji

forester

#179 Nový příspěvek od forester »

Piestnica je priemer 63 a dĺžka 400 mm,orbitrol 120,čerpadlo 20.

forester

#180 Nový příspěvek od forester »

tu je video ktoré som sľuboval:http://www.youtube.com/watch?v=L8dgFOrOdoA
A jedna fotečka čo nás čakalo na kopci keď sme vyliezli hore a rozplinula sa hmla:
Přílohy
19032011011.JPG

Odpovědět

Zpět na „Traktory domácí výroby -kloubové“