Kubota
Moderátor: DYK
Re: Kubota
Ano, je to to, co myslíš . Už je teplo, takže bílou košilu a na hlavě takovou tu bílou čepici .Samozřejmě s kvérem u pasu .
Tak jsem přivezl sazeč k Agzatu a váhám jestli k jednoosáku nebo za Kubotu, ale spíš se přikláním k té Kubotě
Máte někdo zkušenosti s novějšími modely Kuboty např. B2530, B3030 viz obrázek ?
-
kdyby bylo video bylo by to
Dnes proběhly poslední funkční zkoušky v hlíně bez brambor. Když nebude pršet, bude video v sobotu.
-
Medzi riadkami sa tvori dalsi riadok ako to budes riesit?Ci sa to spravi oboravanim?inak aj ja nad dacim takym rozmyslam.
Rozšířil jsem zavěšení radliček na rozchod traktoru a už to je v pořádkuvelocidaptor píše:Medzi riadkami sa tvori dalsi riadok ako to budes riesit?Ci sa to spravi oboravanim?inak aj ja nad dacim takym rozmyslam.
Tak jsem trochu kultivátoroval po zkušebních testech sazeče
Ještě brány s prknem (smyk)
Potom byly první dvě ostré brázdy, zítra zkusím vyrobit video
- oscar
http://www.youtube.com/watch?v=DMfYAgE_kic
je to můj další pomocník ke kubotě 2201 , omluvte kvalitu je to zmobilu a byl jsem tam sám. Stavil jsem ho podle quicksilvera posléze dodám foto.
je to můj další pomocník ke kubotě 2201 , omluvte kvalitu je to zmobilu a byl jsem tam sám. Stavil jsem ho podle quicksilvera posléze dodám foto.
Mám asi rok B1820 s přední hydraulikou a závěsem a spoustu adaptérů. Jsem z toho nadšený a jsem rád, že jsem nekoupil starší repasovaný stroj. Tyto nové Kuboty nají výborné sedačky, jsou tiché, nekouří, mají velkou sílu na kardanu, startují za každé teploty atd. POužívám ji jak v lese, tak na nabírání a převoz hlíny, ští pání dřeva, odhrnování sněhu atd . atd.tomcki píše:Máte někdo zkušenosti s novějšími modely Kuboty např. B2530, B3030 viz obrázek ?
Akorát zjišťuju, že jsme měl koupit větší stroj, potřebuji i práci v lese s navijákem a na to je tato malá Kubota příliš lehká.
Ahoj Jardo
Už jsem si myslel, že se nikdo neozve. Jsem rád, že jsi s Kubotou spokojený.
Chceme koupit buď B3030, nebo alespoň B 2530.
Kde jsi jí koupil ?
Už jsem si myslel, že se nikdo neozve. Jsem rád, že jsi s Kubotou spokojený.
Chceme koupit buď B3030, nebo alespoň B 2530.
Kde jsi jí koupil ?