Terra

Vari, Terra, PF aj.

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
DYK

Re: Terra

#256 Nový příspěvek od DYK »

Jediný co můžeš přidávat do BA 95 je stabilizátor a nezkoušej nás pořád a napiš taky ty kolik a co mícháš s benzínem. A doufám, že odpověď nebude jen, že olej.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

RQLM

#257 Nový příspěvek od RQLM »

chobotek píše:Nechám tazateli na zvážení, zda-li se v tom motoru někde vyskytují netvrzená ventilová sedla, která by bylo nutnou touto přísadou chránit.
hmm netuším :)
chápu dobře, že mi teda stačí míchat jen natural s olejem 1:33 a to je všechno?

já vás nechci zkoušet :D pořád mě napadají tisíce nových otázek na vás zkušené uživatele :)

já doteď míchal special s M2T v poměru 1:30, ale teď už special není k mání, tak se ptám ;)

DYK

#258 Nový příspěvek od DYK »

Změň olej a míchej 1:40. To ale nevyřeší to, co tě teď trápí, s tím počítej.

RQLM

#259 Nový příspěvek od RQLM »

DYK píše:Změň olej a míchej 1:40. To ale nevyřeší to, co tě teď trápí, s tím počítej.
Nevyřeší, s tím se budu prát zítra ;) Zatím děkuju, ozvu se, až budu vědět něco novýho.

chobotek

#260 Nový příspěvek od chobotek »

No, nechám rýpavých poznámek, taky přestanu rozšiřovat svoje odpovědi po odeslání, protože dnes je tu nějak živo a vždycky tam mezitím někdo něco dopíše...
Žádné přísady netřeba, je to dvoudobý motor, nemá ventily, není co řešit. Se směsí naturalu 91 s olejem bude naprosto spokojený.
Rok vydání příručky tam není samoúčelně, protože PAL změnil značení tepelných hodnot.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.

DYK

#261 Nový příspěvek od DYK »

"Někdo" něco napíše? Jsme tady jen mi tři, ale jak chceš, je to celé tvoje.

chobotek

#262 Nový příspěvek od chobotek »

Prošel jsem to zpátky. Ano, psal jsi Ty. Nebylo to myšleno nijak ve zlém. Nemám rád, když lidi zpětně editují své příspěvky a tady to sám dělám. Tedy dělal jsem to proto, abych zbytečně nenačínal dalsí příspěvek kvůli jedné větě. Dokud nikdo neodpoví, je to v pohodě, pokud ano, zobrazí se upozornění "Naposledy upravil...". A když pak následující odpověď nedává smysl (jakože Tvoje smysl dávají), je těžké zjistit, jestli to náhodou není tím, že se původní příspěvek změnil. Doufám, že jsem se v tom moc nazamotal.

Jinak na stránkách brisku byla převodní tabulka, ale co je překopali, už ji nemůžu najít. Používám 14 nebo 15, v provozu jsem mezi nimi nepoznal rozdíl, obě mají po vyšroubování správnou barvu a motor jede dobře.

RQLM

#263 Nový příspěvek od RQLM »

Tak jsem vyzkoušel vše, o čem jsme včera mluvili. Svíčka N7, krásná barva, jak má být. Vyměnil jsem palivovej filtr, který to už skutečně potřeboval, ovšem problém to nevyřešilo. Podíval jsem se do karburátoru, ale tam se zdá taky všechno v pořádku a čistý, pro jistotu jsem ale všechno vyndal, vyčistil a vrátil. Nalil jsem čerstvý benzín a jel to vyzkoušet. S rotavátorem jsem ujel 15 metrů při středních otáčkách a opět jsem terru uvařil. Problém prostě musí být asi někde jinde...

empík

#264 Nový příspěvek od empík »

A zkoušel jsi povolit to víčko? Jestli ti jde do nádrže vzduch.

RQLM

#265 Nový příspěvek od RQLM »

empík píše:A zkoušel jsi povolit to víčko? Jestli ti jde do nádrže vzduch.
víčko nedoléhá na nádrž zcela, je tam nějeká vůle, takže pro vzduch mylsím dostatečný...

rendos

#266 Nový příspěvek od rendos »

:)
Naposledy upravil(a) rendos dne sob čer 18, 2011 9:22 pm, celkem upraveno 1 x.

Lišák1
Kontaktovat uživatele:

#267 Nový příspěvek od Lišák1 »

Vyměň si v karburátoru ventilek na plováku, kterým přitéká benzín do plovákové komory a je ovládám plovákem.
Nissan Terrano 3,0 TDI, Zetor 5211

chobotek

#268 Nový příspěvek od chobotek »

Nedovolil bych si radit co vyměnit, když pořád není jasné, kde je chyba. Ten test s demontovaným víkem plovákové komory dopadl jak?

RQLM

#269 Nový příspěvek od RQLM »

chobotek píše:Nedovolil bych si radit co vyměnit, když pořád není jasné, kde je chyba. Ten test s demontovaným víkem plovákové komory dopadl jak?
všechno, o čem jsme mluvili, jsem vyzkousel. rozebral jsem vsechno, co jde, od hadicky na palivo pres kohout az po ty drobnosti v karburatoru. zjistene zavady: zniceny jedno tesneni na kohoutu, ucpanej jeden palivovej filtr, jinak vsechno zrejme v poradku.

blbý, že ted se k teře zas přes týden nedostanu, takže v bádání budu muset pokračovat v pátek.

Terra350

Generálka Terra

#270 Nový příspěvek od Terra350 »

Ahoj tak jsem to konečně všechno složil, nastartoval, řeknu vám pánové, že je to užasný stroj. Pěkně to šlape jedna doba jako druhá přidělal jsme tam i světlo a svítí jako ďas :smich: Sand se mi podaří prihodit pár fotek.
Přílohy
P1020101.JPG
P1020099.JPG
P1020095.JPG
P1010993.JPG

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - jednoosé frézy“