Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
predem dekuji cont33 za spolupraci se zmensovanim fotek a pridavam cast fotek z vikendove akce
co je pred a po asi poznate
co je pred a po asi poznate
pridavam video pokud se vam bude libit pridam dalsi http://leteckaposta.cz/431986947
zadost o pomoc trva vikend se blizi a mam nejakou rozdelanou praciMAO píše:ahoj chlapi chtel bych pozadat o pomoc mohl by mi nekdo vyfotit nebo popsat jak vypada spojeni rucniho plynu a nozniho pedalu me se to to rozpadlo a nevim jak to ma vypadat
- loftlv
- Kontaktovat uživatele:
zaujimave video ... pridaj aj dalsie, radi si pozriemeMAO píše:pridavam video pokud se vam bude libit pridam dalsi http://leteckaposta.cz/431986947
Zdar chlapi tak jsem změřil tlak a je to bída. Na plný plyn pouze 70 atmosfér. Takže asi čerpadlo v hajzlu. Nevíte někdo o nějakém nebo co s tím. Díky za každou radu
a nastavil si tlak na rozvadzači???tonanek1 píše:Zdar chlapi tak jsem změřil tlak a je to bída. Na plný plyn pouze 70 atmosfér. Takže asi čerpadlo v hajzlu. Nevíte někdo o nějakém nebo co s tím. Díky za každou radu
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Brácha měřiltlak na několika místech a všude to bylo stejné. Před i za rozvaděčem... Takže si myslím že asi nic moc. Nebo myslíš že by se to nechalo ještě nějak upravit.
Je uplně jedno kde to měříš když je pojištovací ventil nastavenej špatně tak nic nezmšříš musíš měřit a přitom štelovat. Nejlepší by bylo změřit čerpadlo napřímo , ale pozor musíš mít taky pojišták jinak se čerpadlo rostrhá jak papírovej čert.Čerpadlo jde někdy opravit.
pozri si tu vo vlakne ako sa to nastavuje a najskôr nastav tie tlaky až potom uvidíš či je čerpadlo po smrti ale bo nie!!tonanek1 píše:Brácha měřiltlak na několika místech a všude to bylo stejné. Před i za rozvaděčem... Takže si myslím že asi nic moc. Nebo myslíš že by se to nechalo ještě nějak upravit.
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Zdarec Bělorusáci,
tak sajrajt jsem do chladiče nalil a stejně to nepomohlo, tak jsem se pustil do rozdělávání a takové menší GO. Stroj mám odmašlenej, rameno, radlicu , vše kolem motoru dole a v pondělí ho rozpůlim. Olej(emulze) tekl všude, kde jsem se podívala. Měl jsem emulzi jak v motoru, tak v hydraulice, ještě nevím jak v převodovce, jen v té nádržce na servo byl olej O.K.. Přemýšlim, že jak to zkompletuju, tak dám do všeho motorák a je pokoj, ale potřeboval bych poradit, která ta gugera od čerpadel mám vyměnit,aby vše bylo O.K., díky.
tak sajrajt jsem do chladiče nalil a stejně to nepomohlo, tak jsem se pustil do rozdělávání a takové menší GO. Stroj mám odmašlenej, rameno, radlicu , vše kolem motoru dole a v pondělí ho rozpůlim. Olej(emulze) tekl všude, kde jsem se podívala. Měl jsem emulzi jak v motoru, tak v hydraulice, ještě nevím jak v převodovce, jen v té nádržce na servo byl olej O.K.. Přemýšlim, že jak to zkompletuju, tak dám do všeho motorák a je pokoj, ale potřeboval bych poradit, která ta gugera od čerpadel mám vyměnit,aby vše bylo O.K., díky.
přeju hodně zdaru na motor mam asi všechny díly delám na nich go kdybis něco potřeboval tak napiš petr-tom@seznam.cz
Naposledy upravil(a) petr-tom dne sob dub 02, 2011 9:25 pm, celkem upraveno 1 x.
Sused raz mal podobný problém, zrazu mu ledvyzdvihlo rameno na plný plyn, rozobral nejaký poistný ventil a v ňom bla gulička s vydratou drážkou, zulička sa pootočila a prestala tesniť, možno budeš mať podobný problém.tonanek1 píše:Zdar chlapi tak jsem změřil tlak a je to bída. Na plný plyn pouze 70 atmosfér. Takže asi čerpadlo v hajzlu. Nevíte někdo o nějakém nebo co s tím. Díky za každou radu
Díky za nabídku, uvidím jak na tom budu s tím zavařením bloku. Jestli to nepůjde, tak budu muset někde sehnat jiný,uvidím.