Obávám se, aby to Serda nedělal na vlastní náklady. Pokud je to tak jak u nás...pavel601 píše:...a ako ti to bude radnica platiť ? ..od km , alebo hodinovka ?..
Malotraktor GUTBROD
Moderátor: DYK
Re: Malotraktor GUTBROD
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- SERDA
Tome - to je 100 pro na svoje naklady
Josíg - jasně , jsem z Děčína - a odkudapa ty ,Ja Bynov
Josíg - jasně , jsem z Děčína - a odkudapa ty ,Ja Bynov
Serda
.... Jirko , ale to už nieje DC , ale Jílové - papierne .....
- SERDA
ee je to konec Děčína a byl vždy - Jílové ještě cca4,5kmpavel601 píše:.... Jirko , ale to už nieje DC , ale Jílové - papierne .....
Serda
.....
- SERDA
tak jsem konečně osadil čerpadlo a začal na osazení rámu pro radlici , mat 80x60x5
Serda
....... .. .. ..máš to vymakané..kedy to stíhaš všetko urobiť ? , ty určite ani nemáš čas spať ... zdraví ťa vesničan Pavel ..( BA - Karlova Ves )
Paráda. Ten filtr sání taky pěkný, ale měl bych strach, že bude pořád zasviněný. Tu radlici budeš povedeš pod přední nápravou? To bude strašně nízké... Měly to tak třeba Bělorusy, ale ty měly vysokou světlost pod přední nápravou a stejně to nebylo ono...
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- SERDA
No Tome, dělám to podle orig příslušenství Gutbroda a bude to cca 18 cm nad terenem, což mě přijde pro moji potřebu dost. Chci tu radlici udělat uni aby šla přehodit i na zadek. Jinak to přední zavěšení bude demontovatelné pro případ, že přeci jenom někdy bude potřeba větší průchodnost. A ten filtr je spíš frajeřina a lenost zvedat kapotu - je to vlastně zátka nádrže a bude tam jen molitan.Aha sání, no tak to je jen sundaný kryt, ale bude tam olej. filtr. a pro Pavla, ze so na ne jsem šel spát ve 4 .
Serda
Dívám se radlice, vzadu rotavátor... To je originál příslušenství ke Gutbrodu?
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- SERDA
jj má toho moc např. - na tu dobu super, dokonce i cirkulárku a to vše pouze na zavěšení. Tak že můžeš jen popojíždět.
Serda
- SERDA
tak jsem to sestavil a celkem spokojenost, světlost je 17,5cm. Ještě to přijde uchytit k čepu nápravy a rámu na puvodní držáky, vše bude demontovatelné
Serda
Čistá práce. Ono to tam bude napevno... aha... myslel jsem, že se to bude zvedat už od převodovky, jak to měly třeba TKčka nebo již zmíněný Bělorus. Takhle to je jiná. Pokud se někdy dohrabu k předělání ruční hydrauliky na Minim na normál hydrauliku, tak to možná taky vytvořím.
Jak se dívám na ty sváry... to je parádní, já tam žádné nevidím
A blinkříky z žigula taky pěkné
Ještě jsem se chtěl zeptat mimo téma... jakou máš spotřebu na tom Mercedesu? Nemyslím traktor, ale normál osobák. Díky.
Jak se dívám na ty sváry... to je parádní, já tam žádné nevidím
A blinkříky z žigula taky pěkné
Ještě jsem se chtěl zeptat mimo téma... jakou máš spotřebu na tom Mercedesu? Nemyslím traktor, ale normál osobák. Díky.
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz