Zloději zase řáděj

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
Dvordy

Re: Zloději zase řáděj

#106 Nový příspěvek od Dvordy »

Tom píše:U vás jsou možná takoví, u nás ne. U nás čtřkolkáři rozhodně po cestách nejezdí a pejskaři s psama na volno by si taky zasloužili solí do prdele.
Jsem pejskař, mám psy puštěné na volno, proč je na loukách vázat. To bych se mohl obout do myslivců, kteří mi střílí za barákem bažanty a broky mi lítaj po střeše. Na zahradě mám v kočárku kluka a kdyby se mu něco stalo, tak bych toho myslivce vzal pažbou po hlavě.
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III

milstav1

#107 Nový příspěvek od milstav1 »

Dvordy píše:
Tom píše:U vás jsou možná takoví, u nás ne. U nás čtřkolkáři rozhodně po cestách nejezdí a pejskaři s psama na volno by si taky zasloužili solí do prdele.
Jsem pejskař, mám psy puštěné na volno, proč je na loukách vázat. To bych se mohl obout do myslivců, kteří mi střílí za barákem bažanty a broky mi lítaj po střeše. Na zahradě mám v kočárku kluka a kdyby se mu něco stalo, tak bych toho myslivce vzal pažbou po hlavě.
Tak to se divím myslivec nesmí střílet proti baráku ! Jinak si běž stěžovat to přeci neni možná aby ti stříleli u baráku až nekoho zasahne kulka nebo brok tak už bude pozdě a přetahovat někoho pažbou bude pozdě :-/

bigles
Kontaktovat uživatele:

#108 Nový příspěvek od bigles »

V sosuední vesnici vybral iv družstvě trezorm v ten den prodali obilí překupníkům peníze nechal iv trezoru, tak si myslí jestl ije ty překupníci zrovna nevybrali :-/

FandaP

#109 Nový příspěvek od FandaP »

Mr.pluhař píše:
romus145 píše:jen tak :OT: je pravda, že když myslivec vidí pytláka tak po něm střílí solí a štetinama z divočáka?
nejen po pytlácích .. ae i po QUADeřích , čtyrkolařích .. a to se nedela ! sou taky hodný čtyrkolaři co po lese jezdí jen po cestách , nebo jezdí pro dřevo jako vy s trakturkama !!! . atd ! žádný ničení přírody, plaašení zvířat a podobne ! :tyty: :-/
QUADer je kdo?

FandaP

#110 Nový příspěvek od FandaP »

Tom píše: U vás jsou možná takoví, u nás ne. U nás čtřkolkáři rozhodně po cestách nejezdí a pejskaři s psama na volno by si taky zasloužili solí do prdele.
Se psem chodím taky na volno, i v lese. je starý a nehne se ode mě na pá kroků i když vidí srnku. Dobrý pocit z toho nemám, ale neřeším.

Pokud by po mně někdo střílel, čímkoliv, jenom proto, že jdu se psem na volno, tak by bylo hodně zle, myslím, že by to myslivecké združení nerozchodilo.

Ruda

#111 Nový příspěvek od Ruda »

FandaP píše:
Mr.pluhař píše:
romus145 píše:jen tak :OT: je pravda, že když myslivec vidí pytláka tak po něm střílí solí a štetinama z divočáka?
nejen po pytlácích .. ae i po QUADeřích , čtyrkolařích .. a to se nedela ! sou taky hodný čtyrkolaři co po lese jezdí jen po cestách , nebo jezdí pro dřevo jako vy s trakturkama !!! . atd ! žádný ničení přírody, plaašení zvířat a podobne ! :tyty: :-/
QUADer je kdo?
Quad je pojmenování čtyřkolky, tudíž quader je její řidič, stejně jako offrouďák je řidíč terénního auta. :)
Ti, co jezdí po silnici s obyčejnými nízkými auty ( břichoplazy ) jsou zase břichoplazkáři. :vysmech:
Silnice je dobrá na to, abych po ní dojel do terénu... mám rád platnost fyzických, ne silničních zákonů.

Jan.F

#112 Nový příspěvek od Jan.F »

Sice bytu bylo asi hodně lidí proti...
ale nebylo by na škodu kdyby minimálně v tomto státě skončil výkup kovů..
Pomožte zachránit tisíce lidských životů, objevit dosud neznámé prvky, či dokonce nalézt mimozemskou civilizaci..
A to vše jen s použitim vašeho PC
http://www.czechnationalteam.cz/

PULDrapalik

#113 Nový příspěvek od PULDrapalik »

Dát do ústavy,že každý má právo si svůj majetek hájit všemy dostupnými prostředky,ale to by se nemohlo ani vyvlastňovat,takže to neprojde

cont33

#114 Nový příspěvek od cont33 »

ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

bigles
Kontaktovat uživatele:

#115 Nový příspěvek od bigles »

Pěknej prašivec :D

cont33

#116 Nový příspěvek od cont33 »

bigles píše:Pěknej prašivec :D
neprivatizoval KOH-INOR ???? :vysmech:
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

Paťas

#117 Nový příspěvek od Paťas »

Né prašivec! Hajzl nejhrubšího zrna a pak tá republika má vypadat když má včele zloděje! :shock: :vztek: To je na blití! :'( :zly: :vztek:

cont33

#118 Nový příspěvek od cont33 »

Paťas píše:Né prašivec! Hajzl nejhrubšího zrna a pak tá republika má vypadat když má včele zloděje! :shock: :vztek: To je na blití! :'( :zly: :vztek:
prepočital po nom niekto kasu ked končil ako minister financii??? :pohlavek:

zdeněk 1

#119 Nový příspěvek od zdeněk 1 »

není co dodat - je to vizitka čr
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje

Ruda

#120 Nový příspěvek od Ruda »

Paťas píše:Né prašivec! Hajzl nejhrubšího zrna a pak tá republika má vypadat když má včele zloděje! :shock: :vztek: To je na blití! :'( :zly: :vztek:
:typek: .......aby ses neposral, každej kleptoman ještě nemusí být hajzl ......... :pistol:
Silnice je dobrá na to, abych po ní dojel do terénu... mám rád platnost fyzických, ne silničních zákonů.

Odpovědět

Zpět na „Putyka“